Ege Yöremizin Vazgeçilmez Müziği ORMANCI Benden sizlere Gelsin Dostlar.
[FiaNNa Loncası] "Fianx"
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"

Sadakat Sevgiyle, Cesaret İtibarla, İhanet İntikamla
FianxSCARECROW
- DedeRuhi
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fianna
Eyvah eyvah, çok sık girmiyorum ama bundan sonra seni görmeyeyim Jardajım lodos karakterinde. Elimden çekeceğin var, söylemedi deme.Fianxaspendos yazdı:O'nun olmasa da benim bu konuda kesin bir otoritem var,heralde biraz söz sahibi konumuna gelmişimdir bu loncada .Tskxtatanga yazdı:Lodoştan arkadaşım yok ki Arzken kp kasayım Yaşar...FiaNNa yazdı:OlmazYalnız arz ol kas daha iyi genede sen bilirsin .
![]()
Bunu asarım keserim şeklinde bir emir olarak algılama Berkcim ama Lodos olmak loncamızca kesinlikle yasaklanmıştır![]()
Stormshadow KeReMo Dederuhi
- Sabri
- Cin Avcısı
- Lonca: Fianna(Fianx)
Kerem abi sanada yasak koymasınlar dikkat et :lol:DedeRuhi yazdı:Eyvah eyvah, çok sık girmiyorum ama bundan sonra seni görmeyeyim Jardajım lodos karakterinde. Elimden çekeceğin var, söylemedi deme.Fianxaspendos yazdı:O'nun olmasa da benim bu konuda kesin bir otoritem var,heralde biraz söz sahibi konumuna gelmişimdir bu loncada .Tskxtatanga yazdı:Lodoştan arkadaşım yok ki Arzken kp kasayım Yaşar...FiaNNa yazdı:OlmazYalnız arz ol kas daha iyi genede sen bilirsin .
![]()
Bunu asarım keserim şeklinde bir emir olarak algılama Berkcim ama Lodos olmak loncamızca kesinlikle yasaklanmıştır![]()
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
DedeRuhi yazdı:Eyvah eyvah, çok sık girmiyorum ama bundan sonra seni görmeyeyim Jardajım lodos karakterinde. Elimden çekeceğin var, söylemedi deme.Fianxaspendos yazdı:O'nun olmasa da benim bu konuda kesin bir otoritem var,heralde biraz söz sahibi konumuna gelmişimdir bu loncada .Tskxtatanga yazdı:Lodoştan arkadaşım yok ki Arzken kp kasayım Yaşar...FiaNNa yazdı:OlmazYalnız arz ol kas daha iyi genede sen bilirsin .
![]()
Güzel abim Lonca charıyla Lodos olmak yasak,Lodos karakterinin olması değil
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Psycho yazdı:Ege Yöremizin Vazgeçilmez Müziği ORMANCI Benden sizlere Gelsin Dostlar.
Teşekkürler Meriç her dinleyişimde içesim geliyor şimdi olduğu gibi az içim gelim
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- DedeRuhi
- İskele Babası
- Lonca: Fianna
Hangi çılgın bana yasak koyacakmış şaşarım. 
Ayrıca ben anlamam Jardajım
Ayrıca ben anlamam Jardajım
Stormshadow KeReMo Dederuhi
Aynen Benimde Yaşar Abi içesi geliyo insanınFiaNNa yazdı:Psycho yazdı:Ege Yöremizin Vazgeçilmez Müziği ORMANCI Benden sizlere Gelsin Dostlar.
Teşekkürler Meriç her dinleyişimde içesim geliyor şimdi olduğu gibi az içim gelim![]()

Sadakat Sevgiyle, Cesaret İtibarla, İhanet İntikamla
FianxSCARECROW
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
MİLLET GİDER LONCASI İLE KADİM YAPAR, MİLLET GİDER LONCASI İLE MİGRAT, SIĞINAK YAPAR. BİZ YADA ONLİNECİLERFiaNNa yazdı:Lonca çarı oynanması öncelıklı hale getirmelidir . Sitemim şudur millet gider lonca çarına üretir millet gider normal çarının adını lonca çarı olarak değiştirir ama bizde bunların hiç biri yok umarım ben söyledice birşeyler olamay başlar .
BİR SORUN NEDENSİZ ORTAYA ÇIKMAZ. ÖNCE SORUNUN NEDENİNİ ARAŞTIR. SONRA SATEN KENDİLİĞİNDEN HALLOLUR. KİMSE 2 3 SİTEM SÖZCÜĞÜYLE BİRŞEYLERİ DÜZELTMEZ YAŞARIM. ŞAHSİ FİKRİM. BİRDE BU YAZDIKLARIM BENİM NEDENLERIM DEYİL OYNADIĞIM SÜRECE GÖRDÜKLERİM. BİDE BU ONLİNECİ MUHABBETİ BAŞINI BİRAZ AĞRITACAK GİBİ
BENDE SENİ SEVİM İSOM İSOMiskar43
Emmi senin bu isimlerinde güzel napıcan değiştiripde Ben seni böle sefiyom
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
FiaNxsnwmurderer yazdı:MİLLET GİDER LONCASI İLE KADİM YAPAR, MİLLET GİDER LONCASI İLE MİGRAT, SIĞINAK YAPAR. BİZ YADA ONLİNECİLERFiaNNa yazdı:Lonca çarı oynanması öncelıklı hale getirmelidir . Sitemim şudur millet gider lonca çarına üretir millet gider normal çarının adını lonca çarı olarak değiştirir ama bizde bunların hiç biri yok umarım ben söyledice birşeyler olamay başlar ...?
BİR SORUN NEDENSİZ ORTAYA ÇIKMAZ. ÖNCE SORUNUN NEDENİNİ ARAŞTIR. SONRA SATEN KENDİLİĞİNDEN HALLOLUR. KİMSE 2 3 SİTEM SÖZCÜĞÜYLE BİRŞEYLERİ DÜZELTMEZ YAŞARIM. ŞAHSİ FİKRİM. BİRDE BU YAZDIKLARIM BENİM NEDENLERIM DEYİL OYNADIĞIM SÜRECE GÖRDÜKLERİM. BİDE BU ONLİNECİ MUHABBETİ BAŞINI BİRAZ AĞRITACAK GİBİŞİMDİDEN DİYEYİM
BENDE SENİ SEVİM İSOM İSOMiskar43
Emmi senin bu isimlerinde güzel napıcan değiştiripde Ben seni böle sefiyom
Amca neden ve niçi başımı ağrıtıcak anlamadım ama her kim sebebden ağrıtacak ise buyursun gelsin ağrıtsın başımı . Artık sistem değişti sanırım böyle daha güzel şeyler olucak sadece kendımızı toparlamak mesele ...
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Lonca sayfamızın herkes tarafından takip edilmesi elbette mümkün değil , önerim ; alım için forumda yeni bir konu açılmalı ve gelen talepleri hep beraber değerlendirmeliyiz .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM