Kardesxmehmetx yazdı:ikv de en az 30 40 lonca var herkes istediği gibi ism kulalnabılıyor.bu sadece oyun oyundan zevk almak lazım .insanlar hata yapa bılır hatasız kul olmaz.uyarı olur yıne o hata tekrar edilirse kesin karar alınır.kardeşx loncasına sonsuz saygım var.butun kardeşx eskı loncam dakı arkadaşlarıma oyunda ve reel hayatta basarılar dılerim.sızleri çok sevıyorum. Saygılarımla...
Atılmanı ben istemedim aslında bu isim Kounu hakkında 2 liderin tartışması gerek benle eniştenin Atılmana gelince bir Loncadayken başka bir Loncaya başvuru yapman İsmin 2. planda allah yolunu açık etsin sana yardımcı olacağım Ancyra ya girişin için.
byhMz yazdı:Önclikle herkese kolay gelsin sevgili loncam;
Bir Konu üzerinde durmak istedim bugun
Sancak Savaşları ile beraber isim değişme hakkı kazanan lonca üyelerimizin bana danıştıkları 1 konu ismimizi nasıl yapalım demeleridir bu soru bana sık sık yöneltilince herkese Birden cevap vermek İstedim
İsim değişme Kullanıcak Üyelerimiz Bu Konuya Dikkat etsin Birkaç Madde halinde nasıl yapıcanızı Söyleyeceğim
1.[Kardeşx],Kısmı aynı kalıcak.
2.İsim Kısaltmaları Olmayacak İbo,Sülo vb...
3."Kardeşx"yazdıktan sonra isminizin tamamını yazmalısınız isminizi büyüklü küçüklü istediğiniz gibi yaza bilirsiniz ,
Örneğin;KardeşxHaMzAmMm Gibi veya KardeşxYaVuZzZ gibi veya KardeşxSüLeYmANnN Gibi çeşitli örnekler verilebilir Böylelikle İsim değiştirme yapabilirsiniz En önemi kurallarımızdan biri Özel isim dışına Çıkılmamasıdır Özel isim dışına Çıkan Üyeler Loncadan fes edilir ve hiçbir bağlantısı kalmaz Örneğin KardeşxBörTeÇİNE gibi Herkes Bu konuda dikatli Olsun sevgili Kardeşlerim. İsim değişicek Olan Kardeşlerime Şimdiden Hayırlı Olsun.
Kardeş loncasının 2 değişemeyen lideri vardır Kardeşxorhannn ve KardeşxHaMzAmMm Kardeş Loncasının kurucularıdır
Bu Loncada bazı hedeflenen amaçlar vardır.İsmindende belli olduğu gibi ilk amaç Kardeş'lik ortamını sağlamaktır.
Diyer amaçlar içerisinde Loncaya bağlı her üye Lonca içini birer ailesi gibi görmesi gerekir.
Kardeş Loncasının klanı ARZ dır Ve 45 seviyeye ulaşmayan Kardeş üyesi Klana girmesi yasaklanmıştır.
Kardeş Lonccası yaklaşık 2 yaşındadır ve bu lonca uzun zamandan beri ayaktadır ve katı kurallara sahiptir.
En Önemli kural isim Kuralıdır Şöyle geçmişe bakıldığında [....] Yerlere lonca sloganı ve sonrasına özel isim zorunluluğu getirmiştir ve bir çok lonca bunu uygulamayayıp bundan geri adım atmıştır BeyazKöş ve hatta İKV SUnucularında tek Olan ve BU Kuralı hep yerine getiren Lonca tek biz Olduk.Ve bu kuralımız Hala geçerlidir BU isim zorunlu olmasının sebebide Çok açık ve akıllıca bir yöntemdir.Bu kuralın amacı şudur Bir Çok lonca var ve Üyelerinin bir çok ismi yabancı isimler kullanmaktadır.Böyle olunca Kimse isim tabirini fazla kullanmayıp Nick leri ile hitab etmektedir.Buda soğukluğa neden olmaktadır Bizim tek amacımız Bu olumsuz etkinin önüne geçmektir.Kardeş Loncası alımları Forum üzeriden yapılmaktadır.Yaş snırı Şuanlık yoktur.Kardeş Loncasına Katılan üyeler Şu hükümleri kabullenmiş olur.
1-görev yardımlarına gitmek
2-Bölge ve klandan tartışma yapmamak Çok Önemli konular olmadıkça
3-Hırsızlık,Küfür ve rakipleri küçük düşürücü sözler söylememek
4-Toplantılar nezaman olursa olsun kesin bir mazeret olmaksızın Toplantılara saatinde ve gününde katılma
5-Duruma göre görev alabilirler üyelerimiz Bunu KardeşxHaMzAmMm ve Kardeşxorhan tarafından verilir örnek vermek gerekirse bu görevlerde (Toplantı Günleri ayarlanımı ,Klan savaşları etkinlikleri , Görev dağılımları ve yardım edilicek kişilerin ayarlanması)vb... görevler verilicektir
6-Her ne olursa olsun Lonca üyeleri ile ilgili bir sorun yaşarsanız bunu Lonca Liderlerine belirtmelisiniz siz herhangi bir tartışmaya girmemeye özen gösteriniz
7- Kardeş lonca başkan olacak her üyeler gözlemler sonucunda seçilicektir ve forum üzerinden sizlere duyurulacaktır
Bu Kurallara uymayan Kişiler loncadan Fes edilir ve alakası kalmaz Saygı ve sevgilerimle
Beyler solucan için grub toplucam. 2 yada 3 grub olcak. Tank/tank/büyücü/büyücü/şfiacı/şifacı grub kordinasyonu böyle olucak. Büyücüler solucanı hedef ile kesicek. onun içn 10 büyücü olursak 10 adet tank olucak eğer yeterli sayıya ulaşırsak günü ve saati belirtcem. Bu arada tüm tankların Ateş direnci 1000 olması lazım yani 1 aramit eşya ve 2 yada 3 aramit iksir lazım olacak. İyi ayarlamamız lazım tankları. Sağlıcakla kalın
Sevgili Kardeşlerim ,
Bu Yarıyıl Tatilininde Tümüyle Sizlerle Birlikteydim (Geçen Yaz Olduğu Gibi ) : : Günde 5-13 Saat İkv Oynadım.. Artık Pazartesi Günü Ziller Çalıcak Malum Liseliyiz Bu Dönem Derse kafamı Verememiştim Ve Sonucunu Gayet iyi Aldım .. 4 Tane Bir .. ve Lise 2 de :::... bu Dönem Daha Çok Çalışıp Hayatım İçin O Birleri Kurtarmam Gerek .. Onun İçin Aranızda Daha Az Aralıklarla Olacağım.. Ha Dersede Çalışıcam Mükafatını görünce İkv Ye Bakıcam Onun İçin Oyuna Okulların Açılmasıyla Biraz Ara vericem. Sizlerinde İzniyle Tabi.. Forumu Cep Telefonumdan Herzaman Takip Edeceğim zaten.. Sadece Oyunda Olamayacağım """Lonca Çarına girmiyor , Oyunu Bıraktı , Loncadan Atıldın "" Gibi Laflar Gelmemesi için bu Mesajı sizlere Yazıyorum Neyse Fazla Uzatmıyım..
SuLoOo yazdı:Sevgili Kardeşlerim ,
Bu Yarıyıl Tatilininde Tümüyle Sizlerle Birlikteydim (Geçen Yaz Olduğu Gibi ) : : Günde 5-13 Saat İkv Oynadım.. Artık Pazartesi Günü Ziller Çalıcak Malum Liseliyiz Bu Dönem Derse kafamı Verememiştim Ve Sonucunu Gayet iyi Aldım .. 4 Tane Bir .. ve Lise 2 de :::... bu Dönem Daha Çok Çalışıp Hayatım İçin O Birleri Kurtarmam Gerek .. Onun İçin Aranızda Daha Az Aralıklarla Olacağım.. Ha Dersede Çalışıcam Mükafatını görünce İkv Ye Bakıcam Onun İçin Oyuna Okulların Açılmasıyla Biraz Ara vericem. Sizlerinde İzniyle Tabi.. Forumu Cep Telefonumdan Herzaman Takip Edeceğim zaten.. Sadece Oyunda Olamayacağım """Lonca Çarına girmiyor , Oyunu Bıraktı , Loncadan Atıldın "" Gibi Laflar Gelmemesi için bu Mesajı sizlere Yazıyorum Neyse Fazla Uzatmıyım..
Allaha Emanet Olun Kardeşlerim .
Saygılar . .
SÜLEYMAN
Herşeyden Önce derslerin gelir bu bir oyundur sonuçta kaçmıyor ama derslerini bir bırakırsan bidaha iyi seviyeye çıkamassın iyi bir hayat tarzı iyibir yer kazanana kadar seni aramızda görmek istemiyorum sülo hadi kendine cici bak