TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
mEMO BANADA kadim ayarla valla dayak gelir yoksa:D
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ben Ashab üretmem bana Latif yeter...Tskxgenelkrmay yazdı:berk malz hazır 2 kadım lazım ejder uretınce erayda uretıcek mesut da ashab bende ejder eray ejder sende ashab savascıların tekı ecel sonra mıgrat nasıll sence
bızım ogreneral ıbo bılebenım charlara gırcek 2 kadım yapıp malz hazır ejder uretcek dusnun 35 lwl ejder uretcek
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
KENDINII bılmez Orgulux lonca uyelerınden bırı bu
sallayın sakın bunun sevıyesıne ınmeyın bunun sevıyesıde yok zaten ınemezsınız sevıyesız jocuk

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Mehmet madem o kadar ısrarcısın peki üret bakalım bana Ashab. :mrgreen: :mrgreen:EmirBerkKorkmaz yazdı:Ben Ashab üretmem bana Latif yeter...Tskxgenelkrmay yazdı:berk malz hazır 2 kadım lazım ejder uretınce erayda uretıcek mesut da ashab bende ejder eray ejder sende ashab savascıların tekı ecel sonra mıgrat nasıll sence
bızım ogreneral ıbo bılebenım charlara gırcek 2 kadım yapıp malz hazır ejder uretcek dusnun 35 lwl ejder uretcek
![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
mesutum yarın ben emın degılım bızım lonca uyelerının toplantılara saygısı olmadıgı ıcın gelcegını sanmıyorum ama bakıcaz sanada ayarlama calıscam olmadı pazartesı bıda gıtcez sana 2 dene fazladan keserızTskxkomutan yazdı:mEMO BANADA kadim ayarla valla dayak gelir yoksa:D

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
birde sahaserlı grub bolgelerıne gırelım bakalım nasılmışEmirBerkKorkmaz yazdı:Mehmet madem o kadar ısrarcısın peki üret bakalım bana Ashab. :mrgreen: :mrgreen:EmirBerkKorkmaz yazdı:Ben Ashab üretmem bana Latif yeter...Tskxgenelkrmay yazdı:berk malz hazır 2 kadım lazım ejder uretınce erayda uretıcek mesut da ashab bende ejder eray ejder sende ashab savascıların tekı ecel sonra mıgrat nasıll sence
![]()
![]()
![]()

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Dediğim gibi Latif malzemelerini ayarla bana yeter Ashab eksik kalsın. :mrgreen:Tskxgenelkrmay yazdı:birde sahaserlı grub bolgelerıne gırelım bakalım nasılmışEmirBerkKorkmaz yazdı:Mehmet madem o kadar ısrarcısın peki üret bakalım bana Ashab. :mrgreen: :mrgreen:EmirBerkKorkmaz yazdı:Ben Ashab üretmem bana Latif yeter...Tskxgenelkrmay yazdı:berk malz hazır 2 kadım lazım ejder uretınce erayda uretıcek mesut da ashab bende ejder eray ejder sende ashab savascıların tekı ecel sonra mıgrat nasıll sence
![]()
![]()
![]()
Zaten en fazla 3 pençem olacak.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
-
- FareAdam Düşmanı
Biz bi pazar günü kadim yapalımda keseriz ozmn inşallah:DTskxgenelkrmay yazdı:mesutum yarın ben emın degılım bızım lonca uyelerının toplantılara saygısı olmadıgı ıcın gelcegını sanmıyorum ama bakıcaz sanada ayarlama calıscam olmadı pazartesı bıda gıtcez sana 2 dene fazladan keserızTskxkomutan yazdı:mEMO BANADA kadim ayarla valla dayak gelir yoksa:Dchar bol bol var
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
mesut la bılen bırı yokmu sıfrenı gırsın buyucune barıde
fazladan gozukem bızım lonca herkezın saheser olsn la ben anca 2 kadım yayaparım oda malz hazır ejder uretcem sen bırıne ver sıfre o gırsın len tanıdgın yokmu mahalle ark felen oyundan bırıne degıl cok yakın bırıne ver sıfrenı gırsın yapalım su kadımı yarın saat 16:00 balıkcıda olun
WASSSEP MEN YAPALIM ARTIK SU KADIMI yowww yow
WASSSEP MEN YAPALIM ARTIK SU KADIMI yowww yow

-
- FareAdam Düşmanı
Bizim mahallede Kimseye güvenmiom:(