Üyelerin Onayından Bahsetmiyorum.Üyeler Para Vermeden 1 Loncayı Komple Başkan Para Verip Niye Değiştirsin?srfiscn yazdı:Tabi 1 kişi tek başına bunu yapamamalı üyelerin onayı alınmalı bir şekilde oda ikv yönetiminin sorunu dediğim gibi önerilerim eksik olabilir bunlara muhalefet edecek yerde yapıcı eleştirileriniz bekliyorum bu durum böyle sürmemeli.carnec23 yazdı:Zaten Aynı Şeyi Söyledim??? Ve Fiyatı Ona Göre Olacak Demişsinde Yine 1 Kişi Alıp Değiştirmesi Tüm Loncayı Saçma Değil Mi?srfiscn yazdı:Tabiki fiyatıda ona göre olacak ayrıca 1 kişi klan değiştirecek diye lonca açmaz açarsa daha pahalıya gelir 1 kişi klan değiştirecek diyede bütün lonca klan değiştirmez.carnec23 yazdı:Klan Değiştirme Zaten var.Lonca Klan Değiştirmesi Olamaz Çünkü Bir Ürünle Lonca Değişimi Yapılırsa Klan Değiştirme İşe Yaramaz.Üyeler Bedava Klan Değiştirir.
http://www.istanbuloyun.com/StoreProducts.aspx?c=4
5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
Re: YENİ BÖLGE ARZ-LODOS VE KLAN DENGESİ
...
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Re: 5.Cİ GENİŞLEME PAKETİ HAKKINDA
Fakat Atladığın Birşey Var ki o da Çemberlitaş ta böyle önce fuara gidenler oynamıştı 3 4 gün sonrasında biz oynamıştıkCloutier yazdı:"Sürprizler bitmiyor!
İKV Severlere özel bir sürprizimiz daha var! GameX Fuarına kadar İKV oyna, "Arz ve Lodos" genişleme paketini herkesten önce görme ve testlere katılma şansını kazan! Oyuna daha çok giriş yap, şansını artır!
-Kazananlar oyuna giriş yapan oyuncular arasından yapılacak çekilişle belirlenecektir. -Çekilişe katılmak için günde en az bir defa oyuna giriş yapmış olmak yeterlidir. Her gün giriş yapmak çekilişte kazanma şansını artıracaktır.-Çekilişle testlere katılma hakkı kazanan oyuncularımız GameX fuarında, fuar sonrasında sitemizde,forumlarımızda ve sosyal medya üzerinden açıklanacaktır."
Yani fuarla birlikte gelmiyor yeni paket. Fuarda tanıtımını yapacaklar. Çekiliş ile test sunucusuna girip yeni bölgeyi test edenler olacak. Bu test sürecinin sonunda yeni bölge aktif hale gelecek.
Haliyle hemen açsalar bölgeyi kim gidecek fuara falan değil mi![]()
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Benim Tahminim
3 e 3 olcağına inanmıyorum 3 kişi gösteriyor diye olacak değil bence
Giriş mesela arz ve lodosların orda ayrı ayrı olcak diyelim
arzlar oradan girecek HAZIR konumunda bekleyecekler
lodoslar girdiği an bölge başlayacak
yani 2 grup 1 bölgeyi tamamladığında bölge başlayacak
Maden ocaklarında başlanılacak
Maden ocağını komple temizleyince ortak bir yerde buluşulacak ve zorlu boss u beraber kesecekler ve bölge tamamlanacak
Sadece TAHMİN
3 e 3 olcağına inanmıyorum 3 kişi gösteriyor diye olacak değil bence
Giriş mesela arz ve lodosların orda ayrı ayrı olcak diyelim
arzlar oradan girecek HAZIR konumunda bekleyecekler
lodoslar girdiği an bölge başlayacak
yani 2 grup 1 bölgeyi tamamladığında bölge başlayacak
Maden ocaklarında başlanılacak
Maden ocağını komple temizleyince ortak bir yerde buluşulacak ve zorlu boss u beraber kesecekler ve bölge tamamlanacak
Sadece TAHMİN
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sordugum Bir Soruya Gore 
En son kabusxpislickjj tarafından 09 Eyl 2012 17:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
PiSLiCk
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
Arz Lodos [Trailer]
Sayın yonetim,
Bildigim kadarıyla her yeni gelen bölgenin traileri[Videosu] Oluyor.Peki arz lodos bolgesinin traileri ne zaman olacak
Şimdiden teşekkürler.
Bildigim kadarıyla her yeni gelen bölgenin traileri[Videosu] Oluyor.Peki arz lodos bolgesinin traileri ne zaman olacak
Şimdiden teşekkürler.
umutdeniz
Re: Arz Lodos [Trailer]
4 Ekimi bekle
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Fuar >
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Fuar diyorsunuz da,Fuardan sonra yeni bölge gelecek.Biz bölgenin trailerini istiyoruz.
umutdeniz