Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manifesto]
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manife
Adam haklı ama yöneticiler böyle güzel konuları takmaz
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Kalsın bakalımizdirapgrafik yazdı:Güncel kalmalı.
Albert Einstein ın en büyük amacı evreni bir formülle açıklamya çalışmaktı.Zaten em=cxc formülü(kare yazamadım özür
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
5 aylık konu?izdirapgrafik yazdı:Güncel kalmalı.

Altına ıslak imzamı atıyorum...izdirapgrafik yazdı:16-En güçlü diye bir kavram bizim oyunumuzda kullanılamıyor.Bir karakter 8 adet eşya kullanabiliyor,örneğin 8 eşyasının bir tanesinin bile oyunda daha üstü bulunamazken o kişinin aynı anda 2 tane 45 level adamı alamaması üzücü,saçma,ironik değil mi? Benim bıçak sırtı setim,mor hedef gözlüğüm ya da kelvin setim başka bir oyunda en üst eşyanın en üst efsun kombinasyonuna,+ seviyesine denk geliyorsa ben terör estirmeliyim,3 tane adama ölmemeliyim.
Eğer ben oyunda sunulan en iyi eşyalara, efsunalara sahipsem; bana aynı anda saldıran 2 adet dandik, üstünde başında hiçbirşey olmayan veya yarım yamalak yücelenler ile gezinen 40-45 seviye oyuncular beni kesememeli. Aynı şekilde benden 1 veya 2 eşya eksiği olan 49 seviye bir oyuncu da beni kesememeli. Kesiyorsa bile oldukça zorlanmalı, benim ondan gözle görülür bir farkım olmalı. Yani benim sahip olduğum o fazladan 1-2 eşya veya fazladan 1 seviye dahi beni en iyi yapabilmeli. Sınıfdaşı diğer oyunlarda en yüksek seviyeye ve en iyi eşyalara sahip bir savaşçı, isterse 10 tane ezik veya kendinden 3-4 seviye düşük savaşçı gelsin tek yetenek(skill) ile hepsini alaşağı edebiliyor, arkadaşında dediği gibi terör estirebiliyor. Çünkü karakterler üzerinde seviye ve efsun sisteminin etkileri oldukça fazla! Oyundaki en iyi eşyaları da herkez kolayca edinememeli. Sadece bu işe herkezden fazla emek eden ve zamanını veren insanlar herkezde olmayan çok nadir şeylere ulaşarak EN İYİ olabilmeliler.
Bize gene bakın, Serdar Ortaç'ın şarkıları gibiyiz, hepimiz fabrika çıkışı...
- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Lonca: Asil
Merhabalar , Makaleni okudum ve içinden geçen doğru veya yanlış olan düşünceleri buraya nakletmişsin. Bu herkes tarafından görülmekte ve hemen herkes aynı düşüncede de olabilir. Fakat kimi oyuncularımız yöneticilerin sömürdüğünü dile getirmekte. Şunu bilmek gerekirki oyun yöneticilerinin burda bir aktif karar verme yetkileri bulunmamakta. Onlarda sadece kendilerine verilen emir ve görevleri yerine getirmekte. Düşüncelerinin bir çoğuna bende katılıyorum. Bu oyun Bambaşka bir konuda olabilirdi. Bunu bu oyunu kuran şirket sahiplerinin düşünmesi gerekiyor ve düşünmesi içinde bizim ses getirmemiz gerekiyor. Gerçekten de oyun içeriğindeki herşey tamamen çıkar amaçlı hale dönüştürülmüş. Üzülüyorum açıkçası bir yandan da ...!!

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Tonymontana yazdı:Merhabalar , Makaleni okudum ve içinden geçen doğru veya yanlış olan düşünceleri buraya nakletmişsin. Bu herkes tarafından görülmekte ve hemen herkes aynı düşüncede de olabilir. Fakat kimi oyuncularımız yöneticilerin sömürdüğünü dile getirmekte. Şunu bilmek gerekirki oyun yöneticilerinin burda bir aktif karar verme yetkileri bulunmamakta. Onlarda sadece kendilerine verilen emir ve görevleri yerine getirmekte. Düşüncelerinin bir çoğuna bende katılıyorum. Bu oyun Bambaşka bir konuda olabilirdi. Bunu bu oyunu kuran şirket sahiplerinin düşünmesi gerekiyor ve düşünmesi içinde bizim ses getirmemiz gerekiyor. Gerçekten de oyun içeriğindeki herşey tamamen çıkar amaçlı hale dönüştürülmüş. Üzülüyorum açıkçası bir yandan da ...!!
Yorumun için teşekkürler,makalemin yöneticileri ilgilendirmediğini söylemişsin çok da haklısın.Zaten ben de onlara hitaben hiçbir şey söylemedim.Tüm sözüm yaratıcı ekibedir.Şu ana kadar görevde olan veya bırakan yöneticilerin çoğu benden çok daha sonra oyuna başlamış,geri kalanları da 2007'de Labirent'te vs attığım kişilerdir.Onların yapabileceği bir şey yok,her biri gönüllü.
2006-2013
Başından sonuna eksiksiz okudum,altın değerinde bir yazı.İKV'ye her gönül verenin muhakkak okuması gereken bununla birlikte okuyacak oyuncuların daha önceden içinden geçen duyguların bulunduğu bir metin.Eline sağlık.
Bu akşam saat 20:00 ' den 22:00' ye kadar çemberli giriş önünde bekledik, giremeyince dağıldık sonunda. Çünkü grup bölgeleri dolu.
Peki ya bunun 5 katı daha oyuncu olduğunu düşünürsek ! ?
Peki ya bunun 5 katı daha oyuncu olduğunu düşünürsek ! ?
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Sayfa Beğendirme Hilesi :lol:

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü