Tangriss'in içeriği
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dost Kervanı
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Re: Tangriss'in içeriği
Ustam yanlış anlamazsan sende o aralar iyi bombaliyomussun
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
Öncelikte herekse merhaba .
Bu paylaşım içinde teşekkür ederim.
Şimdi gelelim Tangriss 'e Güzel hoş herşeyi yayınlayıp yazmışsınız ve bir takım düşüncelerde bulunmuşsunuz eyw.
Şimdi diyelim ki ;
1.: 6 arz 6 lodos girecek .. bu bölgeye . evet. giriş nasıl olacak hiç düşündünüz mü ? lodoslar 6 kişi buldu bunlar 2+2+2 oldu ... Ben M4l mıyım da Arz ın grup kurmasını bekleyeyim ? Yani şimdi bu diyişine göre Arz ları yada Lodos larımı beklicek herkes Mantıksız . ?
2.: 6 lodos girdi. 2+2+2 giriş zorunlu olacak denmiş .. ve 3/3 ayrılacak ortada buluşulacak ... 1 büyü 1 şifa 1 tank olacak .. demekki bölge o kadar kolay olacak ki
3 kişi rahatlıkla bu işi halledecek
Sıkıntılı ve tartışılır bi durumdur .
3.: 6 arz 6 lodos şekline , Em kısmına , GB. Gibi söylentilere gelelim . Artık Klandan m1 yada y2 diyeceğimize. Tangris e Gelecek 1 m1 1 ARZ pm mi dicez
Bunumu yapmaya çalışıyor GM ler
Gülünç bir durum oluyor. 
* Klan parası gelecek demişler ... Klan parası gelirse şu şekilde olur ... 6 arz 6 lodos girer Kazanan klan hem itemleri alır hemde KP leri
Naylon KP yi KEs
Bedava rütbe 
4.: 59 seviye gelecek yada gelmeyecek . Yönetim Oyuncuları Sadece GB için mi oyalıyor ?
5.: yeni yetenekler , Yeni itemler demişsiniz. Daha ne olacak kine ? Savaş büyü şifa Canları Zaten belli bu da lww sayısına otomatik sistem ile ilerliyor .. Sen yeni bir item getirdiğin zaman Bu Karakterlerin canlarına hasarlarına , zekalarına , tecrübelerine varana kadar herşeyi ayarlamaları gerekmektedir. savaşçının Max , elment yada hasarı neyse o yükseldiğinde büyücünün canı 12 bn mi kalacak
bunu yükseltecekler kafalarına göremi yükseltecekler. 49 seviye olunca direk canı 33 bn mi olacak savaşçının yada büyücünü 22 bn mi. KOS koca Tangristen
YÜZÜK KOLYE DÜŞECEK , PARLATILMIŞ ASA ve Klan Parası bumudur yani
çok gülünç.
Player ları ve oyunu brakan arkadaşları Yüzük kolye , kp , ilemi çekecekler ... yani bizleri 1 yada 2 yada 3 yıl oyalıyacakları birşeymidir bu ?
Üsteki açık olan fotolar da sanırsam . emin değilim ama ... Hol Girişin Fotoları .
İyi Forumlar . Tartışmaya Devam
Bu paylaşım içinde teşekkür ederim.
Şimdi gelelim Tangriss 'e Güzel hoş herşeyi yayınlayıp yazmışsınız ve bir takım düşüncelerde bulunmuşsunuz eyw.
Şimdi diyelim ki ;
1.: 6 arz 6 lodos girecek .. bu bölgeye . evet. giriş nasıl olacak hiç düşündünüz mü ? lodoslar 6 kişi buldu bunlar 2+2+2 oldu ... Ben M4l mıyım da Arz ın grup kurmasını bekleyeyim ? Yani şimdi bu diyişine göre Arz ları yada Lodos larımı beklicek herkes Mantıksız . ?
2.: 6 lodos girdi. 2+2+2 giriş zorunlu olacak denmiş .. ve 3/3 ayrılacak ortada buluşulacak ... 1 büyü 1 şifa 1 tank olacak .. demekki bölge o kadar kolay olacak ki
3.: 6 arz 6 lodos şekline , Em kısmına , GB. Gibi söylentilere gelelim . Artık Klandan m1 yada y2 diyeceğimize. Tangris e Gelecek 1 m1 1 ARZ pm mi dicez
* Klan parası gelecek demişler ... Klan parası gelirse şu şekilde olur ... 6 arz 6 lodos girer Kazanan klan hem itemleri alır hemde KP leri
4.: 59 seviye gelecek yada gelmeyecek . Yönetim Oyuncuları Sadece GB için mi oyalıyor ?
5.: yeni yetenekler , Yeni itemler demişsiniz. Daha ne olacak kine ? Savaş büyü şifa Canları Zaten belli bu da lww sayısına otomatik sistem ile ilerliyor .. Sen yeni bir item getirdiğin zaman Bu Karakterlerin canlarına hasarlarına , zekalarına , tecrübelerine varana kadar herşeyi ayarlamaları gerekmektedir. savaşçının Max , elment yada hasarı neyse o yükseldiğinde büyücünün canı 12 bn mi kalacak
Player ları ve oyunu brakan arkadaşları Yüzük kolye , kp , ilemi çekecekler ... yani bizleri 1 yada 2 yada 3 yıl oyalıyacakları birşeymidir bu ?
Üsteki açık olan fotolar da sanırsam . emin değilim ama ... Hol Girişin Fotoları .
İyi Forumlar . Tartışmaya Devam
- PARJISUNG
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Bilgi edineceğiz derken trollenmeyin arkadaşlar
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Emeğe saygıKRaLeX yazdı:Evet arkadaşlar Tangriss mapını şuan forumda bulunan bir çok arkadaşımız görmüştür.Ama gelecek olan materyal ve skilleri birçoğumuz görmemiştir fotoğrafını paylaşmak isterdim ama biliyorsunuz banned var işin sonunda
Bu bölgenin içeriğini yürüttüğüm mantıkla açıklamak istedim lakin sizin düşüncelerinizi de bu paylaşımda belirtmenizden gurur duyarım.Ama benim düşündüğüm gibi olacağına %90 eminim. Nasıl mı dersiniz?
Evet TANGRİSS bölgesi bir GRUP BÖLGESİ olacak malesef ama,
2 BÜYÜCÜ,2 SAVAŞÇI,2 ŞİFACI olarak toplam 6 kişi girmek zorundayız. Ama bu bölgeyi diğer gblerden ayıran en büyük unsur ise;Takımın ikiye ayrılması olacaktır.
1.MAVİ TAKIM
1 ŞİFACI 1 SAVAŞÇI 1 BÜYÜCÜ
2.KIRMIZI TAKIM'DA
1 ŞİFACI 1 BÜYÜCÜ 1 SAVAŞÇI olarak yani aynı olarak ayrılacaklardır.
görüldüğü gibi haritada da zaten maden ocağı adında 2 bölgevar birbirinin simetrisi biri mavi diğeri kırmızı
Tangrisste sadece yaratık öldürmekle kalmayacağız içerideki bosslardan veya MADEN OCAKLARI'ndan maden toplayacağız veya madenlere saldırarak çıkanı almak zorundayız.
TAHMİNİMCE bölgesini ilk bitiren ve ilk büyük Şef yaratığı kesen gruptan herhangi birine şans faktörüne göre TAKI düşecektir ama bu yalnızca bir tahmindir.Trans Kolye,Bıçak sırtı yüzük gibi.
Bitiremeyen grup ise maden ocaklarından sağladıkları madenlerle yetineceklerdir herhangi bir item almayacaklardır.
Benim Tahminlerim ve fikirlerim bu yönde çünkü gelecek olan materyal-skiller bunu gösteriyor mesela Şifacıyı sembolize eden İksir Şekli,biri mavi diğeri kırmızı olarak 2 renge ayrılmış, Savaşçıların sembolü olan çapraz kılıç şeklide biri mavi diğeri kırmızı olarak ayrılmış bulunmakta,büyücülerde de durum aynen geçerli.Materyallerde ise İşlenmiş altın tarzı materyaller var.
Tangriss şimdiden hepimize hayırlı olsun.
Fikir belirtmek isteyen arkadaşlarda cevap yazarlarsa belki de daha net sonuçlar alabiliriz.
İyi forumlar.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Arkadaşlar bu konuyu zamanında Büyük Hol haritasını yorumlayarak yapmıştım.Biz oranın adını daha henüz bilmediğimizden Tangriss olur diye düşünüyorduk.Yeni gelecek güncelleme için değil, yıllar öncesinden gelmiş bir map için açılmış bir konuydu bu
Zaten otomatikmen de yıllar öncesinden geçersiz sayılan bir tahmin olmuş oldu aynı zamanda.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi