<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kurtreis »

kurtlarxkaplan yazdı:selamın aleyküm arkadaşlar
murat abi beni loncaya aldığın tesekkur ederim..

Aleyküm Selam kardeşim aramıza hoş geldin hayırlı Olsun ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

murat abi kadim hidraya haftasonumu gidiceğiz gene yoksa hafta içi için her hangi bi plan yaptınızmı ?
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Sariyerli yazdı:murat abi kadim hidraya haftasonumu gidiceğiz gene yoksa hafta içi için her hangi bi plan yaptınızmı ?

Hasanım dünden kalan 5 grubun görevini bu gün yapıcaz sonrasına ise henüz bi karar vermedik ama toplanabildikçe gidicez ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

tmm abi ben buyucuylen katılmayı dusunuom ama şifa az olursa şifaylanda her zaman desteğe hazırım şifayı orda bıraktım gene dün gece
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

ARKADAŞLAR MAVİ TOPAZ , AKİK , MENEKŞE ELMAS SATAN VARSA BANA ULAŞSIN LÜTFEN BOL MİKTARDA SATIN ALICAM
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

arkadaşlar 1 2 gün aranızda olamayacagım kusuruma bakmayın salı aksamı görüşmek üzere

yeni gelen ark lar lutfen oyunda beni bulsunlar

kurtlarxhard kurtlarxhardd
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Loncamız hepinizin bildiği gibi birleşik loncalardı Kurtlarx - Türkiyemx - Börteçinex - Bozkurtx den oluşuyordu Türkiyemx Loncasını kolundan tutup ayağa kaldıran ben oldum ama başkanları nankör çıktı yazıklar olsun dedim üstelemedim defoldu gittiler artık bizimle alakaları yok olmuycakta Bozkurtx kısmı sadakatle devam ediyordu ama Börteçinex loncasıdna itin biri bi anama sövmediği kalmışken Mertkan onu kolluyorsa bu adam bize kardeş olmamıştır birlikte artık yoktur ben yoruldum artık bunlarla uğraşmaktan bize bağlı olan loncalar bir kaç işi ile gezerken loncalarının ismi bile yokken biz yine vardık ama biraz üye alıp kabuğu kalınlaşan bizi saymaz oldu ben bunu kabullenmem bünyeye bağlı tüm loncaları tasviye ediyorum Kurt Locnasının Tüm İttifakında olan Loncaları Tasviye ediyorum bu benim kararım biz yanlızkende Kraldık yine Kralız birliktelikler ittifaklar baş ağrısından baka birlşey getirmedi ve artık uğraşmıycam Börteçine Ve Bozkurt Loncalarını Locnadan Tasviye ediyorum artık her Lonca yoluna yanlız devam etsin biz ittifakta yada birlikte filan olmuycaz bizim ölümüz en kralın dirisine bedel biz aynı değerlere inanlara yardım edelim istedik ama layik olamadılar kendi başlarına devam edebilirler hiç biri zoruma gitmemiştide itin biri klan kanalından aleyhimde konuşması ve mertkanın bu adama sahip çıkması zoruma gitti bişe demiyorum yazıklar olsun ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Boşver murat abi canını sıktığına , üzüldüğüne değmez. Dediğin gibi o loncalar 5-10 kişiydi sen tutup yükselttin yardım ettin. Sen insanlık yaptın değeri bilmeyenler utansın.
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

kurtreis yazdı:Loncamız hepinizin bildiği gibi birleşik loncalardı Kurtlarx - Türkiyemx - Börteçinex - Bozkurtx den oluşuyordu Türkiyemx Loncasını kolundan tutup ayağa kaldıran ben oldum ama başkanları nankör çıktı yazıklar olsun dedim üstelemedim defoldu gittiler artık bizimle alakaları yok olmuycakta Bozkurtx kısmı sadakatle devam ediyordu ama Börteçinex loncasıdna itin biri bi anama sövmediği kalmışken Mertkan onu kolluyorsa bu adam bize kardeş olmamıştır birlikte artık yoktur ben yoruldum artık bunlarla uğraşmaktan bize bağlı olan loncalar bir kaç işi ile gezerken loncalarının ismi bile yokken biz yine vardık ama biraz üye alıp kabuğu kalınlaşan bizi saymaz oldu ben bunu kabullenmem bünyeye bağlı tüm loncaları tasviye ediyorum Kurt Locnasının Tüm İttifakında olan Loncaları Tasviye ediyorum bu benim kararım biz yanlızkende Kraldık yine Kralız birliktelikler ittifaklar baş ağrısından baka birlşey getirmedi ve artık uğraşmıycam Börteçine Ve Bozkurt Loncalarını Locnadan Tasviye ediyorum artık her Lonca yoluna yanlız devam etsin biz ittifakta yada birlikte filan olmuycaz bizim ölümüz en kralın dirisine bedel biz aynı değerlere inanlara yardım edelim istedik ama layik olamadılar kendi başlarına devam edebilirler hiç biri zoruma gitmemiştide itin biri klan kanalından aleyhimde konuşması ve mertkanın bu adama sahip çıkması zoruma gitti bişe demiyorum yazıklar olsun ...
Öncelikle burda bu konunun tartışmasını yapmak beni çok üzecek ama madem ki murat ABİ bir şeyler yazmış benimde gereken açıklamayı yapmam lazım.... İtin biri dediği insan benim kardeşim gibi oldu loncada en güvendiğim insan... Ben varken hepsi baş üstünde ben yokkken kimse onları saymadı bu bir.. ikincisi Karya sana hiç bir hakarette bulunmadı kadimde 3. sıradan çıkarıp 6. sıraya koyman onun ağrına gitmiş sinirlenmiş dediği kelimede şu bize şerefsizlik yaptılar.. 3. olarak biz kimse ile büyümedik bize kimsenin bi yararı dokunmadı hiç bir görevimizde kimse yoktu kaldı ki benim davetime bile gelmediniz ben ses çıkarmıyorum diye size borçlu olduğumu düşünmeyin... ben sustuysam saygımdandır kadim e geldince benim göevim olmadı kaç kare melek yerine başka loncalardan adam aldın (şifacı) nerde kaldı kardeşliğimiz ben ona bile ses çıkarmadaım bi bildiği vardır dedim... Ben nankör bi insan olmadım yapılan iyiliği unutmam ama kimsenin başını ağrıtacak da bir şey yapmadım ne ben nede loncam.... Kurtlar loncasından beni sevenler de var sevmeyenlerde öyle ki çoğu kurtlar selamımımı bile almadı çooğu zaman hani kardeşilik? Biz ülküdaşız diye bu ittifak kuruldu ortak değerlerimiz var diye ama sizin nefsiniz ve hırsınız öne geçti... Ben yine söylüyorum benim oyundaki amacım gençleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak oyun benim için sadece bahane... Düşünün kaç kişi Börteçine nin anlamını biliyordu? kaç kişi asenanın anlamını biliyordu? kaç kişi ilteriş in anlamını biliyordu? ben TÜRK tarhinin bilinmesi ve yaşatılması için bu oyundayım ve amacımdan asla sapmam... Beni sevenler yada sevmeyenler Hakkını helal etsin başka diyecek sözüm yoktur. Yine bir şey olursa bu davaya gönül veren herkes Kardeşimdir...
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Sariyerli yazdı:Boşver murat abi canını sıktığına , üzüldüğüne değmez. Dediğin gibi o loncalar 5-10 kişiydi sen tutup yükselttin yardım ettin. Sen insanlık yaptın değeri bilmeyenler utansın.
İşte bak gözünüz aydın ayrıldık rahatlayın kardeş... Şunu da unutma ben lonca kurmamıştım sadece akrabalarıma Börteçine çar açtırıyordum Murat abi ısrar etti diye bu loncayı kurduk ve benim elimden kimse tutumadı eğer buraya geldiysem kendim ve kardeşlerimle geldim...
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)

“Lonca İletişim” sayfasına dön