Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Mesaj gönderen JouRney »

Şimdilik fuardaki Çemberlitaş Kutu'lar için özel olacak Lonca Lisansı, ilerde İKV Dükkan ürünleri arasına girecektir diye düşünüyorum. Geçen sene fuarda İsim Değiştirme Hakkı hediye edilmişti, birkaç ay içinde Dükkan vitrininde yerini almıştı. İKV yönetimi mutlaka oyuncularını düşünerek Lonca Lisansı'nı önümüzdeki zamanlarda İKV Dükkan'a ekleyecektir.
En son JouRney tarafından 12 Kas 2011 14:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
FATIHUSTUN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen FATIHUSTUN »

Merhaba;

Beyazköşk Genel Sohbetinde Açılan Konuyu Buraya Taşımak İstiyorum.

viewtopic.php?f=24&t=82596
KeNanIsT yazdı:yeni gelen lonca sistemi malum ortada .. Sevgili yöneticiler ve Sobee çalışanları sadece bunu yapabilicek kapasiteyemi sahipsiniz ? yoksa sizden istenen bumu sadece bunu merak ediyorum.
Eğerki hayır yapamıyoruz düzgün bir sistem diyorsanız İbrahim Zengin,Kenan Süleyman Ardıç olarak yardım etmeye hazırız.
DuMaNnN yazdı:Selamun Aleyküm;

Bu tür MMPROG oyunlarda olabilecek en acemi davranışlardan ve yapılandırmalardan yana olduğunuz için sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim :)
Bu gibi lonca sistemi ve benzeri işlemlerin belirli bir market adı altında , oyun içerisinde olmaması İKV için gittikçe ileri değil geri bir adım oluyor.Türk oyunlarının ileri gitmesi için bizden gelen önerileri değil de kendi yaratıcı olmayan fikirlerinizi kullanmakta ısrar etmeniz İKV adına büyük kayıp oluyor.
Gelecek olan güncellemelerde ve yeniliklerde daha güzel fikirler olması dileği ile...

Saygılar
PiLkiSaYaRcI - DuMaNnN - XxXDuMaNXxX - IIxXDuMaNXxII
İbrahim ZENGİN

KeNanIsT yazdı:ibrahimin kısaca söylemek istediği :
Amatör bir çalışma tamamen paraya dönük olması yerine oyun içerisinde bir NPC ile aktif hale getirilmesi .
sanırım senin söylediklerinden doğru anlamı çıkartmışım kanka uzun olmuş biraz kafa karıştırır :=)
Cevaplarınızı Bekliyoruz...
DuMaNLaNDIM
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen jkmoco14 »

arkadaşlar para tuzağıdır diye düşünüyorum.oyuna hava katacaktır.uzun süredir beklenilen birşey olduğu için iyi oldu.fakat diyelim adam şah loncasından.şu anda bizim sunucuda bu loncadakiler ŞAHxASDF gibi bir isim kullanıyor.lonca sistemi geldi.adamlar lonca kurdu.ismi de şah lonca da şah.kötü olacak.bütün lonca isim değiştirme alacak.20 kişi var diyelim.herbiri çemberlitaş kutu yükleyecek.20x30=600 tl.isim değiştirme 20 tl sanırsam 20x20=400 tl.kapasite 10 kişilik +10 da 10 tl olsa./l kullanabilmek için herbirinde en az 1aylık plus olsa onuda 10 tlden hesaplayalım 20x10=200 tl.ne etti 1210TL etti.değermi arkadaşlar.sırf bne loncadayım demek için. :?:
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Amaaan ben neden dert ediyorum ki oyunda beni kimse tanımaz kimse bilmez.Loncaya da kimse almaz.Ama ben yine çemberlitaş kutu alıcam.Lonca şeysi önemli değil.Alıcam.30 tl vericem.Fuardan alıp 25 tl veren adam benden üstün olacak.Olsun.Yine de oynayacam.İnadına sömürülecem.Silah yükseltmem var.Parlatmalık ibni cevo asam yok.Olsun.Arttırıcı alıp menekşe çekecem.Yaşıtlarım gezerken dolaşırken ben ömrümü çürütecem.Ejder üreticem.Sığınak/migrat çıktığında ben oynamıyordum.Daha sonraları başladım.Bu güncelleştirmeden çok sonra gblere girmeye başladım.Çemberlitaşın ç sini bilmezken bir de loncaya seviniyorum.Banane loncanızdan.Fakat bireysel item ve para kasabileceğimiz çemberlitaş itemlerimiz olmadan rahatlıkla oynayabileceğimiz bölgeler gelir ve 59 seviye sınırı getirilirse alnınızdan öperim.Bir önceki iletimde belirttiğim mevlada parayı hiçççç kimse yatırmak zorunda değil fakat o kadar bağlandık ki kendimizi mecbur hissediyoruz.Kimse bu parayı yatırmak zorunda değil.Kendimizi kandırmayalım.Ben loncayla ilgilenmiyorum ama ilgilenen insanlara yazık değilmi.
İKV MASALI

Adamın biri 29.90 vermiş kutsunu almış.plusunu yüklemiş.+5 ye kasasını yüklemiş.Ardınan dur bir foruma gireyim demiş.BÜYÜK SÜRPRİZİMİZİ AÇIKLIYORUZ! diye bir konu görmüş.Girmiş.Bakmış lonca sistemi yazıyor.Yavaş yavaş aşağı inmiş.Bir de bakmış ki fuara gelebilen istanbulda yaşayan o anki olanakları gelebilmeye elveren insanlara az önce 29.90 a aldığı kutu 24.90 olmuş.Adam amaan 5 liranın hesabını mı yapacam demiş.biraz daha inmiş.Okumuş.Okudukça çökmüş.O gün de plusunun son günüymüş.DEVAMI ALTTADIR
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Aradan 1 ay geçmiş.Adam günlerini haftalarını harcayarak ejder üretmiş.20 tl parlatmış.ertesi gün bir bakmış ki yükseltmeler 1495 akçe olmuş.Adam sineye çekmiş.Artık karakterimi sağlamlaştırmanın vakti geldi demiş.Gitmiş mısır çarşısına oturmuş bekliyor.Etrafında o lonca bu lonca var.hep birlikte giriyorlar bölgelere.Adam bunu da sineye çekiyor.Biraz da junon kesmeyi deneyelim diyor.Adaya gidiyor.Durum aynı.En sonunda adamın canına tak ediyor.Gidip lonca kurma şeysinden alıyor.Kapasıte arttırıcı alıyor./l Kullanabilmek için Plus alıyor.Loncaya adam buluyor.Adam mutluluktan havaya uçuyor ve biraz loncamla kenan atayım diyor.Arkadaşlarıyla giriyorlar.1 kes 2 kes 3 kes derken adam 10larca kez kesiyor.Tek item yok.Yağma arttırıcı alıyor.Sürekli kenan sürekli kenan en sonunda itemi düşüyor.Junon kesiyor kesiyor zırh düşmüyor.Haydi arttırıcı al.Kes kes kes kes zırh ta düşüyor.Sonra diyor artık çemberlitaş vakti.Gidiyor borunun oraya loncasıyla giriyor.Bu arada plusu bitti yeniden plus aldı.Tecrübesizler.Gire çıka alışıyorlar deneyim kazanıyorlar.Adam oleyy sıfır kelvin zırh düştü diyor.Dışarı çıkıyor.Bir de bakıyor ki Herkes set dizmiş.Adam hırs yapıyor Gaffar kesiyorlar.1 kes 2 kes 3 kes en sonunda düşüyor onada bir pant bir ceket.Adam seviniyor.Ertesi gün yeni silahlara yükseltme geliyor.Adam gidiyor sabah akşam gaffar kesiyor asası düşüyor.Yükseltiyor.Adam da artık set dizenlerden biri.Gidiyor vs atıyor.Kp kasıyor.Hyatını İKVde geçiriyor.gecenin 2si oyun boşalmış adam da uyuyayım bari diyor.Ertesi sabah oyuna girmeyi deniyor.Şifre yanlış!Adam deniyor deniyor deniyor baktı olacağı yok desteğe mesaj atayım diyor.Destekten 2 hafta sonra mesaj geliyor.Adam derdini anlatıyor vs derken karakterini geri alıyor.Bakıyor ki para vs hiçbirşeyi yok.Yeni bölge gelmiş.Adam çemberlitaş itemleriyle dolaşıyor.Loncasındaki can dostları onu satmış başka loncaya girmişler.Adam çökmüş.Oyunu da bırakmış.İK DENEN MASAL DA BURADA BİTMİŞ.

okuyan herkese teşekkür ederim.
subhan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

ÇOK ÇOK ÇOK MUHTEŞEM sürpriz . DÜKKANDAYIM

Mesaj gönderen subhan »

Ben dahil tüm ikv severlerin paraya kıyıp lonca içeriğiyle ilgili Dükkandan birşeyler temin edebileceğini sanmıyor . Oyun düşüşleriyle rekor kıran İkv yönetim ekibininde "Oyunumuzu kurtaralım arkadaşlar" cümlesine gelebildiğine göre demekki tamamen oyun sonlanıldı diyebilirim. Üzüldüğüm tek nokta yazık o bölgeleri gece gündüz tasarlayan kişilere .

Sunucular seyrekleşmiş ve tenhalaşmışken yıllardır beklenen lonca sistemininde gereken ilgiliyi gösterememesi ve insanların parasını hala düşündüğünüzden dolayı bir tebrikte ben etmek isterim .

İKV beyin fırtınaları ile bir oyuncak gibi kullanılan kendisine yetki verilmiş sanan kullanıcılar , bir zamanlar oyun dünyasının en üst meblasında yer alan İKV sizin emeklerinizi hak ediyor mu ? Sizcede pes etme zamanı gelmedi mi ?
Dzeko
Kullanıcı avatarı
gUaRDiAnTe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gUaRDiAnTe »

Sonunda bekledımız geldi :D İkv camıasına hayırlısı olsun .
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ

Oğuzhan İNTEPE
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Melodrama »

jkmoco14 yazdı:arkadaşlar para tuzağıdır diye düşünüyorum.oyuna hava katacaktır.uzun süredir beklenilen birşey olduğu için iyi oldu.fakat diyelim adam şah loncasından.şu anda bizim sunucuda bu loncadakiler ŞAHxASDF gibi bir isim kullanıyor.lonca sistemi geldi.adamlar lonca kurdu.ismi de şah lonca da şah.kötü olacak.bütün lonca isim değiştirme alacak.20 kişi var diyelim.herbiri çemberlitaş kutu yükleyecek.20x30=600 tl.isim değiştirme 20 tl sanırsam 20x20=400 tl.kapasite 10 kişilik +10 da 10 tl olsa./l kullanabilmek için herbirinde en az 1aylık plus olsa onuda 10 tlden hesaplayalım 20x10=200 tl.ne etti 1210TL etti.değermi arkadaşlar.sırf bne loncadayım demek için. :?:
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
hitclusive
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hitclusive »

yönetimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim !!! bu paragözlülüğünüz yüzünden ikvye oyuncu bulamıyacaksınız. mmorg oyunlarından hangisinde loncaya girişin paralı olduğunu gördünüz. ikv oyuncularını sağılcak inek muamelesi yapmaktan ne zmn vazgeçiceksiniz çok merak ediyorum
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

T: 02 Kas 2011 22:35
Esadullah yazdı:Lonca Kanalı çok kısa bir sürede İKV Dünyasında aktif olacak diye düşünüyorum(!). İKV Yönetiminin bu aralar çok bahsettiği ve özellikle oyuncuların istekleri üzerine yapılan tüm açıklamalarıda "Lonca Kanalı" bulunuyor. Çemberlitaş G. Bölgesinin gelmesi, Lonca Kanalı için bir yaklaşım diye biliriz.

Daha öncede Yönetimden ve Mev Dinç'in açıklamaları "
Çemberlitaş Eklentisi ile" geleceği söylentileri vardı, bu aralar havuzda genel olarak Lonca Kanalı söylentileri var ve umarım en kısa zamanda Lonca Kanalı Sistemi İKV Dünyasında aktif hale gelir.

(Tahminlere göre) 700.000 üyesi olan İKV Dünyasının üyeleri (%1 dahi olsa) illa İKV Destek Ekibine bu konu hakkında istek, öneri veya şikayet bildiriyordur. (Tahminimce) İKV Yönetimi ve Mevlüt Dinç ile yapılan tüm röportajlarda
Lonca Kanalı Sistemi sorulduğunda yapılan tüm açıklamalarda sistemin çok yakın zamanla(r)da İKV Dünyasında aktif hale gelebileceğini benimsiyor, tabikide bu benim tahminlerim..

Sistem belki yarın, belki yarından da daha yakın :|

Hayırlı günler,
EsedullahŞifa |Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Eski Duyurular” sayfasına dön