Alem İ Cihan Loncası
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
Loncadan tamamiyle kurucular arasından Sebocan ve Yakamoz sorumlu olup 1 yıllık bır ara verıyorum. Sağlıcakla kalın.. Sinir sahibi oldum....
FERRAND
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Özgürlük için savas
kendine iyi bak abi senin kararın bizede saygı duymak düşerCunocuneyt yazdı:Loncadan tamamiyle kurucular arasından Sebocan ve Yakamoz sorumlu olup 1 yıllık bır ara verıyorum. Sağlıcakla kalın.. Sinir sahibi oldum....
dün sordum oyunda bi anlık kızgınlıkla söylendi dio gitmicekmiş ya sevindim

- lonca331
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Abi Real Hayatında Basarılar Görüşmek Dileyle (İblissvrend) (Starboard)
Zafer'e giden yolda, çekilen çile kutsaldır.. 58
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
< Bin Yetmiş Bir > 1071
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar kusura bakmayın gitmiyorum bir anlık kendimi kaybettim yazdım. Neyse özür dilerim loncam.
Bugün bir kadim keselim görevi olanlar saat 12 den sonra mühürlü kapıda olsun bölgelere girmesin ( sıgınak mıgrat ve cemberlıtas) gruplar cok olcak malum loncamın uyesı once gelsın ısterım sahsen fazla kalabalık olmadan cıkalım yola. Sonra kesmedı bıze kactı derler neyıme lazım her seferınde dıyorum once lonca uyelerı sonra sıze laf dınlemeyıp propaganda yapıp ınatla benı yıldırıyorlar sonrada kactı ıste demek ıcın.
Bugün bir kadim keselim görevi olanlar saat 12 den sonra mühürlü kapıda olsun bölgelere girmesin ( sıgınak mıgrat ve cemberlıtas) gruplar cok olcak malum loncamın uyesı once gelsın ısterım sahsen fazla kalabalık olmadan cıkalım yola. Sonra kesmedı bıze kactı derler neyıme lazım her seferınde dıyorum once lonca uyelerı sonra sıze laf dınlemeyıp propaganda yapıp ınatla benı yıldırıyorlar sonrada kactı ıste demek ıcın.
FERRAND
- lonca331
- İri Fare Avcısı
Merhaba Lonca Üyelerim Büyücüme Ejder Üretmeye Karar Vermiştim ama Vazgeçtim Şifacımı Büyücülerin Korkulu Rüyası Olarak Biçimlendirmeye Karar Verdim Aranızda Hayyan Karakürk Erkek Şifacı İtem Satanınız varsa /f İblissvrend'e Pm ATarsanız Memlun olurum 1 Hafta İçinde Bulmam Lazım Hayyan Karakürk Bile Yoksa Sadece Hayyan Ayakkabı Alınır Erkek Şifacı
İndim mahşer alanına bir kıyamet var, tek bir lonca ayakta ve hala savaşmakta, adını merak mı ettin, işte söylüyorum sakın unutma !!!
IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI I
İndim mahşer alanına bir kıyamet var, tek bir lonca ayakta ve hala savaşmakta, adını merak mı ettin, işte söylüyorum sakın unutma !!!
IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI I
< Bin Yetmiş Bir > 1071
< Bin Yetmiş Bir > 1071
- lonca331
- İri Fare Avcısı
Lonca Üyelerim Değil Arkadaşlarım Olcaktı Düzelt Yazısı Gelmediği İçin Değiştiremedim K.b
< Bin Yetmiş Bir > 1071
< Bin Yetmiş Bir > 1071
Merhaba Ben Loncada Yer Varsa Katılmak İstiyorum.Karakter Adı : Hsre
-
- Sahaf Yardımcısı