Kıyametxlider Aramıza Katılmıstır.
Hayırlı Olsun..
Başarılarının devamını dılıyorum
ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
- Kholpaxreck
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bana bi üye listeni göster 20 üyeli lonca başkanım
sen,seni herkesin tanıdığı gibi hareket et arkadaşlarının itemlerini ödünç al sat,forumda ona buna ezik de,hakaret et,insanların bilgi amaçlı yazılarına kafan basmadığı için sadece takıl, bu işleri güzel beceriyosun.tekrar ediyorum oyun senin neyine..Lonca başkanının adına şuan ben konuşuyorum git beni şikayet et bakim ne dicek
Köprülü başkanım :mrgreen:
KHoLPaSHaLıxReck
Sert İklimin , Mert Çocuğu..
Forum Kuralları
...............................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
................................
İletişim alanınızı sabote edenleri bize bildiriniz. Forum üzerinden kişisel tartışmalara devam ederseniz forum konunuz kilitlenecektir. Lütfen kurallara uyunuz ..
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Denicek Söz Bırakmamış ELine SağLık Bravo . . .Kholpaxreck yazdı:Bana bi üye listeni göster 20 üyeli lonca başkanımsen,seni herkesin tanıdığı gibi hareket et arkadaşlarının itemlerini ödünç al sat,forumda ona buna ezik de,hakaret et,insanların bilgi amaçlı yazılarına kafan basmadığı için sadece takıl, bu işleri güzel beceriyosun.tekrar ediyorum oyun senin neyine..Lonca başkanının adına şuan ben konuşuyorum git beni şikayet et bakim ne dicek
[YaLNıZSavaŞÇII]
Bravo reck duygu'nun ne oldugunu yazmıssın.Valla bravo söylenicek herseyi söylemis ama bnde ekliyim.Küfür,hakaret,aşalayıcı söz kelime her sey var duyguda.Duygu 3. uyarını almıssın hayırlı olsun.İnsallah devam edersin ve üyeliğin kapanır.Kholpaxreck yazdı:Bana bi üye listeni göster 20 üyeli lonca başkanımsen,seni herkesin tanıdığı gibi hareket et arkadaşlarının itemlerini ödünç al sat,forumda ona buna ezik de,hakaret et,insanların bilgi amaçlı yazılarına kafan basmadığı için sadece takıl, bu işleri güzel beceriyosun.tekrar ediyorum oyun senin neyine..Lonca başkanının adına şuan ben konuşuyorum git beni şikayet et bakim ne dicek
Reader
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Kıyametxlider tekrar Hoş geldın..
Her Loncaya Uye Alımlarında Görduğunuz uzre Çekışmeler haliyle olacaktır.Kurulurken en basında yazdım
Bızı çekemeyenler,Karalamaya çalışanlar olacaktır..
Her Loncaya Uye Alımlarında Görduğunuz uzre Çekışmeler haliyle olacaktır.Kurulurken en basında yazdım
Bızı çekemeyenler,Karalamaya çalışanlar olacaktır..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Tekrar Aramıza Hoş geldın .. :!:

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
- Kholpaxreck
- Sahaf Yardımcısı
Kadir kursun loncasını diyecek sözüm yok hayırlı olur olmaz orasıda beni ilgilendirmez.Benim değindiğim tek bir konu var..Loncalar arası iletişimi arkadaşlığı güzelleştirmeye çalışmak kusura bakma ama duygu sana biraz fazla gelir.Çünkü bunu herkes tarafından sevilen bir insan becerebilir sen değil !
KHoLPaSHaLıxReck
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Loncamızın Loncalar arası İletısımını Her Loncada Bulunan ve başkanlarının seçtiği kişiler tarafından ortak toplantılarla yapılacaktır..

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/