Sizde deneyin sizinde olsun ne diyim şansına oldu yalan mı sölicez burda allah allah
[OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı
Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı
Bana Cevap VerenLer Petcarar mı bulu bu elektirik yeteneğini onun rehberine bakçakmışım.
Sizde deneyin sizinde olsun ne diyim şansına oldu yalan mı sölicez burda allah allah

New StyLe
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Benim büyü fizikselim 1054 büyü krtigim 27.2 (Buyucu VS lerinde MEDİTASYONA Verıyorum Böylelıkle 32 i Geçiyor) benı kesecek elektrkcı buyunun ellerınden öperim çünkü fizikselim 1054 oldugu ıcın krtıksız yaklaşık 40 canı gıdıyor krtıkle 5000 e yakın vuruyor
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
ya fizikselini tutarsa ?aldatmaz2012 yazdı:Benim büyü fizikselim 1054 büyü krtigim 27.2 (Buyucu VS lerinde MEDİTASYONA Verıyorum Böylelıkle 32 i Geçiyor) benı kesecek elektrkcı buyunun ellerınden öperim çünkü fizikselim 1054 oldugu ıcın krtıksız yaklaşık 40 canı gıdıyor krtıkle 5000 e yakın vuruyor
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
biraz şans o çünkü büyüyü mü tutucan canına bakıp kutup mu açıcan zihini mi ayarlıcan büyü mü atıcan direnç/kons fln mı zamanını ayarlıcan bunların hepsini birden yapmak zorunda oluyor insan yetişemiyor. ya biraz qeç tutuyor alıyor hasarı. ya da eli kayıyor o hızla yanlış büyüyü atıyor.XottomancavalryX yazdı:ya fizikselini tutarsa ?aldatmaz2012 yazdı:Benim büyü fizikselim 1054 büyü krtigim 27.2 (Buyucu VS lerinde MEDİTASYONA Verıyorum Böylelıkle 32 i Geçiyor) benı kesecek elektrkcı buyunun ellerınden öperim çünkü fizikselim 1054 oldugu ıcın krtıksız yaklaşık 40 canı gıdıyor krtıkle 5000 e yakın vuruyor
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- XXKURSADKHANXX
- İskele Babası
1174 elektirik 734 buz hasarım var eğer benim gibi elektirik ve buz kullanan bir büyücü iseniz ws büyücü ile bire bir wslerde büyü bozmanızın 15 olmasını tavsiye ederim..hiç yoktan karşınızdaki büyücünün 1 büyüsünü silmiş olursunuz.Püf nokta olarak yetenek sisteminizin 15 buz 15 bilgisi 15 yıldırım 15 bilgisi 15 büyü bozma 15 zihin tutulması 5 tesla 1 kutup 1 konsantrasyon olmasını tavsiye ederim..Şaşırtma amaçlı olarak açacağınız 1 puan kons ws kazanmanızı kesinlikle sağlayacaktır karşınızda ki büyücünün kons görünce ya zihin ya kutup etkisi boşa gidecektir yeterki konsun 1 olduğunu çaktırmayın
iyi forumlar
Kuklacı sunucusu CH = Blackxmask
Kuklacı sunucusu CH = Blackxmask
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
<!!BLACKMASK!!>
<!!BLACKMASK!!>
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
O kdr basıt degıl maalessef kardeşım bende denedım buyu bozma bazı durumlarda salıse olayı ıle geç kalıyor ve meteorıtı yıyorsun ve sureklı buyu bozmaya konstre olmak zor oluyor ayrıca bazı durumlarda şaşırtma yapıp once buz atıyorum onu bozuyor sonra meteorıt atıyorum krtıkse b.bXottomancavalryX yazdı:ya fizikselini tutarsa ?aldatmaz2012 yazdı:Benim büyü fizikselim 1054 büyü krtigim 27.2 (Buyucu VS lerinde MEDİTASYONA Verıyorum Böylelıkle 32 i Geçiyor) benı kesecek elektrkcı buyunun ellerınden öperim çünkü fizikselim 1054 oldugu ıcın krtıksız yaklaşık 40 canı gıdıyor krtıkle 5000 e yakın vuruyor
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
he bi de krtksiz 40 can alıyorum demişsin düz 4000 mi vuruyorsunaldatmaz2012 yazdı:O kdr basıt degıl maalessef kardeşım bende denedım buyu bozma bazı durumlarda salıse olayı ıle geç kalıyor ve meteorıtı yıyorsun ve sureklı buyu bozmaya konstre olmak zor oluyor ayrıca bazı durumlarda şaşırtma yapıp once buz atıyorum onu bozuyor sonra meteorıt atıyorum krtıkse b.bXottomancavalryX yazdı:ya fizikselini tutarsa ?aldatmaz2012 yazdı:Benim büyü fizikselim 1054 büyü krtigim 27.2 (Buyucu VS lerinde MEDİTASYONA Verıyorum Böylelıkle 32 i Geçiyor) benı kesecek elektrkcı buyunun ellerınden öperim çünkü fizikselim 1054 oldugu ıcın krtıksız yaklaşık 40 canı gıdıyor krtıkle 5000 e yakın vuruyor
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Yazımı baştan ve dıkkatlı okursan duz 4000 vuruyorum demedıgımı anlayacaksınXottomancavalryX yazdı:he bi de krtksiz 40 can alıyorum demişsin düz 4000 mi vuruyorsunaldatmaz2012 yazdı:O kdr basıt degıl maalessef kardeşım bende denedım buyu bozma bazı durumlarda salıse olayı ıle geç kalıyor ve meteorıtı yıyorsun ve sureklı buyu bozmaya konstre olmak zor oluyor ayrıca bazı durumlarda şaşırtma yapıp once buz atıyorum onu bozuyor sonra meteorıt atıyorum krtıkse b.bXottomancavalryX yazdı:ya fizikselini tutarsa ?aldatmaz2012 yazdı:Benim büyü fizikselim 1054 büyü krtigim 27.2 (Buyucu VS lerinde MEDİTASYONA Verıyorum Böylelıkle 32 i Geçiyor) benı kesecek elektrkcı buyunun ellerınden öperim çünkü fizikselim 1054 oldugu ıcın krtıksız yaklaşık 40 canı gıdıyor krtıkle 5000 e yakın vuruyor
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
anlayamadım vallaaldatmaz2012 yazdı:Benim büyü fizikselim 1054 büyü krtigim 27.2 (Buyucu VS lerinde MEDİTASYONA Verıyorum Böylelıkle 32 i Geçiyor) benı kesecek elektrkcı buyunun ellerınden öperim çünkü fizikselim 1054 oldugu ıcın krtıksız yaklaşık 40 canı gıdıyor krtıkle 5000 e yakın vuruyor
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Off neyse boşver kardeşımXottomancavalryX yazdı:anlayamadım vallaaldatmaz2012 yazdı:Benim büyü fizikselim 1054 büyü krtigim 27.2 (Buyucu VS lerinde MEDİTASYONA Verıyorum Böylelıkle 32 i Geçiyor) benı kesecek elektrkcı buyunun ellerınden öperim çünkü fizikselim 1054 oldugu ıcın krtıksız yaklaşık 40 canı gıdıyor krtıkle 5000 e yakın vuruyor
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-