[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
yetenekler dogru fakat hmn depar atmıcaksınız.deparı atıp 3 sn kala büyüye koscaksınz
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
ilk olarak direk Diikkat atılır. Dıkkatla yanına yaklaşılır. ama sakın depar'a basmayın.. canınız 60'a geldiğinde depar'a basın.. ne yapacak Hapsetcek... Bekleyin.... Sonra direk dikkat Dağıtma atın... dikkat atıldıktan sonra 18 sanıye sonra tekrar dikkat ve depar.. 15 verse bile hapsetmeye kaçamaz ( ilk basımdan 80 san bekletiyor)....
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
ETKİLİ YOLU BELLEDİR BÜYÜ KESİMİNİN YÜCELEN İTEMİNİ GİYECEKSİN,
15 DEPAR
15OFANSİF
15 SERT
15 AĞIR
15 SARSILMAZ
15 DURDURMA
8 DİKKAT
VERİCEKSİN DEPARI AÇIP BAŞLICAKSIN KİTLİCEK KİTLEMEDEN ÇIKINCA DİKKAT ATICAKSIN YAKLAŞINCA DURDURMA ATICAKSIN ZİHİN TUTARSA VS ZATEN ÇANTADA KEKLİK AMA DİYELİM Kİ ZİHİN GELMEDİ KUTUP ATICAKTIR KUTUB BİTİNCE ANINDA SARSILMAZ AÇIYORUZ SARSILMAZ 15 PUANDA 12 SN KORUYOR, BU ARADA DEPARIN SÜRESİ AÇILICAK DEPARI AÇIP ÇAT ÇUT İKİ HAMLEDE BÜYÜYÜ KESİYORUZ FULL EJDERLİ BİLGE+CEVRİYELİ BÜYÜCÜLER BİLE FIS KALIYOR BU TAKTİKLE HER TÜRLÜ BÜYÜCÜYÜ VSDE YENERİM DENENMİŞTİR.
15 DEPAR
15OFANSİF
15 SERT
15 AĞIR
15 SARSILMAZ
15 DURDURMA
8 DİKKAT
VERİCEKSİN DEPARI AÇIP BAŞLICAKSIN KİTLİCEK KİTLEMEDEN ÇIKINCA DİKKAT ATICAKSIN YAKLAŞINCA DURDURMA ATICAKSIN ZİHİN TUTARSA VS ZATEN ÇANTADA KEKLİK AMA DİYELİM Kİ ZİHİN GELMEDİ KUTUP ATICAKTIR KUTUB BİTİNCE ANINDA SARSILMAZ AÇIYORUZ SARSILMAZ 15 PUANDA 12 SN KORUYOR, BU ARADA DEPARIN SÜRESİ AÇILICAK DEPARI AÇIP ÇAT ÇUT İKİ HAMLEDE BÜYÜYÜ KESİYORUZ FULL EJDERLİ BİLGE+CEVRİYELİ BÜYÜCÜLER BİLE FIS KALIYOR BU TAKTİKLE HER TÜRLÜ BÜYÜCÜYÜ VSDE YENERİM DENENMİŞTİR.
bilge ve deneyimli arkadaşıma katılıyorum.Firelife yazdı:ETKİLİ YOLU BELLEDİR BÜYÜ KESİMİNİN YÜCELEN İTEMİNİ GİYECEKSİN,
15 DEPAR
15OFANSİF
15 SERT
15 AĞIR
15 SARSILMAZ
15 DURDURMA
8 DİKKAT
xosmanlıx
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
facexosmanlıx
benim yokluğumda rüzğarım eser oda size yeter...
FACE LONCASI
Depara bastın zihin atar durdurma 15 diyelim kutup rüzgarı sarsılmaza bastın depar açılması için kaldı 12 sn büyücü seni 12 saniyede bitirir savaşçının tek şansı durdurmadan zihin tutulması gelmesidir
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
- Firelife
- Demirci Çırağı
XrenkX yazdı:Depara bastın zihin atar durdurma 15 diyelim kutup rüzgarı sarsılmaza bastın depar açılması için kaldı 12 sn büyücü seni 12 saniyede bitirir savaşçının tek şansı durdurmadan zihin tutulması gelmesidir
BUNA Bİ AÇIKLAMA GETİRMEKTE FAYDA VAR DEPARA BASTIN SENİ KİTLEDİ DEPARIN YENİLENME SÜRESİ 25 SN KALDI DURDURMA ATTIN ZİHİN TUTMAZ İSE HEMEN KUTUBA SARILCAK KUTUBUN SÜRESİ DİYELİMKİ KUTUBA 1 VERMİŞ OLSUN 5 SN KALDI 20 SN SONRA HEMEN SARSILMAZ AÇMANI TAVSİYE ETMEM İLK BİR DİKKAT AT YAVAŞLAT CANIN ŞÖYLE BİR 50 LERE GELİNCE SARSILMAZ AÇMANI TAVSİYE EDERİM 12 SNLİK CANIMIZIN 50 YE İNMESİ İÇİN BEKLEDİĞİMİZ SÜREYİDE ORT 7 SN CİVARI ALIRSAK SARSILMAZDAN ÇIKTIĞIN ANDA DEPARIN SÜRESİ YENİLENİR VE DEPARA BASIP BÜYÜYÜ KOLAYCA KESEBİLİRSİN AKSİNİ İDDİA ETMEYİN FUL EJDERLİ-BİLGE+CEVRİYELİ BÜYÜYÜ 11-1 YENDİM.
Savaşçı ile büyücü kesme yöntemi(kendım buldum çok işe yarıyor):
Öncelikle asla depar atmıcaksınız...(Zihini yeyip bozulmayın
)
öncelikle bi dikkat atın (15ise)
dikkat yoksa önce koşup saldırın.(büyücü şaşırıcak ve size panik olup zihin atıcak)
zihin saldırısı bitince durdurma(varsa) atın
ve ağır-sert dalın
sizden kaçmaya başlarda deparı basın
zaten 5-6 vuruşta yerde...
tebrikler büyücüyü kestinizzz... :twisted: :twisted:
Öncelikle asla depar atmıcaksınız...(Zihini yeyip bozulmayın
dikkat yoksa önce koşup saldırın.(büyücü şaşırıcak ve size panik olup zihin atıcak)
ve ağır-sert dalın
●●●2 вαя∂αк ѕüтℓє zαƒєя ѕєη∂єуѕє●2şιşє вιяαуℓα ∂üηуα вєη∂є●●●
¢σк zσя вαzєη αναz αναz ѕυѕмαк!!
Hayko cepkin FoReVeR
http://vimeo.com/12431813
Iѕιм:Dєα∂χσттσмαη
Sєνιує:49
Cℓαѕѕ:Sαναşçı
Sєяνєя:тıℓѕıм
¢σк zσя вαzєη αναz αναz ѕυѕмαк!!
Hayko cepkin FoReVeR
http://vimeo.com/12431813
Iѕιм:Dєα∂χσттσмαη
Sєνιує:49
Cℓαѕѕ:Sαναşçı
Sєяνєя:тıℓѕıм
- Firelife
- Demirci Çırağı
BU TAKTİKLE USTA BÜYÜCÜ KESİLMEZ EN İYİ TAKTİK SARSILMAZLI TAKTİK ŞUANxDeniZx19 yazdı:Savaşçı ile büyücü kesme yöntemi(kendım buldum çok işe yarıyor):
Öncelikle asla depar atmıcaksınız...(Zihini yeyip bozulmayın)
ve ağır-sert dalın
Burada denizin haklı olduğu yerleri sana söyleyeyim.Bak mantıksal olarak adam sana sıralamış.Büyüyle göz göze gelmedikçe depar atmayın.Dikkat atın 15 ise demiş 10 olsada farketmez büyücü muhtemelen kutub açacaktır.Durdurma atıncada zihin atıyor mecburi tabi bu arada canınız ya 40 tır ya 60.Deparı kullanmak size bağlı.Firelife yazdı:BU TAKTİKLE USTA BÜYÜCÜ KESİLMEZ EN İYİ TAKTİK SARSILMAZLI TAKTİK ŞUANxDeniZx19 yazdı:Savaşçı ile büyücü kesme yöntemi(kendım buldum çok işe yarıyor):
Öncelikle asla depar atmıcaksınız...(Zihini yeyip bozulmayın)
ve ağır-sert dalın
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
- Firelife
- Demirci Çırağı
Bİ KERE HİÇ BİR BÜYÜCÜ DİKKAT ATINCA KUTUP DURDURMA ATINCADA ZİHİN ATMAZ EN MANTIKLISI BAŞTA DEPARLAMAKTIR BÜYÜCÜ VSLERİNDE