xxJUN yazdı:
her kareye dikkat ederim ben :mrgreen: bu sayede iksir manyağı oldum ayık :lol:
Bay sivri zeka, yine mi sen ? Bak Antrepoya ne kadar değişmiş değil mi ?
Çok akıllı olduğunu söylemişmiydim ?
Elin çok yavas biraz daha seri shoplamalısn :mrgreen:
Sana bu cevap yeterli photoshopla da ugrascak vaktim yok. Orda bölgeye SoNx yazan herkes ekranda da var gördüğün gibi. Bu saatden sonra bişey kanıtlamak zorunda da değilim o sivri zekan kesitlere dikkat etse photoshop olmadığını anlayabilir. En azından anlamaya çalışır. :lol: Hadi şimdi yol al Hükümdarx.. yalakası SoNx lerle uğraşma zekan bizle uğraşmak için az gelir ''çocuk'' :!:
xxJUN yazdı:
her kareye dikkat ederim ben :mrgreen: bu sayede iksir manyağı oldum ayık :lol:
Bay sivri zeka, yine mi sen ? Bak Antrepoya ne kadar değişmiş değil mi ?
Çok akıllı olduğunu söylemişmiydim ?
Elin çok yavas biraz daha seri shoplamalısn :mrgreen:
Sana bu cevap yeterli photoshopla da ugrascak vaktim yok. Orda bölgeye SoNx yazan herkes ekranda da var gördüğün gibi. Bu saatden sonra bişey kanıtlamak zorunda da değilim o sivri zekan kesitlere dikkat etse photoshop olmadığını anlayabilir. En azından anlamaya çalışır. :lol: Hadi şimdi yol al Hükümdarx.. yalakası SoNx lerle uğraşma zekan bizle uğraşmak için az gelir ''çocuk'' :!:
Çocuk lazım olursa skypede kişi ara kısmına Orçun yaz yeterli
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Ailemizin ilk kazandığı etkinlik olan Ölüm Oyunundan bir kare...
Sonxtiriniti
Ve günümüzdeki zaferlerimiz...
SoNxaNKa
SoNxCeSuR
SoNxLaZ
SoNxFeDeRaL
SoNxKaHraMan
SoNxKaHraMan
SoN'u gelmez başarılarımız devam edecek..
Malum üye sayısı fazla olunca Ölüm Oyunu gibi daha çok şansa dayalı savaşlarda kazanma olasılığınız yükseliyor. Bunu basite indirgemek için söylemiyorum tabi ki başarılarınız takdire şayan. Fakat biraz fazla göze batırmak gibi geliyor sadece.. Ne diyelim; devamını dilerim tebrikler
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...