Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Yönetimi yaptığı 49 puan meslek konusundan kınıyoruz
Bu konuda şöyle bir önerimde var malzemeleri rüsteme verip o üretse bizim için sanki tüm bu problemler kalkıcak gibi :?:
Senin bu fikrine ılımlı bakıyorum fakat silahtarını 49 yapan arkdşlar var benim gibi onlara tamamen haksızlık olur.Yönetim isterse düzeltme yapmasın ama kendilerine sorsunlar en iyi meslek puanını 49 veren değil oyun içi para belirli bir statü ve iyi efsunlara sahip kişi demektir.
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Ben sırf bu durum için yani ecel getirenin alışverişe koyulamıycağını öğrendiğim gün imzamda yazan Juaquin çarımı 0 dan 49'a kadar kasmıştım. Her yenilikte bi arıza olucağını tahmin etmiştim
Umarım en yakın zamanda düzeltirler. Mağdur olan çoook arkadaşla konuştum bu konuyu..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Merhabalar.
Ecel Ejder ve Asbu Kehf Bu silahları üretmek İçin 49 lvl üretici olmamızı yada toplamacı istiyosunuz ancak söz konusu karekterlerimiz toplama seviyeleri 48 48 olarak eşit ki biliyorum ki bir çok arkadasımın bu tip sorunları olacak şimdi biz ecel üretmek için çarımızı silip yeni çarmı acmamız gerekiyor.Böle bi saçmalık olabilir mi ? sizlere soruyorum. Asabu kehf ürettik reçete değişti şimdide ecel için çarı silip yeniden baştanmı kasacas onca reçeteler silinecek onca emek boşa gitmiş olmaz mı ? İ.K.V. YÖNETİMİ BUNA Bİ ÇARE BULSANIZ GERÇEKTEN İYİ OLUR SAYGILARIMLA
Ecel Ejder ve Asbu Kehf Bu silahları üretmek İçin 49 lvl üretici olmamızı yada toplamacı istiyosunuz ancak söz konusu karekterlerimiz toplama seviyeleri 48 48 olarak eşit ki biliyorum ki bir çok arkadasımın bu tip sorunları olacak şimdi biz ecel üretmek için çarımızı silip yeni çarmı acmamız gerekiyor.Böle bi saçmalık olabilir mi ? sizlere soruyorum. Asabu kehf ürettik reçete değişti şimdide ecel için çarı silip yeniden baştanmı kasacas onca reçeteler silinecek onca emek boşa gitmiş olmaz mı ? İ.K.V. YÖNETİMİ BUNA Bİ ÇARE BULSANIZ GERÇEKTEN İYİ OLUR SAYGILARIMLA

SİNCE 2007...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
silahlar alışverişe konsun yeter gerisi çorap söküğü gibi gelir .....

SİNCE 2007...
guncel

İnsan ne kadar acı çekerse o kadar Yaşarmış,Ben öLümsüzüm yeğen...
haklısın ömer abi alış verişe konsun yeter sadece bunu düzeltin bari

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
yani inanını resmen oyuncak yaptılar oyunu artık saçmaladıklarının farkında değileer sanırım...

SİNCE 2007...
oyuna her yeni birşey geldiğinde yönetim oyun sisteminideğiştirecekse ileri yönelik düşünmeyip oyuncuları madur edeceklerse gerçekten bu oyunu kapatsınlar şuan dek yönetime saygılı oldum ama bu bardaği taşıran son damlaydı onca ayın emeği var

- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
" SAĞ GÖSTERİP SOL VURMAK DİYE BUNA DERİM...!!!
BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU " :shock:
İKV Yönetimin Yaptıklarıyla (YAPAMADIKLARIYLA) Sınıfta KALMIŞTIR !!!
- Hali Hazırda 8 Ay Gibi Gir Sürede Oyunculara Sunulmuş ŞAHESER REÇETELERİNİ, Her Şeyi Hazır Etmiş Olan Biz Oyunculara ŞAHESER Silahları;
KARAKTERE KİLİTLEYİP Bu KARAKTERLERE ÜRETİM ve TOPLAYICI Puanlarının EN AZ Birinde 49 OLMA ŞARTI Getirerek,
Böyle Bir Şartın GETİRİLECEĞİNİ Her Şey BİTTİKTEN SONRA Açıklayarak,
GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN PUAN SİSTEMİNİ İleride ŞAHESER SİLAHLAR Böyle ÜRETİLECEK Puanlarınızı DİKKATLİ KULLANIN Diye BilgilendirMEyerek, ( ki böyle bir şeyi BİLMEK İçin TANRI VERGİSİ geleceği görmek gibi bir yeteneğe sahip olmak gerek yoksa nerden bilicen sen :lol: )...
Anadan Doğma UZMAN OlaMAyan EN İYİ OlaMAyan Bizlere " kardeşim ŞAHESERLERİ 49 puanın olmadan üretemeyeceniz çok istiyorsanız yeniden uğraşın sil baştan yapın UZMAN olmayanlar siz oyundan ne anlarsınız siz en iyisimisiniz ki bu silahlara sahip olasınız Vereydiniz 49 puan Olaydınız UZMAN " Tavri takınarak kaale ALMAYAN Başta DEVeLathander ve Diğer Tüm DEVe.. GMa Ekibini Canı gönülden kutlarım...
Başta da Dediğim Gibi
Zaten HİDRAYI kesebilen ŞAHESERİ Üretebiliyor. Zaten Karaktere zimmetli Başkasına Verilemiyor
UZMAN OLMAK 49 PUAN Vermekle DEĞİL HİDRAYI KESEBİLMEKLE Olunur
Ama Görülüyorki İKV YÖNETİMİ Bile UZMAN Değil Ki Biz Nasıl Olalım
Saygılarımla ;
Sürçü lisan olduysa Affola
BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU " :shock:
İKV Yönetimin Yaptıklarıyla (YAPAMADIKLARIYLA) Sınıfta KALMIŞTIR !!!
- Hali Hazırda 8 Ay Gibi Gir Sürede Oyunculara Sunulmuş ŞAHESER REÇETELERİNİ, Her Şeyi Hazır Etmiş Olan Biz Oyunculara ŞAHESER Silahları;
KARAKTERE KİLİTLEYİP Bu KARAKTERLERE ÜRETİM ve TOPLAYICI Puanlarının EN AZ Birinde 49 OLMA ŞARTI Getirerek,
Böyle Bir Şartın GETİRİLECEĞİNİ Her Şey BİTTİKTEN SONRA Açıklayarak,
GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN PUAN SİSTEMİNİ İleride ŞAHESER SİLAHLAR Böyle ÜRETİLECEK Puanlarınızı DİKKATLİ KULLANIN Diye BilgilendirMEyerek, ( ki böyle bir şeyi BİLMEK İçin TANRI VERGİSİ geleceği görmek gibi bir yeteneğe sahip olmak gerek yoksa nerden bilicen sen :lol: )...
Anadan Doğma UZMAN OlaMAyan EN İYİ OlaMAyan Bizlere " kardeşim ŞAHESERLERİ 49 puanın olmadan üretemeyeceniz çok istiyorsanız yeniden uğraşın sil baştan yapın UZMAN olmayanlar siz oyundan ne anlarsınız siz en iyisimisiniz ki bu silahlara sahip olasınız Vereydiniz 49 puan Olaydınız UZMAN " Tavri takınarak kaale ALMAYAN Başta DEVeLathander ve Diğer Tüm DEVe.. GMa Ekibini Canı gönülden kutlarım...
Başta da Dediğim Gibi
BURDA Yapılması Gereken Tek Şey ŞAHESER SİLAHLARIN HİDRA Görevinden Verilmesi Gerekirdi ÜRETİM YAPTIRMAK Değil..."SAĞ GÖSTERİP SOL VURMAK DİYE BUNA DERİM...!!!"
Zaten HİDRAYI kesebilen ŞAHESERİ Üretebiliyor. Zaten Karaktere zimmetli Başkasına Verilemiyor
UZMAN OLMAK 49 PUAN Vermekle DEĞİL HİDRAYI KESEBİLMEKLE Olunur
Ama Görülüyorki İKV YÖNETİMİ Bile UZMAN Değil Ki Biz Nasıl Olalım
Saygılarımla ;
Sürçü lisan olduysa Affola
achiwasha