Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: Yeni Gözlükler, Şan ve Klan Parası Arttırıcılar raflarda!

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Bu değerler en azından yarı yarıya olsaydı sonucta ceket satmıyoruz ben 1 ay arz kestim onu almak için üzücü bir durum neticede !
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Esat »

Nerull yazdı:
berkan587 yazdı:Turkuaz Gözlükler için geçerli mi ?
Bu değişiklik sadece Nadide gözlükler için geçerli berkan.

Turkuaz klan gözlükleri alışverişte kullanılabildiği, yani el değiştirebildiği için bu değişiklikten etkilenmeyecekler.

Aksini yapmak oyun içinde klan gözlükleriyle klan parasının aktarılabilmesine yol açar. Bu sebepten dolayı alınması daha zor olan ve daha değerli olan Nadide klan gözlüklerin Klan tüccarlarına satılabilmesi için değişiklik yapacağız.

Nihat Abim,Tamam Nadide Satabiliyoruz. Ama 1.3 Niye Sebebi Nedir Anlamadım ki ?
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Önerim şudur ki M2 sınıfında kı tüm nadideler nadide özelliği kaldırılsın kımseye hak gecmemiş olur sobee ekibinin bir sonrakı adımı atmadan önce düşünmesi gerekli diye düşnüyorum hayırlısı hepimiz için..
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Herbirini 90 bin kp ye aldığım 3 adet M2 nadide gözlüğü 30 bin kp ye satar mıyım ?

/nah
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

90 bin kp kastık gözlük aldık M2 Buz Şarjlı Gözlük 112.000 buz büyüsü
Şimdi bunu sattık
DİYELİM 30 bin kp geri aldık.

ee M2.5 Buz Şarjlı Gözlük ne kadar 112.500 kp
30 bin sattığımızdan geldi
DİYELİM geriye ne kaldı 82.500 kp kasmamız lazım pekiiiii ne için ? ? ?

M2 Buz Şarjlı Gözlük 112 Buz Büyüsü
M2.5 Buz Şarjlı Gözlük 121 Buz Büyüsü

Büyü Farkı 9 Kasmam gereken kp 82.500

DEĞER Mİ? (Hayır Seslerinizi duyar gibi oldum)
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Zwartan yazdı:Merhaba,

Yenilikler bildiğiniz gibi İKV 'nin vazgeçilmez bir parçasıdır. Zaman ve emek isterler.
Uzun süredir yenilenmemiş Klan Gözlükleri'nin yeni görünüşe sahip modellerinin çıkması da yine uzun süredir hem sizlerin hem de biz geliştirme ekibinin arzusuydu.

Yeni çıkan eşyaların bir öncekilerden özellik olarak daha gelişmiş olması, tecrübeli İKV oyuncularının iyi bildiği genel bir uygulamadır.
Çıkan yeni seviyelerde ve yeniliklerde genellikle bunun oyunculara somut bir gelişim katması için yeni eşyaların eski alternatiflerinden daha güçlü ve pahalı olması da kaçınılmazdır.

Fakat sizlerin önceki Nadide M2 gözlüklerden edinmek için gösterdiğiniz uğraşı da göz ardı edemeyiz.

Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta içinde bu gözlüklerin de normal eşyalar gibi klan tüccarlarına normal tüccarlardaki oranlarla geri satılabilmesi (Pluslı kullanıcı için 1/3, plussız için 1/5) eklenecektir.

İyi oyunlar dileriz.

Sobee Studios Ekibi

Adaletli bir iş yaptığınıza mı inanıyorsunuz sayın zwartan neden 90bin kpye aldığımız gözlüğü 30bine geri verelim yazık değilmi bizi az ikv oyuncularını düşünün o gözlükler için gecelerini gündüzlerine katıyorlar. ikv türk oyunu dedik başımıza tac ettik her zaman plus akce aldık katkımız olsun dedik şimdi siz bir yenilik çıkartıyorsunuz hepimiz madur oluyoruz az acıyın bu oyunculara lütfen...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Cips
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Cips »

Nerull yazdı:
Cips yazdı:
Zwartan yazdı:Merhaba,

Yenilikler bildiğiniz gibi İKV 'nin vazgeçilmez bir parçasıdır. Zaman ve emek isterler.
Uzun süredir yenilenmemiş Klan Gözlükleri'nin yeni görünüşe sahip modellerinin çıkması da yine uzun süredir hem sizlerin hem de biz geliştirme ekibinin arzusuydu.

Yeni çıkan eşyaların bir öncekilerden özellik olarak daha gelişmiş olması, tecrübeli İKV oyuncularının iyi bildiği genel bir uygulamadır.
Çıkan yeni seviyelerde ve yeniliklerde genellikle bunun oyunculara somut bir gelişim katması için yeni eşyaların eski alternatiflerinden daha güçlü ve pahalı olması da kaçınılmazdır.

Fakat sizlerin önceki Nadide M2 gözlüklerden edinmek için gösterdiğiniz uğraşı da göz ardı edemeyiz.

Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta içinde bu gözlüklerin de normal eşyalar gibi klan tüccarlarına normal tüccarlardaki oranlarla geri satılabilmesi (Pluslı kullanıcı için 1/3, plussız için 1/5) eklenecektir.

İyi oyunlar dileriz.

Sobee Studios Ekibi

Bu nekadar güvenilir bilmiyorum,çünkü size inanmakta zorluk çekiyoruz.Evet satarak 1/3 nü geri alacaksınız diyorsunuz.Sanırım bizden bununda karşılıgında akçe isteyeceksiniz...Nede olsa her heş para......
Hayır. Mesaj içerisinde de belirttiğimiz üzere, diğer ürünleri OOK tüccarlara satar gibi Nadide klan gözlüklerini de OOK Klan Tüccarlarına satabileceksiniz. Yani bu özelliği kullanmak için birşey yapmanıza gerek yok. Burada Plus paketi olan oyuncularımızın tüccarlara ürün satarken avantajlı olacağı gerçeğini de göz ardı etmiyoruz ;)

Akçe ile İKV Dükkan'da satılan tüm özellikler ise karakterinizi daha hızlı geliştirebilmeniz ve oyunumuzdan daha fazla keyif alabilmeniz için eklenmiştir ve eklenmeye devam edecektir.

Akçe ile İKV Dükkan'da satılan tüm özellikler karakterımızı daha hızlı gelıstırmemıze ve oyundan daha fazla keyıf almamıza yarıyor diyorsun......
Pekala sen bu konuda ne kadar eminsin, yada biz cogu oyuncuların carlarımı bozuk. 1 aylık migrat / 1 aylık sıgınak/ 1 aylık Sarraf aldım vede % 60 olanından ama hiç bir faydasını göremedim ne bir zırh veya takı nede bir 2.saf maden yine elde var sıfır . Bu durumda tek ben degilim cogu oyuncu aynı durumdan şikayetçi.....
Bırakın bu akçe alın şansınız artın ayaklarını.Tek fayda ne bılıyormusun 1 aylık exp artırıcı alacaksın sonra car kasacaksın kp kasmak ıcın sonra gözlük alıp satacaksın tek o işe yarıyor başka bır işe degil...

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Bu gözlükler gelmeden 1 * 2 gün önce gözlük alan kişiler gecesini gündüzüne katıp aldı.Şimdi tekrar onu geri 3/1 e sat yenisi al diyorsunuz. Adam bunu hakkı ile kasmış plus almış akçe almış gerekli desteği size vermiş sonuçta aktarılmayan bişey bunlar birebir geri satılması gerekir ama diceksinizki o kadar kullandınız en azından 2/1 olması gerekir.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
maynaq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen maynaq »

maynaq yazdı:
CANFEZA yazdı:aslında M2 gözlükleri Tüccara satınca fiyatında yazan klan parasının hic olmazsa yarısını verse fena olmaz hani. :roll:
böyle hiç olmadık bir zamanda getirdiler bence nadide gözlük tamamen kp ye çevrilmeli.bekleyin dediler bekliyoruz bakalım ne olacak aklımda birkaç fikir var umarım düşündüğüm şeyleri yapmazlar :)
tam olarak düşündüğüm şeyi yaptılar malesef
böyle bir şey gelmesi sevindirici ama oranın bu şekilde olması üzücü
Maynaqsavaşçı

Maynaqbüyücü

Maynaqşifacı

Resim
Bir şifacıyı asla küçümsemeyin.
viewtopic.php?f=46&t=77287
viewtopic.php?f=46&t=77417
Kullanıcı avatarı
byAPACHE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen byAPACHE »

kalearkasi yazdı:satmam daha iyi :D zaten arada 8 puan fark var ....7bin kp daha kasıp şekil olsun diye fiziksel alırım :D
Aynen bende öyle yaptım keşke m2,5 element almasaydım ya böyle bir yeniliğin geleceğini bilmiyordum en azından elimdekı nadide m2 hedefi satar m2,5 turkuaz hedef alırdım şimdi onuda yapamıycam sürekli gözlük değiştirip durucam :cry:

“Eski Duyurular” sayfasına dön