Karakter adı:TürkxxCanTanem
Karakter sınıfı:Şifacı
Sunucu ismi:Tılsım
Yazı rengi: Led olarak güzel bi renk
Resim(Şahaser): En çok güzel çalışmanı bekliyorum (Aslında hepsi birbirinden güzel
Karakter adı:TürkxxTekTaneM
Karakter sınıfı:Büyücü
Resim(Şahaser): En çok güzel çalışmanı bekliyorum (Aslında hepsi birbirinden güzel )
Karakter adı:TürkxxYekTaneM
Resim(Şahaser): En çok güzel çalışmanı bekliyorum (Aslında hepsi birbirinden güzel ;
Karakter adı:Türkxxvakitsiz
Resim(Şahaser): En çok güzel çalışmanı bekliyorum (Aslında hepsi birbirinden güzel )
Karakter adı:Türkxxkarizmatik
Resim(Şahaser): En çok güzel çalışmanı bekliyorum (Aslında hepsi birbirinden güzel
Öncelikle kolay gelsin, senden istediğim imzayı gerçekten çok güzel yaptın ve yine senden bi imza ricam olucaktı tabi vaktin olunca, bana yapmış olduğun imzada '' xxxUSTAxxx - Şahxusta '' yazıyordu '' Şahxusta '' yazısını kaldırıp tekrar o resimi yapman mümkünmüdür acaba ? Acelem yok benim, sırada bekleyen arkadaşlarınkini yapıp en son benimkiyle ilgilenirsen yine memlun olurum Yapmış olduğun imza;
Hayal yazdı:İmza İsteklerinizi Bu Başlık Altından Yapabilirsiniz...Not: Sadece '' 1 İmza '' YapılırZaman Olursa Diğer İsteklerinizide Yapabilirim... Unutmayın Bende İnsanım. :idea: Dikkat; - Tüm imza Tasarımlarım '' Hayal Gücü'mün '' Eseridir Her Hangi Fikir Veya Kopya Söz Konusu Değildir... - İmza Yapımı Ücretsizdir... - İsteyen Herkese Yapılır. - İmza Yapımları '' Konuda 5 - 6 İstek '' Olduğu An Yapılmaya Başlanır. - Özel mesaj'dan Kesinlikle İstek ALmıyorum. Çarlarım;Türktim - Timtürkxxx - Xxxturkoxxx Bu Forumu Doldurarak İmza İsteğinizi Yapabilirsiniz;
Karakter adı: Karakter sınıfı: Sunucu ismi: Yazı rengi: Resim(Şahaser):
Kardeş bana hele bi imza at
İsim:DragonKnife DragonKnıfe DraqonKnife DraqonKnıfe Sınıf:Savaşçı Sunucu:Tılsım Renk:Led olarak güzel bir renk
Resim ( Şahaser ): Ecel,Latif,Asha-B Kehf,Ejder A.
Şimdiden çok teşekkür ederim ayrıca nasıl koyacağımıda özel mesajdan bir zahmet öğret.
İsim:TolgaBarış Klan:Arz'ın Çocukları Lonca:Kanunixx Karakter:Kanunixxbüyü(42) Illxherqelexlll(49) Sunucu:Tılsım