Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen JouRney »

okan34 yazdı: yazdı:
Merhabalar,

Resmin sahibi çok çıktı her sene gibi. Sizleri aydınlatayım "Rapismylifee" anlamı Rap benim hayatım demek. Hiphopstye adındada karakterim bulunmaktadır. Birini nicklere birini imza bölümünü yazdım.sebebi isim iki ismimi duyurmak. Resimin hem arka hem ön planıda bende bulunmaktadır. Cs3 de yaptım. Işık verdim ortaya çıkan sonuç budur. Birde sizlere öneri yaptığınız resimi kimse ile paylaşmayın sonra sahiplenen oluyor böyle emeğiniz gidebilir. İyi eğlenceler.

Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri
Yani bu kadar pişkinlik görmedim ben.. Ayıp yahu !
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kayzer »

Dereceye giremeyen başka bir çalışmam

Resim
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Kayzer yazdı:Dereceye giremeyen başka bir çalışmam

Resim
Senin gibi bizlerinde hakkı yendi dostum o kadar uğraşıp hikaye gönderdik mansiyon bile alınmamış. Yönetimin zevki olmadığını düşünmeye başladım ve hakkınıda sonuna kadar ara dostum kesinlikle arkasını bırakma sonuna kadar destekçiyiz sana...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Öncelikle yarışmaya giren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Bence kazanan, bir işe emek verip bir yarışmaya katılandır. Ben de ekran görüntüsü ve çizim dalında katıldım ve kazanamadım. Sağlık olsun. Lakin şunu belirteyim ki burada kazanmak bu yarışmadaki eserleri tek tek inceleyen kişilerin öznel düşüncelerine ve zevklerine kalmış bir olaydır ve bu konuda çok yüksek derecede profesyonellik beklememeliyiz. Doğru. Çoğumuza göre güzel olan eser kazanamamıştır. Fakat herkes kendi başarısını kendisi bilir. Bence oyuncuların anketine sunulmalıydı. Her neyse. Tekrardan tüm katılanları, emek verip katılma cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.

Umudunuzun kırılmaması dileğiyle...
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
ecelin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen ecelin »

bluewolf45 yazdı:
okan34 yazdı:Merhabalar,

Resmin sahibi çok çıktı her sene gibi. :) Sizleri aydınlatayım "Rapismylifee" anlamı Rap benim hayatım demek. Hiphopstye adındada karakterim bulunmaktadır. Birini nicklere birini imza bölümünü yazdım.sebebi isim iki ismimi duyurmak. Resimin hem arka hem ön planıda bende bulunmaktadır. Cs3 de yaptım. Işık verdim ortaya çıkan sonuç budur. Birde sizlere öneri yaptığınız resimi kimse ile paylaşmayın sonra sahiplenen oluyor böyle emeğiniz gidebilir. İyi eğlenceler.

Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri

Uydurma be arkadaşım hala resim benim diyorsun utanman yok mu görseller bölümünü hergün takip ederim eserleri görmek için resimin gerçek sahibi Kayzer arkadaşımız o resmi koyduğu dakika ben açtım kendim baktım ilk bakanlardan birisiydim. Adam kendi emeği uğraşı ile yaptı o resimi sen bide hala ben yaptım diyorsun.. Resmen çalmışsın adamın resmini adam gibi itiraf edeceğin yerde kendini savunmaya çalışıyorsun...

SON OLARAK YÖNETİME GERÇEKTEN ÇOK YAZIK EMEKLERİMİ UĞRAŞLARIMIZI HİÇE SAYMIŞSINIZ PAİNT İLE HAZIR RESİM SİTELERİ İLE BAŞKALARININ ESERLERİNİ ÇALARAK YARIŞMAYA KATILANLARI 1. SEÇMİŞSİNİZ YA SİZE SÖYLENECEK SÖZ BULAMIYORUM.. GERÇEKTEN ÇOK YAZIK VERDİĞİMİZ PARALARA, HARCADIĞIMIZ ZAMANIMIZA, EMEKLERİMİZE YAZIK...

BİR ARKADAŞIMINDA DEDİĞİ GİBİ 2011 FAN ART'TA GÖRÜŞMEMEK DİLEĞİ İLE BEN ZEVKİNDEN ŞÜPHE ETTİĞİM KİŞİLERİN DEĞERLENDİRMESİNE GİRMEM.. VE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN HERKESİ 2011 FAN ARTA KATILMAMAYA VE PLUS ALMAYARAK OYUNU PROTESTO ETMEYE DAVET EDİYORUM. HAKSIZLIĞA GÖZ YUMAYALIM..
resimin grafiklerde bende ilk görenlerden biriyim pişkinlikte sonnokta resim kayzerlexmark yani hiphopsyle ye aittir
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Yarışmada ençok emek harcayan kazanacak diye bir şey yok,en anlamlı,en akla hayale gelmeyecek fikirler vb. KAZANIR.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

intikamatesi yazdı:Yarışmada ençok emek harcayan kazanacak diye bir şey yok,en anlamlı,en akla hayale gelmeyecek fikirler vb. KAZANIR.

haklısın bunlar benim bile aklıma gelmezdi
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
MiraFarazi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen MiraFarazi »

intikamatesi yazdı:Yarışmada ençok emek harcayan kazanacak diye bir şey yok,en anlamlı,en akla hayale gelmeyecek fikirler vb. KAZANIR.
Resim
Kardeş sence bu çalışma derecelik bir çalışmamı ?
ResimResim
~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~

"© MiraFarazi"
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

Acilen biri şu konuyu cevaplayabilir mi?? :evil: Ben ilk gün kategorilerde gördüğüm kadarıyla hikaye kısa bir hikaye olucaktı ve belli bir kelime sayısı konulmuştu.Ben bunu dikkate alarak göndermediğim hikayemi ilerki günlerde oluşan sorunlar yüzünden fan arta gönderemedim.Hikayemle daha öncede forum içindeki ikv yazarını arıyor yarışmasına katılmıştım.Geleceğe yönelik hikaye olarak yazdığım Çemberlitaş hikayem ödül alamazken alakasız yazılar ödül aldı.Bunu kimler okuyor veya aralarından seçiyor acaba??Ve şu an çemberlitaş videosunda gördüğüm şeyleri geçen 2 3 ay öncesinde ben benzer şekilde yazmıştım.Hatta gbm leri bile işe katmıştım.Şu an ödülü kazanmış hikaye bu kadar uzun olurken nasıl oluyorda hikaye kategorisi "KISA HİKAYE" olarak adlandırılıyor.Yazık... :!:
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

En iyi Görsel ödülü:
Boğaç Kılıçarslanl "Arkadaşlarla Mangalda" Sancak- Wariorxbaraka
Diğer eserleri:
"Sancak Mısırıcısı"
"Kankalarla maç izlemek"

Burada dikkatimi çeken bir konu var.Bir kişi fan art'a 1 kez katılamıyor muydu??
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !

“Eski Duyurular” sayfasına dön