Ayette geçiyorsa pardon ama böyle bi edebiyatla olmaz oradan esinlenmiş olabilirsin ama aynısı olamaz bence sure adını ve ayet numarasını verirsen sevinirim.McKayBoL yazdı:Sadakallahulazim:"Allah(c.c.) Doğru söylemiştir." demektir ve ayetlerden sonra söylenir çünkü ayetler Allahın(c.c.) kelamıdır kendi sözünün(duanın) üzerine bu lafı söylemeni cahilliğine veriyorum yoksa çok günah kendi sözünü onun yerine koymuş gibi oluyorsun biraz dikkat
KaRDesim LaFı FaRKLı Yöne CeKmissin..
Haşşaaaa TöBeee Ne HaDDime Ben Bu Duyı SaDece AyeTi Dua OLDuGunu BiLeReKDen OKuDum.
Hic Senin DeDiGin GiBi OLuRmu TöBee TöBee HeR MüsLüman OLan KuRan Okuyan İnsan Bu AyeTi BiLiR.
Onun AGzınDan DeiL Onun Bize GönDeRDiGi BicimDen OKuDum Ve AMin DeDim LüTFen YanLıs Yöne CeKme..!
░░░Denge Loncası░░░
- MeGaxSHooT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ░░░Denge Loncası░░░
KaRDesim Ben ZaTen AyeTin YazıLDıGı GiBi Aynısı BuDuR. Diye YazmaDımKi SaDece Bana YaPıLan HaKSızLıK ÜzeRine
İcimDen GeLDiGi GiBi YazDım. TaBiKi AyeTTeKi AnLaTımLa BenmKi BiRe BiR DeiL .. İcimDen GecenLeRi YazDım OLay Bu ..;
İcimDen GeLDiGi GiBi YazDım. TaBiKi AyeTTeKi AnLaTımLa BenmKi BiRe BiR DeiL .. İcimDen GecenLeRi YazDım OLay Bu ..;
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
- sokaktakiadam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: LoNCa RıHTıM
pfffff 1 Satir Öyle Bi yazdımki Bütün iç çamaşırlarını Dökmek için ama Sayfa Zaman Aşımına Uğramış..
Neyse Kısaca 2 cümleyle özetliycem
Burak dam Ol Adam Ol Adam ol
Bak Burak Diyorum Çünkü SEviyene İnmek İstemiyorum..
kimin ne olduğunu Herkes çok iyi biliyor hiç üzülme.utamnmadan bide herkez beni biliyor diyorsun.. aslında evet herkes seni çok iyi biliyor benide..
Okadar Çirkef b iisnansiınki okadar fesat bi isnansınki loncay a girip çımanla alalk bulalk ettin ortalığı
ortaya fitne sokup 4 yıllık dostlukları bitirdin bu yüzdende locnayı kapama kadarı aldık..
BeniBaşkalarının Adam Ettigini Söylemişsin.. Hiç Bi yorumda Bulunmuyorum Beni Herkez Tanıyor Senide Tanıyor İçim Rahat ALLAHIM A ŞÜKÜRLER OLSUN sadece Herşeyi Zamana Bırakıyorum ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR.
Zamanla O Hanedanllarda Kalitn iAnlayacaklar..
Zaten Kaliteli Bi locna Olsa Kaliteni Ölçerlerdi..
Neyse Sözü Fazla uzatmadan şusnu söylemek istiyorum canmı daha fazla sıkma burak sülaleme küfür etti demişsin. söyledigin cümleleri inkar eiyosun nasıl bi kişiliksin anlamıyorum ama
Canımı Daha FAzla Sıkma Mughattap Olmak Sİtemiyorum Bzi Kendi Yolumuzu Çizdik Git Pelinle Dengenin Başına Geç Güle Güle Kullanın......
Amacında Buydu Zaten Amacınada Vardın...
Ama Yazıktırki 4 Yıllı kDOst Dedigimiz İnsan Bİele Sana Uyabildiyse Senden Harbiden Korkulur Burak.Senin Çifkefliginden Fitneliginden İnan Korkuyorum..
ALLAH islah Etsin Burak..
Düne KAdar küfürbaz Milleti nanasına Baıcsına Söven Adam Şimdi Çıkmış Dürüstlükten Bahsediyor Bide BEnim Küfür ETtigimi Söyleyebiliyor İşi bak ya...neuyse Dedim yaa Sen içini RAhat Tut Kimin Ne Kalitede Olduğunu Herkez İyi Biliyor. Seni tanıyan tanıyor Benide Öyle Bırtakalım Bunu Zaman Göstersin..
şuan Hak Ettigin Yerdesin Gülüyorum Sadece Sana...
Forum Üzeridnen Seninle Tartışmıycam SEviyene İnemyecem İşine Bak Bizlerden uzak ALLAH Ayakın Ol İBLİSXBURAK
Herkeze İyi Forumlar...
kimin ne olduğunu Herkes çok iyi biliyor hiç üzülme.utamnmadan bide herkez beni biliyor diyorsun.. aslında evet herkes seni çok iyi biliyor benide..
Okadar Çirkef b iisnansiınki okadar fesat bi isnansınki loncay a girip çımanla alalk bulalk ettin ortalığı
ortaya fitne sokup 4 yıllık dostlukları bitirdin bu yüzdende locnayı kapama kadarı aldık..
BeniBaşkalarının Adam Ettigini Söylemişsin.. Hiç Bi yorumda Bulunmuyorum Beni Herkez Tanıyor Senide Tanıyor İçim Rahat ALLAHIM A ŞÜKÜRLER OLSUN sadece Herşeyi Zamana Bırakıyorum ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR.
Neyse Sözü Fazla uzatmadan şusnu söylemek istiyorum canmı daha fazla sıkma burak sülaleme küfür etti demişsin. söyledigin cümleleri inkar eiyosun nasıl bi kişiliksin anlamıyorum ama
Canımı Daha FAzla Sıkma Mughattap Olmak Sİtemiyorum Bzi Kendi Yolumuzu Çizdik Git Pelinle Dengenin Başına Geç Güle Güle Kullanın......
Ama Yazıktırki 4 Yıllı kDOst Dedigimiz İnsan Bİele Sana Uyabildiyse Senden Harbiden Korkulur Burak.Senin Çifkefliginden Fitneliginden İnan Korkuyorum..
Düne KAdar küfürbaz Milleti nanasına Baıcsına Söven Adam Şimdi Çıkmış Dürüstlükten Bahsediyor Bide BEnim Küfür ETtigimi Söyleyebiliyor İşi bak ya...neuyse Dedim yaa Sen içini RAhat Tut Kimin Ne Kalitede Olduğunu Herkez İyi Biliyor. Seni tanıyan tanıyor Benide Öyle Bırtakalım Bunu Zaman Göstersin..
Forum Üzeridnen Seninle Tartışmıycam SEviyene İnemyecem İşine Bak Bizlerden uzak ALLAH Ayakın Ol İBLİSXBURAK
Herkeze İyi Forumlar...
- Heavenxfancyman
- Salgın Koruyucusu
Bu konuyu uzun zamandır takıp edıyorum konusmalırnızı okuyorum falan fılan bu zamana kadar susmayı tercıh ettım ama artık dayanamadım Sokaktakıadam ki adam deme 100 bınlerce sahıt ıster kadın desem kadınlara hakaret olur ınsan degıl desem hayvan alamı bana küser sana ne demek lazım bılmıyorum. kımse kabul etmıyor senı acınacak bır halde oldugun ıcın herkeze saldırıyorsun sen söyledıgın lafların arkasında duramıyan bır adamsın sana edılen kufurlerı sıneye cekıp kufur edenlere yalakalık yapan bır adamsın adamsın dıyorum cunku adam olmadıgını herkez bılıyor baska bırsey de dıyemıyorum emın ol desem onlar ksuucek bana kusura bakma sana adam dıyerek bır kez daha hakaret edıyorum ettıgın kufur lerın bıle arkasında duramuyorsun sen dedıkodu yapıyorsun kendını yukseklerde göruyorsun dıyosunkı benı de buragıda bılen bılıyor ben buragı tanımıyorum senı tanıyorum ve sen bırıne böyle dıyorsan o adam gıbı adamdır ondan dıyorsundur evet herkez senı tanıyor ''sapka dustu kel görundu'' bana burda durustluk taslama bana adamlık taslaama sen ne durustsun(Bu Sahıs Miletin Arkasından Konuşmayı Pek Sever Adam Yokken O Hırsız Der Adam Yanındayken Kardesim Der) nede Adam sın Dürüst İnsan Özü Sözü Bir Olan İnsandır Dürüst İnsan Yalan Söylemeyen Cıkarcı Olanmayan İnsandır Adam Dediğinde Dedikodu Yapmaz Adam Dedıgını Görunce Anlarsın Zaten Sen Dürüstlüm Deme Kendine Kaç Kişinin Kuyusunu Kazdın Kac Kısının Arkasından Dolaplar Cevırdın Kackısının Emegının Üstüne Yattın Göruyorum Ki Burda Süreklı Birilerine Laf Atıyorsun Sen Burda Laf Attıgın İnsanları Kıskanıyor Onları Cekemıyorsun Bukadar Hazımsız Olma Durust Adam Ol Sözunun Erı Ol Senide Sevenler Cıkar Ben Senın Eskı Dostunum Sımdı Düşmanınım Sana Dostum Olarak Deger Verdım (Cok Buyuk Hata Yapmısım ) Düşmanım Olarak Deger Veremıyorum İnsan Düşmanına Bile Deger Verir Ama Sen Adam Degılsınkı Evet Mustafa Artık Benım Düşmaım Bile Diyemiyorum Seviye farkını Kapat Mustafa Adam Ol ama adam gıbı adam ol Milete Laf Atıp Durmasokaktakiadam yazdı:pfffff 1 Satir Öyle Bi yazdımki Bütün iç çamaşırlarını Dökmek için ama Sayfa Zaman Aşımına Uğramış..
Herkeze İyi Forumlar...
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Mustafa hanedanxler lonca alımlarında cok dikkatlidir ,Burak kardeşimizin hanedanx olması zoruna gitti herhalde o yüzden yazmışsın belli ,sadece bilinmesi gereken bence şudur;loncanızın kapanmasını tek burak saglamışsa helal olsun tek başına koca loncayı yıkmış adam denir. sizler kendi hatalarınızı tek bir kişiye yıkmak istiyorsanız sizin bileceniz iştir. HanedanxATmaCaA
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Konu dışı fakat atmacax loncaya hırsız alıp nasıl dikkatli bir alım yapıyorsun ben çözemedim , oyunda /f BeJnaTe yap sana loncaya aldığın adamların mazilerini bi anlatayım he olur mu :?: cevap yazmıcaktımda bu mesajın zoruma gitti . Birine laf atarken dönüp bi kendi pisliklerinize bakın derim
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
Lan Çakal sen kim oluyosun .. Sen zmnında çok yalakalık yaptın ben Suan Mustafa abimin Loncasında Olmama Rağmen Abim CAnı gönülden desteklerim Sıra sana gelince Sen abimin sayesinde Nam yapıp s*** Olup gittin Beni burada kötü konsturma Seni çıktıgın yere deperim Öle kimseyede benzemm suan senin karekterlerin kadar ben ECELLİ EJDERLi ASABLI çar silmişim ginede Allah'ıma Sükürler olsun ki durumum suan iyi Senin aklında hayalınde göremeyecn seylerım war ..Haa Mustafa abin yalakalarısın diyosun..Seni ilgilendirimi Mustafa abi herzmn Damia abimiz herzmnda arkasındayız Eger bi maruzatın warsa oyunda pm'nı beklerim Ozmn olcaklarada Karısmam *t Heriff..Gine suç sende deilin Bende Seni ADAM yerine KoYUP KARSIMA ALDIGIMDA..McKayBoL yazdı:ÖnceLiKLe Sunu SöyLemeK İsTiORum İLK OLaRaK ERaxFıRaT Yani KanKa DeDiGim 4 YıLLıK TanıDıGım İnsan Ki ESKİDENDİ "O" Bana Düz GiDip İFTİRA ATan TeLeFonDan ARADIGIMDA DiReK Bana Söven ADamın YanınDa YeR ALDı.
SayGı DuyaRım. HeRKes BiRGün HaTasını ANLicaKTıR. CünKü Bi ALLAHIM VaR, HaKSızLıGı Sevmeyen ELBeT ADaLeT YeRini BuLucaKTıR.
GeLeLim MeTe , KuBi , OGuz Denen SaHısLaRa SizLeR MusTaFayı TıLSımx LoncasınDayKen TanıRSınız. SamimiyeTiniz O LoncaDayKen BasLamısTıR. YanLıs DeiLsem FaKaT Sizi SöReKLi MusTaFanın YaLaKacıLaRı OLaRaK GöRDüm; Ki ÖyLesiniz ZaTen Bana Düne KaDaR ABi DiORDun SimDiDe MusTaFamı OLDu O Seni ADam ETTi DiORSun ;
KenDini ADam EDemeyen YasCa BüyüK BiR İnsan Beni NasıL ADam ETsin Benim ZaTen BiR ADım VeDe BiR KisiLiGim VaR.
YeTeRince ADamım Ben Yani OKi ADAMINA GöRe ADamım. ABi DiORDum.Hem Yasca BüyüK HemDe Aynı CaTı ALTınDa DeGeR VeRDiGim BiR KisiLiKTi O TaBi AsıL Yüzünü BiLemeDim . ZamanLa GösTeRDi Son HaFTa Tam GösTeRDi Bana İFTİRA ATmaKLa; + SayGımDan ÖTüRü ABi DemeKLe Benmi KücüK DüsTüm YoKSa Bu SayGıyı HaK ETmeyeReK 2 YüzLü OLmaKLa ADiLiK YapmaKLa Omu KayBeTTi, GeRCi BasTa DeDiGim GiBi Siz MusTaFanın YaLaKaLaRınDan BasKa BiRsey DeiLsiniz Bu YüzDen PeK ADam YeRine KoymuORum Sizi; Haa! BiDe MusTaFanın DüsmanLaRı BizimDe DüsmanımızDıR, Diye LaFDa Koymussun BuyuRun Ben BuRDayım. ALın MusTaFa ABinizi Hepinizi BeKLiORum, KLavye ERKEKLİGİ YapmaDım YapmamDa SimDi YayLanın Sizi ADam DeiL CocuK GöRüOR Ve SusuORum.
GeLeLim BiDe Su Lonca FaLiyeTinDe YaRaRLı KisiLeRe FıRaT Bey Ben Bu LoncaDa Sen DaHi Kimseyi FayDaLı BiReyLeR OLaRaK GöRmeDim.. Su FaLiyeT DeDiGinDe " KaDım HiDRa" Konusu SanıRım .. Bunu MusTaFa ABiniz KesmeDİ HeP BeRaBeR Yapmıs OLDuGumuz BiRseyDi MusTaFa ABinin Lonca İcin Ne CaLısmaSını CaBasını VeDe İcRaaTını GöRDün Yaz BaKaLım YapTıKLaRınıDa GöReLim . Ona ABi DeDiK SayGıDa HüRmeT ETTiK. Bana YapTıKLaRını BiLmiORSun TaBi YaDa SöyLeKi; İnsan OGLu NanKöRDüR. NeRDe RaHaTı VaRSa ORayı SeceR AnLayan AnLaDı Ne DemeK İsTeDiGimi..! ;
PeLin ABLa DEDİGİN İnsanaDa NanKöRLüK ETmeyin Hepiniz İcin CaBaLaDı YaRDım ETTi., MuSTaFa ABini İse GiDim SaDece AKSAMLARI SaaT 12 ' e KaDaR KaLDıGınDa PeLin ABLA BüTün Gün SoRununuzLa UGRasıORDu Bunu İnKaR EDECEK BabayiGiT VaR mı ? Hepinizin AKLI Basına GeLiceK VeDe Sen FıRaT UnuTma Bana DiceK TeK LaFın NoLucak BiLiORmusun, HaKLıyDın KaRDesim OLucaK , Ama FayDasız ..Neyse,
Ben Kimsenin BiseyiyLe ADam OLmaDım HaDDiniziDe Asmayın Bu BiR Oyun DünKü GeRCeK HayaTTa PaRa ETmeyen ZampaRa HaysiyeTSiz ADi İki YüzLü KisiLeR OyunDa ADamLıK AyaGı Yapıp KenDini GözLeRe BoyuyaRaK Sizin GiBi YaLaKaLaRDa "OGuz , MeTe, KuBi " GeLİp Seni ADam ETTi O ADam DiORSunuz Ben 4 YıLDan FazLaDıR. Bu OyunDayım YETERİNCE BiR Namım VaR RaHaT OLun DenGe' De TeK BiR Kisi İcin BuLunDum. Ve GiRDim DenGexCooPeR / Dengexquen / Yani "PeLin" ABLa O Benim BiRiciK ABLamDıR. Bu OyunDa O Ve De Ben OLDuKCa Onun YanınDayım. HepDe YanınDa OLucam, Onun KaRSısına CıKan ÖnceLiKLe Beni KaRSısınDa BuLuR. BiR ALLAHIM BiRDe PeLin ABLAM BiDe Benim BuRDayım..!
BasKaDa DiceK LaFım YoK O ADamın YapTıKLaRını AnLaTmicam DaHa FazLa Ama Bunu ZaTen KenDi GözünüzLe GöRüceKsiniz. CÜNKÜ ADALETLİ BİR ALLAHIM VAR ELHAMDULİLLAH ..!
ALLAHIM : SEN BİZİ SEYTANIN, VESVESELERİNDEN, KÜTÜLERDEN,İFTİRACILARDAN, ZALİMLERDEN, KÜTÜ KULLARDAN, NEFSİNE YENİLİP HAKSIZLIK YAPANLARDAN, SAHTELİKLER SERGİLEYİP İYİ İNSANLARIDA KENDİ TARAFINA CEKİP KANDIRANLARDAN,...
KORU YARABİM: UZAK TUT BİZDEN YA HİDAYET VER DOGRU YOLU GÖSTER HATALARINI ANLASINLAR YADA SEN NASIL UYGUN GÖRÜRSEN YARABİM SADAKALLAHULAZİM ...! Amin ..!
E V İ N A
İyi FormaLar.
ChoosensxSaNSaR
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
Heavenxfancyman yazdı:Bu konuyu uzun zamandır takıp edıyorum konusmalırnızı okuyorum falan fılan bu zamana kadar susmayı tercıh ettım ama artık dayanamadım Sokaktakıadam ki adam deme 100 bınlerce sahıt ıster kadın desem kadınlara hakaret olur ınsan degıl desem hayvan alamı bana küser sana ne demek lazım bılmıyorum. kımse kabul etmıyor senı acınacak bır halde oldugun ıcın herkeze saldırıyorsun sen söyledıgın lafların arkasında duramıyan bır adamsın sana edılen kufurlerı sıneye cekıp kufur edenlere yalakalık yapan bır adamsın adamsın dıyorum cunku adam olmadıgını herkez bılıyor baska bırsey de dıyemıyorum emın ol desem onlar ksuucek bana kusura bakma sana adam dıyerek bır kez daha hakaret edıyorum ettıgın kufur lerın bıle arkasında duramuyorsun sen dedıkodu yapıyorsun kendını yukseklerde göruyorsun dıyosunkı benı de buragıda bılen bılıyor ben buragı tanımıyorum senı tanıyorum ve sen bırıne böyle dıyorsan o adam gıbı adamdır ondan dıyorsundur evet herkez senı tanıyor ''sapka dustu kel görundu'' bana burda durustluk taslama bana adamlık taslaama sen ne durustsun(Bu Sahıs Miletin Arkasından Konuşmayı Pek Sever Adam Yokken O Hırsız Der Adam Yanındayken Kardesim Der) nede Adam sın Dürüst İnsan Özü Sözü Bir Olan İnsandır Dürüst İnsan Yalan Söylemeyen Cıkarcı Olanmayan İnsandır Adam Dediğinde Dedikodu Yapmaz Adam Dedıgını Görunce Anlarsın Zaten Sen Dürüstlüm Deme Kendine Kaç Kişinin Kuyusunu Kazdın Kac Kısının Arkasından Dolaplar Cevırdın Kackısının Emegının Üstüne Yattın Göruyorum Ki Burda Süreklı Birilerine Laf Atıyorsun Sen Burda Laf Attıgın İnsanları Kıskanıyor Onları Cekemıyorsun Bukadar Hazımsız Olma Durust Adam Ol Sözunun Erı Ol Senide Sevenler Cıkar Ben Senın Eskı Dostunum Sımdı Düşmanınım Sana Dostum Olarak Deger Verdım (Cok Buyuk Hata Yapmısım ) Düşmanım Olarak Deger Veremıyorum İnsan Düşmanına Bile Deger Verir Ama Sen Adam Degılsınkı Evet Mustafa Artık Benım Düşmaım Bile Diyemiyorum Seviye farkını Kapat Mustafa Adam Ol ama adam gıbı adam ol Milete Laf Atıp Durmasokaktakiadam yazdı:pfffff 1 Satir Öyle Bi yazdımki Bütün iç çamaşırlarını Dökmek için ama Sayfa Zaman Aşımına Uğramış..
Herkeze İyi Forumlar...
SANA *TLIK DüŞÜRMÜ Biz burada Beleş Kemik dağıtmıyoz Başka Kapıya
Her ne Olursa olsun Mustafa abiye Laf ATANı bura ya gömerim Siz kimsinizsızı buraya gömerim ayrıca beni deli etmetin MUSTAFA ABİNİN düşmenı benim DÜŞmanımdır .. Ne KOnuda olursa Olsun abm her zmn arkasındayızzzzz.. Ayrıca bazı karektersiz insanlar yalakalıktan bahsediyo... Sizlere Sadece ÜRÜRMEK düşer... Eger Mustafa abiyle Problemi oln warsa Pm sini beklerim Ozmn nasıL oluyoMuşşşş Kim olursa Olsun Acımam yoktur Artık oyun oyunluktan çıkardınız Sizlerin Canını yakarım ..MUSTAFA ABİNİN DÜŞMANI BENİM DÜŞMANIMDIR... WARSA iTİRAZI OLAN yada YÜREKLİ OLAN BUYURSUN hERZMN bEKLERİM.. aBİM Gine sendede suç war Onca ZAMN BU kadar KAREKTERSİZ İNSANLA İç İÇE oldun Ama hayırlısı .. Herşey Göründüğü gibi Temiz değildir DEFOLU MALLARDA arada çıkar.. Yanı bunlar gibi ...
İyi Formlar ..
^^ChoosensxSaNSaR^^
Forum hesabınız küfürlü yazışmalarınızdan dolayı 14 gün kapatılmıştır.
İyi Formlar ..
^^ChoosensxSaNSaR^^
Forum hesabınız küfürlü yazışmalarınızdan dolayı 14 gün kapatılmıştır.
McKayBoL yazdı:ÖnceLiKLe Sunu SöyLemeK İsTiORum İLK OLaRaK ERaxFıRaT Yani KanKa DeDiGim 4 YıLLıK TanıDıGım İnsan Ki ESKİDENDİ "O" Bana Düz GiDip İFTİRA ATan TeLeFonDan ARADIGIMDA DiReK Bana Söven ADamın YanınDa YeR ALDı.
SayGı DuyaRım. HeRKes BiRGün HaTasını ANLicaKTıR. CünKü Bi ALLAHIM VaR, HaKSızLıGı Sevmeyen ELBeT ADaLeT YeRini BuLucaKTıR.
GeLeLim MeTe , KuBi , OGuz Denen SaHısLaRa SizLeR MusTaFayı TıLSımx LoncasınDayKen TanıRSınız. SamimiyeTiniz O LoncaDayKen BasLamısTıR. YanLıs DeiLsem FaKaT Sizi SöReKLi MusTaFanın YaLaKacıLaRı OLaRaK GöRDüm; Ki ÖyLesiniz ZaTen Bana Düne KaDaR ABi DiORDun SimDiDe MusTaFamı OLDu O Seni ADam ETTi DiORSun ;
KenDini ADam EDemeyen YasCa BüyüK BiR İnsan Beni NasıL ADam ETsin Benim ZaTen BiR ADım VeDe BiR KisiLiGim VaR.
YeTeRince ADamım Ben Yani OKi ADAMINA GöRe ADamım. ABi DiORDum.Hem Yasca BüyüK HemDe Aynı CaTı ALTınDa DeGeR VeRDiGim BiR KisiLiKTi O TaBi AsıL Yüzünü BiLemeDim . ZamanLa GösTeRDi Son HaFTa Tam GösTeRDi Bana İFTİRA ATmaKLa; + SayGımDan ÖTüRü ABi DemeKLe Benmi KücüK DüsTüm YoKSa Bu SayGıyı HaK ETmeyeReK 2 YüzLü OLmaKLa ADiLiK YapmaKLa Omu KayBeTTi, GeRCi BasTa DeDiGim GiBi Siz MusTaFanın YaLaKaLaRınDan BasKa BiRsey DeiLsiniz Bu YüzDen PeK ADam YeRine KoymuORum Sizi; Haa! BiDe MusTaFanın DüsmanLaRı BizimDe DüsmanımızDıR, Diye LaFDa Koymussun BuyuRun Ben BuRDayım. ALın MusTaFa ABinizi Hepinizi BeKLiORum, KLavye ERKEKLİGİ YapmaDım YapmamDa SimDi YayLanın Sizi ADam DeiL CocuK GöRüOR Ve SusuORum.
GeLeLim BiDe Su Lonca FaLiyeTinDe YaRaRLı KisiLeRe FıRaT Bey Ben Bu LoncaDa Sen DaHi Kimseyi FayDaLı BiReyLeR OLaRaK GöRmeDim.. Su FaLiyeT DeDiGinDe " KaDım HiDRa" Konusu SanıRım .. Bunu MusTaFa ABiniz KesmeDİ HeP BeRaBeR Yapmıs OLDuGumuz BiRseyDi MusTaFa ABinin Lonca İcin Ne CaLısmaSını CaBasını VeDe İcRaaTını GöRDün Yaz BaKaLım YapTıKLaRınıDa GöReLim . Ona ABi DeDiK SayGıDa HüRmeT ETTiK. Bana YapTıKLaRını BiLmiORSun TaBi YaDa SöyLeKi; İnsan OGLu NanKöRDüR. NeRDe RaHaTı VaRSa ORayı SeceR AnLayan AnLaDı Ne DemeK İsTeDiGimi..! ;
PeLin ABLa DEDİGİN İnsanaDa NanKöRLüK ETmeyin Hepiniz İcin CaBaLaDı YaRDım ETTi., MuSTaFa ABini İse GiDim SaDece AKSAMLARI SaaT 12 ' e KaDaR KaLDıGınDa PeLin ABLA BüTün Gün SoRununuzLa UGRasıORDu Bunu İnKaR EDECEK BabayiGiT VaR mı ? Hepinizin AKLI Basına GeLiceK VeDe Sen FıRaT UnuTma Bana DiceK TeK LaFın NoLucak BiLiORmusun, HaKLıyDın KaRDesim OLucaK , Ama FayDasız ..Neyse,
Ben Kimsenin BiseyiyLe ADam OLmaDım HaDDiniziDe Asmayın Bu BiR Oyun DünKü GeRCeK HayaTTa PaRa ETmeyen ZampaRa HaysiyeTSiz ADi İki YüzLü KisiLeR OyunDa ADamLıK AyaGı Yapıp KenDini GözLeRe BoyuyaRaK Sizin GiBi YaLaKaLaRDa "OGuz , MeTe, KuBi " GeLİp Seni ADam ETTi O ADam DiORSunuz Ben 4 YıLDan FazLaDıR. Bu OyunDayım YETERİNCE BiR Namım VaR RaHaT OLun DenGe' De TeK BiR Kisi İcin BuLunDum. Ve GiRDim DenGexCooPeR / Dengexquen / Yani "PeLin" ABLa O Benim BiRiciK ABLamDıR. Bu OyunDa O Ve De Ben OLDuKCa Onun YanınDayım. HepDe YanınDa OLucam, Onun KaRSısına CıKan ÖnceLiKLe Beni KaRSısınDa BuLuR. BiR ALLAHIM BiRDe PeLin ABLAM BiDe Benim BuRDayım..!
BasKaDa DiceK LaFım YoK O ADamın YapTıKLaRını AnLaTmicam DaHa FazLa Ama Bunu ZaTen KenDi GözünüzLe GöRüceKsiniz. CÜNKÜ ADALETLİ BİR ALLAHIM VAR ELHAMDULİLLAH ..!
ALLAHIM : SEN BİZİ SEYTANIN, VESVESELERİNDEN, KÜTÜLERDEN,İFTİRACILARDAN, ZALİMLERDEN, KÜTÜ KULLARDAN, NEFSİNE YENİLİP HAKSIZLIK YAPANLARDAN, SAHTELİKLER SERGİLEYİP İYİ İNSANLARIDA KENDİ TARAFINA CEKİP KANDIRANLARDAN,...
KORU YARABİM: UZAK TUT BİZDEN YA HİDAYET VER DOGRU YOLU GÖSTER HATALARINI ANLASINLAR YADA SEN NASIL UYGUN GÖRÜRSEN YARABİM SADAKALLAHULAZİM ...! Amin ..!
E V İ N A
LA at kafası:) Bana yalaka diyen adama bak mustafa abi bana item vermiyor bana para vermiyor aksine mustafa abi sevmior küfürbazım dye:D Ha sayesnde oyunu örendm emekleri var üstümde yalakası diosun:) Lan Armut Evinadılemın sen deilmsn