Talep de Zaten Ortada BUDA acıkmıdır ....
simdi tutupda madenlerden HİÇ MADEN Mİ ÇIKMAYACAK ?? ''Hayır '' Madenin basında birisi madeni cekene kadar bu saf maden cıkacak mı arkadasım ordan ... cıkacak
Peki Her gun 5 kşi saheser uretecek kadar maden cıkıyorsa ve bunada ZAMANLA PİYASA TALEBİNİ AZALTACAK ...
Beni Teşkilatta ki Eskilerden kime sorarsan sor '' Ben 39 LVL de Teşkilatta TEKEL gibi çalılşırdım ve Piyasadaki %80 URETİMİ BENDEYKEN ... ve herkesin uretim icin beni aradıgı donemde bile devalüasyon yokdu sunucuda simdimi olacak
*buhrandan bahsetmişsin ne guzel ama buhranda Pİyasada PARANIN OLMAMAYISIndan kaynaklanan bi durum ve baska etkenlerde söz konusu burdaysa sadece MADEN VE MİKTARINDAN BAHSEDİYORUZ ... yani dolayısıyla burda tek etkenli bir surec var Buhran orneginde ise Bir Cok etken söz konusuydu... ayrıca teşekkür ederim bir kez daha kanıtladıgın icin tesekkur ederim ...
''Günümüzde ülkemiz dahil tüm dünyada geçerli iktisadi doktirin budur. Yok hala daha geçerli dersen, ticaret veya sanayi sektörlerine gir ve o bir türlü görünmez elin ekonomiyi niyeyse bir türlü dengeye getiremediğini gör''
*25 lvl betada ki en degerli MADEN GÜMÜŞTÜ
*29 DA KİRPRAZ VE APA
*39 DA CİVAN CİCEGİ
*49 DADA MAVİ.... .... Her neyse ...
eger öleyse neden simdi ben bi civan cicegini eskiden 300.000 lerde alirken simdi 50.000 e dusdu ....
Yani bu bi oyun bu kadar ince seyleri dusunerek o guzelim kafanı yorma arkadasım
BU MESAJA '' 59 LVL GELDİGİNDE TEKRAR DONMEK UZERE ..
Yorumlarin İcin Teşekkür ederim.