Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...

Mesaj gönderen CCMMZero »

MADEN FİX midir ... Bu ARZ i olusturuyormu ...
Talep de Zaten Ortada BUDA acıkmıdır ....

simdi tutupda madenlerden HİÇ MADEN Mİ ÇIKMAYACAK ?? ''Hayır '' Madenin basında birisi madeni cekene kadar bu saf maden cıkacak mı arkadasım ordan ... cıkacak

Peki Her gun 5 kşi saheser uretecek kadar maden cıkıyorsa ve bunada ZAMANLA PİYASA TALEBİNİ AZALTACAK ...

Beni Teşkilatta ki Eskilerden kime sorarsan sor '' Ben 39 LVL de Teşkilatta TEKEL gibi çalılşırdım ve Piyasadaki %80 URETİMİ BENDEYKEN ... ve herkesin uretim icin beni aradıgı donemde bile devalüasyon yokdu sunucuda simdimi olacak :) sadece buna gülerim ... Evet madenlerin cekilmesi ve gunde 1taneymiş sanırım oynmadıgım icin bilmiyorum ama genede 59 LVL GELDİGİNDE YENİ YENİ EFSUNLAR CIKDIGINDA VE BUNDAN 1 SENE SONRA SAHESERMİ KALİR ORTADA ... Güldügüm tek bir konu varki '' Benim Görünmez el dedigim ve piyasanın Kendini bulacagı donem REEL HAYATTTA COK UZUN BİR ZAMAN ALSADA ONLİNE OYUINLARDA BU SURE GERCEK ZAMANDAN FARKLİ İŞLER HER ZAMAN cunku yeni lvl geldimmi esli lvl deki esylari ve madenleri artik kimse İPLEMEZ .... herkes yeni madenlerin yeni esyalarin ve recetelkerin pesnde kosar ... ''

*buhrandan bahsetmişsin ne guzel ama buhranda Pİyasada PARANIN OLMAMAYISIndan kaynaklanan bi durum ve baska etkenlerde söz konusu burdaysa sadece MADEN VE MİKTARINDAN BAHSEDİYORUZ ... yani dolayısıyla burda tek etkenli bir surec var Buhran orneginde ise Bir Cok etken söz konusuydu... ayrıca teşekkür ederim bir kez daha kanıtladıgın icin tesekkur ederim ...

''Günümüzde ülkemiz dahil tüm dünyada geçerli iktisadi doktirin budur. Yok hala daha geçerli dersen, ticaret veya sanayi sektörlerine gir ve o bir türlü görünmez elin ekonomiyi niyeyse bir türlü dengeye getiremediğini gör''
*25 lvl betada ki en degerli MADEN GÜMÜŞTÜ
*29 DA KİRPRAZ VE APA
*39 DA CİVAN CİCEGİ
*49 DADA MAVİ.... .... Her neyse ...

eger öleyse neden simdi ben bi civan cicegini eskiden 300.000 lerde alirken simdi 50.000 e dusdu ....

Yani bu bi oyun bu kadar ince seyleri dusunerek o guzelim kafanı yorma arkadasım

BU MESAJA '' 59 LVL GELDİGİNDE TEKRAR DONMEK UZERE ..
Yorumlarin İcin Teşekkür ederim.
CCMM & MMCC

Resim

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''
Resim
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen justine »

Cengiz şimdi iyi güzel hoş da ; 39 lvl zamanı üretim olayı o kadar fazlaydı ki ve reçetelerdeki madenler o kadar kolay bulunuyordu ki ; STOKÇULUK diye birşey söz konudu değildi..Şimdi millet çektiği menekşeyi iridyumu stokluyor..Piyasadaki asıl karmaşa burda yaşanıyor..Birçok arkadaşıız gerek maden gerekse item olarak daha oyunun GB (Migrat-Sığınak) bölümüne kendini hazırlayamamışken ; Mavi topazı bir anda piyasadan çekip fiyatını yükselten ve yine bir anda piyasaya süren parabazlar , şimdi kendilerini Çemberlitaş eklentisi için hazırlamaya başladı..
2. saf dediğimiz İridyum - gano - menekşe - akik - sibiryalı - şelit - yonca madenleri eğer yine reçetelerde yerini alacaksa bu sefer insaf edip 2şer 3şer tane yazsınlar.. Seviye almadan devamlı maden başında beklememiz bizi ne derece tatmin edecek bunu eminim yöneticilerde düşünüyordur..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

justine yazdı: Cengiz şimdi iyi güzel hoş da ; 39 lvl zamanı üretim olayı o kadar fazlaydı ki ve reçetelerdeki madenler o kadar kolay bulunuyordu ki ; STOKÇULUK diye birşey söz konudu değildi..Şimdi millet çektiği menekşeyi iridyumu stokluyor..Piyasadaki asıl karmaşa burda yaşanıyor..Birçok arkadaşıız gerek maden gerekse item olarak daha oyunun GB (Migrat-Sığınak) bölümüne kendini hazırlayamamışken ; Mavi topazı bir anda piyasadan çekip fiyatını yükselten ve yine bir anda piyasaya süren parabazlar , şimdi kendilerini Çemberlitaş eklentisi için hazırlamaya başladı..
2. saf dediğimiz İridyum - gano - menekşe - akik - sibiryalı - şelit - yonca madenleri eğer yine reçetelerde yerini alacaksa bu sefer insaf edip 2şer 3şer tane yazsınlar.. Seviye almadan devamlı maden başında beklememiz bizi ne derece tatmin edecek bunu eminim yöneticilerde düşünüyordur..

Peki herşeye herkesin kolay ulaşması sizi tatmin ediyormu ? Dahamı çok zevk alıyorsunuz . Şahsen ben kendi adıma herkesin benim gibi olmasından rahatsızım . Emek deniliyorda ben herkesten çok emek veriyorum . Karınca gibi çalışırken milletin basit yoldan bişiler elde etmesi beni çileden çıkarıyor . Ya bu oyuna level eklencek ya eşyalara özel efsunlar eklenecek yada yeteneklerimiz eşit olmuycak yetenek konusu çözülcek . Ben bu kadar maden biriktirdim para yaptım abartısız söylüyorum yata yata bu oyunu bitiririm . Yalnız bu kadar kolay olmasından ben kendi adıma sıkıldım zaten kolay olan bir oyunu dahada kolay bir hale getirmeleri için konu açıyorsunuz . Bazıları çemberli taşamı hazırlanıyor ben onuda kafadan btirdim ondan sonraki güncellemeye para ayırdım hala kendime rakip bulamıyorum bana özel level getirseler bari kutumu alayımda destege mail atayım :D Bu oyunda kimse kimseye üstünlük kuramıyorken ben sizden 2 güncelleme ilerisi için birikim yapıyorsam . Bu oyuna bi anda 20 30 level eklenmesi lazım :) Biz hazırızda oyun hazır deil . Ben yapıyorsam o yapıyorsa demekki ortada sorun yok . Armut piş azıma düş :) Basit olup herşeye ulaşmaktansa zor olmasını gerekiyosa aylarca 49 levelde kalıp 59 olmamayı tercih ederim . En azından zevk alırım , sıkıldıgımda ugraşcak bişiler bulurum böylede olması gerekiyor herkesin bir anda hazır olması gerekmiyor olmamalıdırda bence :)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

BadXDreaM yazdı:
justine yazdı: Cengiz şimdi iyi güzel hoş da ; 39 lvl zamanı üretim olayı o kadar fazlaydı ki ve reçetelerdeki madenler o kadar kolay bulunuyordu ki ; STOKÇULUK diye birşey söz konudu değildi..Şimdi millet çektiği menekşeyi iridyumu stokluyor..Piyasadaki asıl karmaşa burda yaşanıyor..Birçok arkadaşıız gerek maden gerekse item olarak daha oyunun GB (Migrat-Sığınak) bölümüne kendini hazırlayamamışken ; Mavi topazı bir anda piyasadan çekip fiyatını yükselten ve yine bir anda piyasaya süren parabazlar , şimdi kendilerini Çemberlitaş eklentisi için hazırlamaya başladı..

Peki herşeye herkesin kolay ulaşması sizi tatmin ediyormu ? Dahamı çok zevk alıyorsunuz . Şahsen ben kendi adıma herkesin benim gibi olmasından rahatsızım . Emek deniliyorda ben herkesten çok emek veriyorum . Karınca gibi çalışırken milletin basit yoldan bişiler elde etmesi beni çileden çıkarıyor . Ya bu oyuna level eklencek ya eşyalara özel efsunlar eklenecek yada yeteneklerimiz eşit olmuycak yetenek konusu çözülcek . Ben bu kadar maden biriktirdim para yaptım abartısız söylüyorum yata yata bu oyunu bitiririm . Yalnız bu kadar kolay olmasından ben kendi adıma sıkıldım zaten kolay olan bir oyunu dahada kolay bir hale getirmeleri için konu açıyorsunuz . Bazıları çemberli taşamı hazırlanıyor ben onuda kafadan btirdim ondan sonraki güncellemeye para ayırdım hala kendime rakip bulamıyorum bana özel level getirseler bari kutumu alayımda destege mail atayım :D Bu oyunda kimse kimseye üstünlük kuramıyorken ben sizden 2 güncelleme ilerisi için birikim yapıyorsam . Bu oyuna bi anda 20 30 level eklenmesi lazım :) Biz hazırızda oyun hazır deil . Ben yapıyorsam o yapıyorsa demekki ortada sorun yok . Armut piş azıma düş :) Basit olup herşeye ulaşmaktansa zor olmasını gerekiyosa aylarca 49 levelde kalıp 59 olmamayı tercih ederim . En azından zevk alırım , sıkıldıgımda ugraşcak bişiler bulurum böylede olması gerekiyor herkesin bir anda hazır olması gerekmiyor olmamalıdırda bence :)

Egolarını tatmin etmenin değişik yolları vardır. Ama neylersin ki her insan aynı değildir. Küçük bir anektot ile cevap vermek istiyorum;

"Sokrates bir gün dar bir patikada ilerlerken karşısına dönemin soylularından biri çıkmış. Yol ise ancak birinin geçebileceği kadar genişmiş.

Birinin diğerine yol vermesi lazım iken soylu:

-Ben senin gibi bir zavallıya yol vermem demiş.

Sokrates’in cevabı ise şöyle olmuş:

-Ben veririm."

yeni lewellerde yolun açık olsun kardeş...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Sanatkarr yazdı: Egolarını tatmin etmenin değişik yolları vardır. Ama neylersin ki her insan aynı değildir. Küçük bir anektot ile cevap vermek istiyorum;

"Sokrates bir gün dar bir patikada ilerlerken karşısına dönemin soylularından biri çıkmış. Yol ise ancak birinin geçebileceği kadar genişmiş.

-Ben veririm."

Sizlerinki emekte benimki egomu oluyor :) Sizlerle aynı koşulda ben bunu yapabiliyorsam veya başkası bunu yapabiliyorsa demekki ortada sıkıntı yok :) Bakın aynı koşuldayız aynı trendeyiz farkımız ben çalışarak trenin en rahat vagonunu kendime almışım . Siz çalışmadan ileriki vagonlara gelmek istiyorsunuz . Alırken maden pahalıda satarken ucuzmu siz hiçmi bişiler yapmıyorsunuz hiçmi arkanızı düşünerek bu şahaserlerin bi gün üretilecegini bile bile hiçmi arkaya para atmadınız ? yavaş yavaş hiçmi maden alıp bi köşeye koymadınız . Siz kolaylık isterken sizlerle aynı koşulda bu eşyaları üretenleri niçin görmüyorsunuz . Bi adam bunu üretmeyi kafasına koymuşsa üretir. Plusum olsun 40 level bi karakterim olsun kurt magarasına girer düşen eşyaları işportaya sata sata yine üretirim o eşyayı yapmadıgımız işte degil labirentte az para kasmadım öyle vaktinde . Armut piş azıma düş yapacaklarsa size aynı kolaylıgı bende farklı konularda isterim ;) Şimdi diyceklerki yeni başlamış biri ne yapcak yeni başlamış biri herşeyini yapmışta bi şahaserimi eksik kalmış oda zamanla olur . Bişiler isterken bi aynı trende yolculuk ettiginiz kişilerle kendinizi karşılaştırarak isteyin .
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Bu konudaki düşncelerimi forumun çeşitli başlıklarında yazdım kimse armut piş ağzıma düş olsun istemiyor ( ayrıca ben ihtiyacım olan şaheseri ürettim ) senin emeklerine kimsenin saygsızlık ettiği yada senin seviyende oyuna başlayıpta güç sahipleri ( item + para ) olarak ilerisi için birikim yapanlarada kimsenin lafı yok. Bu konu başlığı herkes malvarlığını açıklasın yada oyunun ilk 10 güçlüsü değil. Ki öyle olsa bile senin bu sahip olduklarına sahip olamayanları düşünerek, cümlelerini kurmuş olsan, belki ben bu konuya fikrim dışında şahıslaştırmak adına yorum bile yazmazdım.
Ancak reel hayattaki yaptığın işin okulun ve sahip olduklarını açıkladığında yaşının küçük olmadığı kanatine varmışken çok özür dilerim ama 12-15 yaş aralığındaki bir gencin bile sıklıkla yapmayacağı benim herşeyim var torunumuada yeter 60 lwl de yeter gibi komik bir o kadar da itici cümleler kurman tuhaf geldi. Bunun üzerine bu yorumu yazdım. Kimse damdan düşer gibi güç sahibi olmasın eyvallah. Herkes çalışsın item kassın bunada eyvallah. Üretmek isteyince birşeyler illaki üretiliyor er yada geç buna da eyvallah. Bizim bu konudaki amacımız zaten bunlar değil. Oyunda yeni sistemden dolayı ortaya çıkan bir bunalım var. Ve bu bunalımı kendi çıkarlarına kullanan güç sahipleri var. Onların bizim itirazlarımıza itiraz etmesi normal. Bu veryansının nedeni, biz getirdiğimiz çözüm önerileri ile işleyen bir makinanın dişlileri arasına çomak sokmuş oluyoruz. O sebeple gayet iyi anlıyorum. Ama ikimiz arasındaki oyun anlayışından kaynaklanan çok önemli bir fark var. Sen hep lider konumunda olayım en güçlü olayımın peşindesin. Bense bir grubum olsun muhabbetimiz olsunun peşindeyim. Ve bugüne kadar da maden stoklamak hiç aklıma gelmedi o yüzden. Çünkü sevdiklerim mutluysa ben mutluyum 2 varsa 1 i onu mutlu edecekse mutlu ederim. Bankamda 1000 safım olup arkamdan küfür yemektense vakti geldiğinde üretmeye çalışıp heyacanını yaşarım. Sen ondan zevk alırsın ben bu şekilde oynamaktan. Bu arada, oyuna bakış açısı farkı olduğu için senin düşüncelerin ters gelsede kabul edebilirim. Ta ki insanları rencide edecek küçümseyecek tavırlara girene kadar da saygı gösterebilirim. Saygı çerçevesini aşan oldukçada içimden geçenleri dile getiririm.

Saf madenlerin ve itemlerin bankandan taşacak kadar çok olmasını temenni eder, İlerde gelecek (inşallah) + 30-40 lwl eklenti paketlerinde Number One olmanı dilerim.

İyi Forumlar
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Manasiyok »

BadXDreaM yazdı:
Sanatkarr yazdı: Egolarını tatmin etmenin değişik yolları vardır. Ama neylersin ki her insan aynı değildir. Küçük bir anektot ile cevap vermek istiyorum;

-Ben veririm."

Sizlerinki emekte benimki egomu oluyor :) Sizlerle aynı koşulda ben bunu yapabiliyorsam veya başkası bunu yapabiliyorsa demekki ortada sıkıntı yok :) Bakın aynı koşuldayız aynı trendeyiz farkımız ben çalışarak trenin en rahat vagonunu kendime almışım . Siz çalışmadan ileriki vagonlara gelmek istiyorsunuz . Alırken maden pahalıda satarken ucuzmu siz hiçmi bişiler yapmıyorsunuz hiçmi arkanızı düşünerek bu şahaserlerin bi gün üretilecegini bile bile hiçmi arkaya para atmadınız ? yavaş yavaş hiçmi maden alıp bi köşeye koymadınız . Siz kolaylık isterken sizlerle aynı koşulda bu eşyaları üretenleri niçin görmüyorsunuz . Bi adam bunu üretmeyi kafasına koymuşsa üretir. Plusum olsun 40 level bi karakterim olsun kurt magarasına girer düşen eşyaları işportaya sata sata yine üretirim o eşyayı yapmadıgımız işte degil labirentte az para kasmadım öyle vaktinde . Armut piş azıma düş yapacaklarsa size aynı kolaylıgı bende farklı konularda isterim ;) Şimdi diyceklerki yeni başlamış biri ne yapcak yeni başlamış biri herşeyini yapmışta bi şahaserimi eksik kalmış oda zamanla olur . Bişiler isterken bi aynı trende yolculuk ettiginiz kişilerle kendinizi karşılaştırarak isteyin .
Bu yazdklarını ciddi ciddi okuyan birisi var mı sence? Herkes daha da basitleşsin istiyor. Daha ne kadar basit olsun ya? Zaten şu an oyun neredeyse bitiş esnasında.. Çemberlitaş demeselerdi resmen sıkıntıdan patlayacak konuma geldiydik8Şahsım ve arkadaşlarım açısından söylüyorum).. onun ismi verildi de tahminler yürütmeye başladık. Yeni başlayan birisi diyorsunuz. Yeni başlayan birisi önce bi oyunu öğrensin. Ha oyunu bilipte sıfırdan karakter açan birisi içinse şunu söyleyebilirim. 30 lwl olana kadar şuanki maden piyasa durumuna göre en az 60*70 m parası olması lazım. 30 lwlden sonra plus paketi varsa 40 lwl olana kadar 120*130 m parası olması lazım. Plus yoksa 90*100 m.. 49 Olana kadarda yine plus varsa 200m yoksa 150 m parası olması lazım asgari. Bunlar kasarken toplanabilinen paralar. Olmaz demeyin yeni char açtım 30 lwl içinde 2 menekşe 1 akik 4 sibiryalı var. Başka herhangi bi karakterden de para item herhangi birşey almadım. Birde charda plus yok..

Yapabilen yapıyor. Yapamayan zor kolaylaşsın diyor. Herkes aynı güçte aynı konumda olsun istiyor farkında değil. Lakin herkes aynı durumda olursa oyunda rekabet denen bişey kalmaz. Bir amaç kalmaz. Ejderini ürettikten 5 gün sonra ' Ben sıkıldım laa' diyen en az 20 kişi tanıyorum.. Oyunda her zaman yüksekte bir hedef olmalı. Herşey bu kadar basit olmamalı yoksa bir amacı kalmayan oyunu kimse oynamaz...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Manasiyok yazdı:
BadXDreaM yazdı:

-Ben veririm."

Bu yazdklarını ciddi ciddi okuyan birisi var mı sence? Herkes daha da basitleşsin istiyor. Daha ne kadar basit olsun ya? Zaten şu an oyun neredeyse bitiş esnasında.. Çemberlitaş demeselerdi resmen sıkıntıdan patlayacak konuma geldiydik8Şahsım ve arkadaşlarım açısından söylüyorum).. onun ismi verildi de tahminler yürütmeye başladık. Yeni başlayan birisi diyorsunuz. Yeni başlayan birisi önce bi oyunu öğrensin. Ha oyunu bilipte sıfırdan karakter açan birisi içinse şunu söyleyebilirim. 30 lwl olana kadar şuanki maden piyasa durumuna göre en az 60*70 m parası olması lazım. 30 lwlden sonra plus paketi varsa 40 lwl olana kadar 120*130 m parası olması lazım. Plus yoksa 90*100 m.. 49 Olana kadarda yine plus varsa 200m yoksa 150 m parası olması lazım asgari. Bunlar kasarken toplanabilinen paralar. Olmaz demeyin yeni char açtım 30 lwl içinde 2 menekşe 1 akik 4 sibiryalı var. Başka herhangi bi karakterden de para item herhangi birşey almadım. Birde charda plus yok..

Yapabilen yapıyor. Yapamayan zor kolaylaşsın diyor. Herkes aynı güçte aynı konumda olsun istiyor farkında değil. Lakin herkes aynı durumda olursa oyunda rekabet denen bişey kalmaz. Bir amaç kalmaz. Ejderini ürettikten 5 gün sonra ' Ben sıkıldım laa' diyen en az 20 kişi tanıyorum.. Oyunda her zaman yüksekte bir hedef olmalı. Herşey bu kadar basit olmamalı yoksa bir amacı kalmayan oyunu kimse oynamaz...

Samimice sormak istiyorum içki kullanıyormusun . Yazına başlarken bana laf vurdurup daha sonra benim söylediklerimi yazarak bana destek verdigin için tşk :)

Sanatkarr yazdı:Bu konudaki düşncelerimi forumun çeşitli başlıklarında yazdım kimse armut piş ağzıma düş olsun istemiyor ( ayrıca ben ihtiyacım olan şaheseri ürettim ) senin emeklerine kimsenin saygsızlık ettiği yada senin seviyende oyuna başlayıpta güç sahipleri ( item + para ) olarak ilerisi için birikim yapanlarada kimsenin lafı yok. Bu konu başlığı herkes malvarlığını açıklasın yada oyunun ilk 10 güçlüsü değil. Ki öyle olsa bile senin bu sahip olduklarına sahip olamayanları düşünerek, cümlelerini kurmuş olsan, belki ben bu konuya fikrim dışında şahıslaştırmak adına yorum bile yazmazdım.
Ancak reel hayattaki yaptığın işin okulun ve sahip olduklarını açıkladığında yaşının küçük olmadığı kanatine varmışken çok özür dilerim ama 12-15 yaş aralığındaki bir gencin bile sıklıkla yapmayacağı benim herşeyim var torunumuada yeter 60 lwl de yeter gibi komik bir o kadar da itici cümleler kurman tuhaf geldi. Bunun üzerine bu yorumu yazdım. Kimse damdan düşer gibi güç sahibi olmasın eyvallah. Herkes çalışsın item kassın bunada eyvallah. Üretmek isteyince birşeyler illaki üretiliyor er yada geç buna da eyvallah. Bizim bu konudaki amacımız zaten bunlar değil. Oyunda yeni sistemden dolayı ortaya çıkan bir bunalım var. Ve bu bunalımı kendi çıkarlarına kullanan güç sahipleri var. Onların bizim itirazlarımıza itiraz etmesi normal. Bu veryansının nedeni, biz getirdiğimiz çözüm önerileri ile işleyen bir makinanın dişlileri arasına çomak sokmuş oluyoruz. O sebeple gayet iyi anlıyorum. Ama ikimiz arasındaki oyun anlayışından kaynaklanan çok önemli bir fark var. Sen hep lider konumunda olayım en güçlü olayımın peşindesin. Bense bir grubum olsun muhabbetimiz olsunun peşindeyim. Ve bugüne kadar da maden stoklamak hiç aklıma gelmedi o yüzden. Çünkü sevdiklerim mutluysa ben mutluyum 2 varsa 1 i onu mutlu edecekse mutlu ederim. Bankamda 1000 safım olup arkamdan küfür yemektense vakti geldiğinde üretmeye çalışıp heyacanını yaşarım. Sen ondan zevk alırsın ben bu şekilde oynamaktan. Bu arada, oyuna bakış açısı farkı olduğu için senin düşüncelerin ters gelsede kabul edebilirim. Ta ki insanları rencide edecek küçümseyecek tavırlara girene kadar da saygı gösterebilirim. Saygı çerçevesini aşan oldukçada içimden geçenleri dile getiririm.

Saf madenlerin ve itemlerin bankandan taşacak kadar çok olmasını temenni eder, İlerde gelecek (inşallah) + 30-40 lwl eklenti paketlerinde Number One olmanı dilerim.

İyi Forumlar

Grubum zaten vardı uzun hikaye mimarlık okuyan ablam okulunu bitirdi işyerini açtı evlendi falan derken uçtu yuvadan hepsi bu şekilde :) Benle sizin amacınız farklı oldugu gibi düşünceleriniz farklı . Arada palazlananlar gibi olmayalımda . Şİmdi bu bunalımdan yararlanarak maden biriktirenlermi var . Meteor bölgesi açılmadan menekşe akik sibiryalı topluyor millet degerlencek bi kumar oynadım menekşelerimin akiklerimin sibiryalılarım yarasını sattım . Ters köşeye yattılar sattıgım fiyatın yarısına geri aldım hepsini . Kim bilir belki yanlış yapıyorlar yeni gelcek güncellemede bilmiyorum level eklentisi olcakmı ama yönetim yeni gelen madenlerin yanına belki iridyum istemiycek üretiminde yer altı madenlerini bir sonraki güncellemeye saklıycak meteor ve eminönüne yönelcek olamazmı olabilir güselde olur hani o zaman siz şenlige bakın :) Veya yeni gelcek güncelleme başlı başına bir eklenti olcak kendi madenini içinde barındırcak olamazmı olabilir . Eminönüne eş deger bir güncelleme oldugunda ki olmalıdır fenada olmaz inş olur o zaman daha farklı bir tablo olur . Bu zamanlar tehlikeli zamanlardır bu zamanda maden almakta satmakta bana ters .
kötürüya

Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Manasiyok »

Yok yaw ben sana dem vurmadım. Boşa yazıyorsun demek istedim ;) Söylediklerinin çoğuna hemen hemen katılan birisiyim zaten konu başından beri bende yazıyorum Lakin millet kısa yoldan kazanç elde etmenin derdinde..

Çalışan kazanır.. Daha çok çalışan daha çok kazanır..
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Manasiyok yazdı:Yok yaw ben sana dem vurmadım. Boşa yazıyorsun demek istedim ;) Söylediklerinin çoğuna hemen hemen katılan birisiyim zaten konu başından beri bende yazıyorum Lakin millet kısa yoldan kazanç elde etmenin derdinde..

Çalışan kazanır.. Daha çok çalışan daha çok kazanır..

:) pardon öleyse kusura bakma yanlış anlama oldu :) . Tamam bi taraftan haklılar yalnız böyle yaparak o madenlerin degerine deger kattıklarının fiyatını yükselttiklerinin farkında degiller . Birşey ne kadar reklam yapılırsa o kadar degerlenir . Ha bu yoldan çıkar elde edenmi var bunu hilesiz yapıyorsa kimse bişi diyemez . Başka konulara baktım yok adam charını bırakıyor sabah zengin oluyor gibi yorumlar atılmış böyle birşey varsada yönetimin zaten haberi vardır haksız yoldan bişiler elde ediliyorsa onların bizlerden önce haberleri oluyordur zaten :) Tekrarlıyorum adam maden başında oturup o madeni el çabuklugu ile çekiyorsa ki ben hile var gibi söylemlere pek inanmıyorum istedigi fiyatta satmaya hakkı vardır kimse sorgulayamaz . Ha hile gibi olaylarda varsa yönetimin illaki haberi vardır buna siz söylemeden zaten önlem almış olurlardı .
kötürüya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön