&&TOPLANTI&&

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
senolmadan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: &&TOPLANTI&&

Mesaj gönderen senolmadan »

S A arkadaşlar öncelikle alp kardeşim geçmiş olsun Allah ( c.c ) en kısa zamanda acil şifalar versin alp ismail ve civra neyi tartışıdığınızı ve neyin üzerinde bu kadar durduğunuzu anlamış değilim konuyu bu kadar uzatmaya gerek yok olanla ölene çare bulunmaz oaln olmuş artık geriye sarmanın anlamı yok bu arada ben antepteyim buyurun gelin yüz yüzede muhabbet ederiz gerekenleri konuşuruz benim dicem bu kadar A E O hepiniz fazlada uzatmadan esas konuya dönelim konular saptırılmasın
Hunxbaşkan

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Aleyküm Selam / Selamün Aleyküm

Bütün dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkürler.
Sağolun arkadaşlar , Allah eksikliğinizi hissettirmesin.

Sanırım , artık tartışmaları bitirip ,
konunun özüne dönücez.

Tekrar söylüyorum , toplantımız ,
yarın akşam 7 de başlıyacaktır.
Lonca Liderlerinşde bekliyoruz...

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Kabusxbaskan
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: KABUS TEAM

Mesaj gönderen Kabusxbaskan »

ne diyorsunuz siz bende size anlam veremiyorum

ederim oyununuda adınıda yemişim
ben diyorum ki orda olayı saptırılmasın herkez yazıyor diye
orda telefon istedi verdim tezcan atladı benim anama bacıma kaydı düz geçti halen konuyu saptırmasın diyorsunuz
demekki uzatmaması gereken benmişim uzatmam artık herkez işine bakar,yazık be birdaha yazarsam...!!!

hayırlı olsun sayfanız,,umarım dediginiz olur,,

sayfanızı kirlettim kusura bakmayın tezcan sende yazma telefonla özelimde edersin edecegini,
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir ;)

KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Kabusxbaskan yazdı:ne diyorsunuz siz bende size anlam veremiyorum

ederim oyununuda adınıda yemişim
ben diyorum ki orda olayı saptırılmasın herkez yazıyor diye
orda telefon istedi verdim tezcan atladı benim anama bacıma kaydı düz geçti halen konuyu saptırmasın diyorsunuz
demekki uzatmaması gereken benmişim uzatmam artık herkez işine bakar,yazık be birdaha yazarsam...!!!

hayırlı olsun sayfanız,,umarım dediginiz olur,,

sayfanızı kirlettim kusura bakmayın tezcan sende yazma telefonla özelimde edersin edecegini,
Selamün aleyküm Günaydın.
İsmail kardeşim , söylemek istediğini , lütfen özelime ya da msn den anlat.
İnan ne oluyor ne bitiyor anlamış değilim.

Neyse canınız saolsun
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Elimden geldiği kadar kısa yazmaya çalışıcam herkesin okuması için ama pek başarılı olabiliceğimi sanmıyorum ...

Bu fikir basit bir oyuncudan çıktı sornasından sevilen bir oyuncunun girişimi ile gerçeğe dönüştürüldü konu hakkında ilk yazdığım yorumun tamamını okuyanlar nedemek istediğimi anlamışlardır ama tekrardan yazmakta sakınca görmüyorum

Bu Toplantılar ilk gündeme geldiğinde temiz bir amacı vardı ama akabinde öyle kalmıycaktı bende bunu fark edecek kadar deneyimliyim amaç Tılsımı eski halime getirme deilmiydi ? evet öyleydi Peki Tılsım'ın Eski hali nasıldı önceden görevlere yardım edilirdi denmiş ama aynı zamanda belli bir çevresi olmayan kişilerin akşama kadar Cevriye yada Kara Kürk yada Bronz için grup bulmaya çalıştıkları zamanlarda olurdu şimdide pek farklı deil Tılsım'da deişen çok şey var elbette 39 döneminde en iyi itemler 5-6 milyondu en çok satılan madenler Saf Demir ve Tohumdu onlarda 100 bindi yeni bölgelerin gelemsi ile belli kişiler piyasayı tavan yaptırdı bunu yapanlardan bir çoğuda Eski Tılsım Projesinde masaya oturanlardandır onlar kendilerini iyi biliyorlar tüm servetini madene yatırıp piyasada ki madenleri toplayan en çok lazım olduğu anda iki katına piyasaya sürenlerinde bir çoğu yine bu toplantılarda yer alanlardan bazılarıdır ben en başından beri katılmak istemedim çünkü şu var düzeni bozanlarla nasıl bir düzen kurulabilirdi ki ? Görevlere Yardım konusundada şu var ki para karşılığı görev yapmayı yada taktik satmayı önerenlerde yine bu toplantıda masaya oturanlardan deil mi ? Şimdi eski düzeni savunanlar eski hayali düzeni isteseler Tılsımda bu bencilliğe yol açarmıydılar ? bide Küfür konusu var tabiyki hepimiz küfre karşıyız kampanyası bu kampanya ise sempati avcılığından başka bişi deildir kimse birilerini kandırmaya çalışmasın kimse kendinide kandırmasın küfre karşıyım diyim gerçek hayatta üç kelimesinden birinin küfür olanlarıda bilirim kendi düşmanlıklarında egolarını tatmin edebilmek için yada düşman gördükleri kitleleri küfre kışkırtıp sonrada madur gibi foruma koşup ....... kişi bana küfür etti o küfür baz iiyip maduru oynayanlarıda biliriz küfre karşı durar görünüp düşman gördüğü kitleleri küfür edirebilmek için olmadık tahriklere girerek kendi charlarını lonca başkanına sildirerek loncayı eritmeye Tılsımda bitirmeye çalışanlarıda biliriz bu gün o şahıslarda bu masadalar kp açlığı hırsızlığı önlemek için kara listeler düzenleyelim deniliyor neden daha güzel bir Tılsım için pekidaha güzel bir Tılsım için bu biz lonca olarak tüm birliğimiz ve bekamızla bunlarla mücadele ederken kara listeler düzenliyip arz olanları dışlap lodos olanları ezerken onlara sahip çıkanlarda bu masada deilmiler egosunu tatmin edebilmek için can dediğinin kuyusunu kazanlar en zor gününde kimseden görmediği desteği görüp buna nankörlükle cevap verenler peravsızca bundan bile prestiş kazanmaya çalışanlarda yine bu masada deilmi ? daha bir çok örneği sıralayabilirim ama sanıyorum ki bu kadarı yeterli laf gerekli yerlere iştirak etmiştir umarım en başından beri bu toplantılarda bu şahıslarla aynı ortamda olmak istemedim ama hatır için vekil gönderiyorum kendini bilmezler benim vekaleten gönderdiğim elçiye terbiyesizlik ediyor bu o vekilime deil bana yapılmıştır bende buna müsamma gstermem tüm Tılsım bilir ki ben Bir Kurt'um için gerekirse Tılsımı karşıma almaktan çekinicek adam deilim ...

Bu Toplantılara bundan sonra Kurt Loncasından katılım olmuycak alınan kararlarda sadece katılanları alakadar eder bizi deil ne piyasayı bu hale getiren biziz nedebireysel oynayanları sahipsiz bırakan biziz biz hiç bir zaman çoğu gibi kendi menfaatlerimizi ön planda tutmadık görev organizasyonları düzenlemekse biz zaten her daim düzenliyoruz klan farkı gözetmeden herkesin yardımına koşuyoruz sıf bu yardım faaliyetleri aksamasında diye loncamızda görev takımı var hereksin yardımına koşa bilmesi için hırsızlık arsızlık yapanları kara listeye almak mı bizde ilk kurulduğumuz günden beri lonca yapımız bu yönde çalışıyor zaten bizim ezdiklerimizi dışladıklarımıza sahip çıkmasın kimse o düzen için yetiyoruz Evelallah maden satmam parayla kolay kolay ama piyasa belli fiyatlarda sabitlenirse geniş bir kitlenin buna uymasını sağlarım ama bu olana kadar kendi nüfusumdan kimseye maden sattırmam ki bu yeni fiyat düzenini fırsat bilip stok yapma çalışmalarını başlatanlarda göz önünde,

Bu Proje temiz bir amaç ile kurulsada amacından çıktığı aşikar görünen o ki birileri bu dengelerde söz sahibi olmaya çalışmak kendini ön plana çıkartabilmek için bu Projeyi fırsat bilmiş komik gerçekten iyice sıkın kendinizi başarabilirsiniz zor deil ;)

Lafım Herkese deil laf yerine iştiralk etmiştir herkes üstüne alınmasın ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Kurtlar da çatlak çıktı arkadaşlar ;)

Öyle değiliz böyle değiliz derken hiçbir kararı uygulamayacağız demek düşündürücü o masada oturan insanlara attığın suçların hepsi kendi kişiliğinin bir aynası ;)
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

İçlerinden etmedikleri küfür kalmayan bir yanlışlarını bulsakta rezil etsek diyen, Bize diş biliyen acizliğimizi isteyen Haşmetimizi kaldıramayan içine sindiremeyen yüzümüze gülen arkamızdan küfreden kişilerle aynı sofrada olmak mı ?

Kusra bakmayın arkadaşlar Biz sizin kadar pişkin insanlar değiliz

Sözlerim belli kişileredir onlar kendilerini biliyor lütfen üstünüze alınmayın çok sevdiğim kardeşlerimde var aralarında ...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tılsımı iyi yere getirmeye çalışan biz pişkin insanlar kararınıza saygı duyuyoruz teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Bu Akşam 19:00 da tekrar toplanıyoruz katılımcıların bilgisine ..
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Civra »

İsmail senden ne köy olur ne kasaba, sen foruma şikayet yazısımı yazdın :)
Sen kardeşine telefonu verip küfür ettirmeyi adamlıkmı sanıyorsun. Böylece küfür etmemiş oluyorsun. :)
Sen telefonda nasıl bir konuşma yaptığımızı es geçip 2nci kez tezcan bana küfür etti diye yazı yazacaksın sonra bana yazma telefon et diyeceksin. Sonra telefonda sana söylediklerimi çarpıtıp buraya yine yazı yazacaksın. Bumu senin adamlığın. Sana insanlara nasıl hitap etmen gerektiğini bile 10dk anlattımki belki anlarsın uygulamaya döndürürsün diye.
Sen yaşını öğrendiğin kişilere üstelik senden yaşça büyük kişilere adıyla hitap edemezsin. Kullandığı nickle hitap edebilirsin ama adı ile direk hitap etmen senin askerliğini yapmamış o çağ ve altındaki çocukların düşünceleri ile birebir örtüşüyor. "Ben adamım bakın benden yaşça büyük kişilere abi demiyorum görüyormusunuz, onları adam yerine koymuyorum" ben öyleyim ben böyleyim, asarım keserim, dağıtırım ulan burayı. Bu tür konuşma şekli karakteri tam oturmamış bir arayış içerisinde olup saygının sadece tanıdık çevresine olacağına inanan kişilere has olduğunu bile bilmemenden kaynaklanıyor.
Bunu nereden çıkardın diyeceksin. Hunxfantom bizlere yaşını söyledi 36 yaşındayım dedi, senden enaz 10 yaş büyük ve sen Alp demektesin, aynı şekilde bildiğim Dreamtr senden yine enaz 8 yaş büyük onada Apo demekte bir sakınca görmüyorsun.
Sen yine yazarsın ben kime abi diyeceğimi bilirim senden öğrenmeme gerek yok gibi ıvır zıvır düşünceleri.
Sana telefon açıp kendimi tanıttıktan sonra bana nasıl hitap ettiğini buraya yazmıyorum, orada konuşulanlar özel yoksa telefon açmazdım ama gördümkü senle telefonda konuşmak foruma yazı yazmak gibi, üstelik eksik aktarıyorsun.

Gelelim diğer mevzuya, şu konu saptırma lafınıda artık kullanmazsanız sevinirim. Toplantı konu başlığı altında toplantıya katılacak kişilere bir öneride bulundum, kabul görür görmez orası ile ilgilenmiyorum ama ters cevap verilirse kızarım saygısızlık olarak görürüm ve şahsıma yazılan her yazıyada cevap veririm. Asıl yazdığım yazının saptırılması bu toplantı yöneticileri tarafından olmuştur. Forumu sadece sizlermi kullandığınızı sanıyorsunun. Grubumdan Kıdemli (Taylan) abi yine sana saygısızca bir yazı yazdılar diyebiliyorsa ben buna cevap vermek zorundayım. O yüzden yazdıklarımıza özen göstereceğiz.
Kurtreisin yazdıklarınıda okudum. İçerisinde dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var ama benim için en önemlisi toplantının amacının bazı kişilşer tarafından saptırılıp bunu bir güç organizasyonu (Lonca) şeklinde algılanıp konuşma şekillerinin bu yönde olmasıdır. Eğer bu şekilde bir yapılanma içerisinde olunacaksa buyurun ben ve grubum karşınızdayız. Toplantıya katılan değer verdiğim arkadaşlarım bilirki benim desturum doğruya doğru, eğriye eğri.
Umudum toplantıya giren aklı selim kişilerin bu gibi düşünceye sahip kişilerle konuşup her düşünce ve fikre saygı gösterilmesi gerektiğinin hatırlatılması ve ona göre davranılması.

“Genel Sohbet” sayfasına dön