AF İSTİYORUZ
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: AF İSTİYORUZ
Oyunda o kadar hata oldu gerektiğinde cezalar verildi gerekmediğinde verilmedi.Ceza alan arkadaşların belli bir kısmı açtırdı zaten.Ben ve 5 arkadaşım parasına zar attık diye para trasnferi yaptığımız düşünülerek 45 güne kadar cezalıydık ve o cezaların açılmayacağını gene biliyorduk.Mail attık ve cevap verme tenezülünde bulunmadılar.Ama bir şekilde haklı olduğumuz anlaşıldı.Oyunda onlarca gözlük kopyalandı ve onlarca bonolar kopyalandı.Gerektiğinde oyunu geri sarıp, cezalar verildi bazen de hiç birşey olmamış gibi devam edildi.Neden bir şey olmamış gibi devam edildi çünkü bunları yapan kişiler yönetime daha yakın olan kişilerdir ztn.Oyun içi plus satmak yasak denildi.Arkadaşımız oyun içi plus satımındansınırsız blok yediğini öğrendi ve DEV lerden birini tanıdığı için açtırdı.Bir arkadaşımız oyunda başka bir oyuncuyu oyundan attığı için ceza aldı ve 4 ay sonra tekrar açtırdı.ve bunun gibi onca olay.Peki şimdi soruyorum biz sizin hatanızdan kaynaklanan oyunun hatasını iradesizce kullandığımız için neden bir çırpıda emeklerimizi boşa heba edelim ?Tamam bir bedel ödemek zorunda oluruz fakat bu bizi sınırsız uzaklaştırmakla olmaz.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
fenomen arkadsımısında yukarıdakı cümlelerinde belirtmiş olduğu duruma % 100 katılıyorum ...xIxFeNoMeNxIx yazdı:Oyunda o kadar hata oldu gerektiğinde cezalar verildi gerekmediğinde verilmedi.Ceza alan arkadaşların belli bir kısmı açtırdı zaten.Ben ve 5 arkadaşım parasına zar attık diye para trasnferi yaptığımız düşünülerek 45 güne kadar cezalıydık ve o cezaların açılmayacağını gene biliyorduk.Mail attık ve cevap verme tenezülünde bulunmadılar.Ama bir şekilde haklı olduğumuz anlaşıldı.Oyunda onlarca gözlük kopyalandı ve onlarca bonolar kopyalandı.Gerektiğinde oyunu geri sarıp, cezalar verildi bazen de hiç birşey olmamış gibi devam edildi.Neden bir şey olmamış gibi devam edildi çünkü bunları yapan kişiler yönetime daha yakın olan kişilerdir ztn.Oyun içi plus satmak yasak denildi.Arkadaşımız oyun içi plus satımındansınırsız blok yediğini öğrendi ve DEV lerden birini tanıdığı için açtırdı.Bir arkadaşımız oyunda başka bir oyuncuyu oyundan attığı için ceza aldı ve 4 ay sonra tekrar açtırdı.ve bunun gibi onca olay.Peki şimdi soruyorum biz sizin hatanızdan kaynaklanan oyunun hatasını iradesizce kullandığımız için neden bir çırpıda emeklerimizi boşa heba edelim ?Tamam bir bedel ödemek zorunda oluruz fakat bu bizi sınırsız uzaklaştırmakla olmaz.

Lathander ben hala bir cevap bekliyorum. Ben ve arkadaşlarım çok çelişiyoruz.Öyle değişmez böyle değişmez e nasıl değişicek bu olanlar?anatomy yazdı:Lathander bahsettiğimizde bu işte... Bilinçli olarak kullanır bu hatayı herkes çünkü insan iradesiyle alakalı bişey. Tekrarlıyorum sence 2006 yılında İKV oyununa başlamış bir oyuncunun her ay plus alıp günde en az 5,6 saat online olan bir oyuncunun iradesine yenik düşüp oyundaki açıktan para yapması ve bunun sonucunun o dört senelik emeklerin ve anıların gitmesi ne kadar doğrudur? Seninde hiçbir yetkin olmadığın zamanları,bizim gibi oyunda acaba bu buraya nasıl konur,bu nasıl kesilir dediğin zamanları biliyoruz. Kendini koysana azcık yerimize? Bir anlık iradesizlik neden 4 senemizi yiyor. Ben 2008 senesinde bloklandım.O zamandan beri hiçbir açık kullanmadım. Fakat iki senelik blok yetmedi ve açık kullandım diye hala açılmıyor.İki senedir oyunda birsürü açık vardı neden gerekli olanlarını size bildirdim ve bu tarz oyunun yarattığı açıklarıda kullanmadan oyunuma devam ettim? Birşeyler değiştirmek istiyorsanız buna bizi alet etmeyin demişsin.E nasıl değiştirelim o zaman?? İki senedir Fenomen arkadaşımla oyunu en düzgün şekilde oynayıp açık bulduğumuzda size iletiyoruz? Ne yapalım daha ?Nasıl değiştirelim daha cevap verin?Bu konuya herhangi bir şekilde bir şey yazmayınız. Konuda sadece hesapları dondurulmuş oyuncularımız ile iletişimde olmak istiyoruz demişsiniz. Bizimde hesaplarımız donduruldu ha geçen hafta ha iki sene önce... Davamız aynı bizimde.Bizde dondurulduk. Amacımızıda yanlış anladınız yönetimi baskıcı yada despot göstermeye çalışmıyoruz. Sizlere birşeyleri anlatıp biz oyuncularca bölesi daha makbuldür demeye çalışıyoruz. Size en başta örneği verdim. Sizlerin dört senelik emekleri bir anlık zaafla bi anda gitse ne hissedersiniz? Bunun cezası şuan arkadaşlara üç ay deseniz zaten herkes cezasını fazlasıyla alıcak siz neden herkesin senelerini blokluyorsunuz tepki burda. Diyorsunuzki incelemede şuanda haklı olan açılacak.Oyüzden bu soruları sormayın yorum yazmayın falan.Bizim belli. 999 ban yedik. 2011 de açılacak iki sene geldi geçti. Adalet bumuydu ama? Oyuna trilyonlarca para basmış hatta kullanmış olabiliriz.Bu iradesizlik bu insana özgü duygular bunca emeği süpürmelimi ama? Tekrar soruyorum size, sizlere yüklenmeden,birşeyleri size sunmadan nasıl değiştiripte bloklarımızı açtırabiliriz? Çünkü iki senedir biz oyunu herkesten iyi oynuyoruz.Değişen birşey göremiyorum ben....Lathander yazdı:Size karşı uygulanan moderesyon etki tepkidir. Bilinçli olarak milyarlar değerince bono kopyaladınız ve yasaklandınız.xIxFeNoMeNxIx yazdı: Yönetim sadece bizim sessiz kalmamızı ve bu durumu kabullenmemizi istiyor o kadar.Fakat benim onca verdiğim emeği bir hiç uğruna yok etmenize de izin vermem.
Ne yaparsanız yapın bu değişmeyecek. Bizleri baskıcı despot göstererek işlemiş olduğunuz eylemin yükünü hafifletemezsiniz.
Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız buna bizi alet etmeyin. Bu konuya herhangi bir şekilde bir şey yazmayınız. Konuda sadece hesapları dondurulmuş oyuncularımız ile iletişimde olmak istiyoruz.
@İzMiRLiHaSaN, Aynı şekilde.
Bilginize.
İyi forumlar
İzMiRLiHaSaN
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Anlam Veremıyorum Incelenme Bıtmedı Herkesın Sanırım Benımkı Acılmadı Bazı Arkadaslarımında Acılmamıs Incelenmeyen Charlar Varmı Lethander ?

Eminönü
FelicitaNascosta '
Daha önce de belirttiğim gibi 4 senelik ikv hayatıma ilk DANGEROUS la bşladım fakat charım çalındı ve bloklattırıldı.Ardından Oğuzhann ı açtım oda çalındı .O sinirle Oğuzhannn ı açtım ve azimle hırsla hiç sıkılmadn saatlerce gece gündüz kastım oyunda bi yer edindim .Bi şanımz rütbemiz oldu sırf yan charımla aktarım yaptık diye blok yiyoruz söylerin ban bu adil mi şimdi ben 4. üyeliğimi açıp oyuna 4. kez sıfırdan mı başlayacağım.Bazı iftiracıalr adımı lekelemek içn 200m500bin kopyaladın diyor peki kanıt göstersin. Ben oyunda hata oluştuğunu ve bu hata sonucu karkterlerin blok yediğini anck karkterlerim blok yediğinde öğrendim ve İKV yönetimine destekden mail atmayı denedim ama mail gönderilmiyor.GM lere ulaşmaya çlışıyoruz oyunda yoklar biz bu zamana kadr ikv plus aldık saatlerce kasıp emek harcadık ve sonuçta olanları gördük .Bizler şimdi yeni char kasmaya bşlasak elbet onunda sonu böyle olack niye her ay 12 tl bayılıp ikv plus alıp charımzn elimzden gitemsien seyirci kalalım...

Aeor arkadaşım incelemeler bitti çünkü geçen GM le konuşan arkadşlar durumları sordukalrı zaman GM lern verdiği yanıt şuydu
"Bekleyin sonuçlar belli olacktır.Şimdi size bilgi versek onalrca bekleyen arkadaşımıza haksızlık olur "
peki şimdi haksızlık olmadı mı?
Suskunjackal kendi ağzıyla oyun açığından faydalandığını ve bu olaydn İKV yönetimini suçlu olduğunu söylememişmiydi
peki bu karakter nasıl oluyorda açılıyor ve bizm karkterlerimz 999 güb ban cezasıan mağruz kalıyor .Ben burdan şunu anlıyorum Bu oyunda adam kayırma var elbet bu işten faydalanıp sıyrılan arkadşların cazasını üstleneck sazanlar aranıyor ve bulunuyor galiba bizlerde bu sazanların içerisndeyiz
"Bekleyin sonuçlar belli olacktır.Şimdi size bilgi versek onalrca bekleyen arkadaşımıza haksızlık olur "
Suskunjackal kendi ağzıyla oyun açığından faydalandığını ve bu olaydn İKV yönetimini suçlu olduğunu söylememişmiydi
peki bu karakter nasıl oluyorda açılıyor ve bizm karkterlerimz 999 güb ban cezasıan mağruz kalıyor .Ben burdan şunu anlıyorum Bu oyunda adam kayırma var elbet bu işten faydalanıp sıyrılan arkadşların cazasını üstleneck sazanlar aranıyor ve bulunuyor galiba bizlerde bu sazanların içerisndeyiz

- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Oguzhannn yazdı:Aeor arkadaşım incelemeler bitti çünkü geçen GM le konuşan arkadşlar durumları sordukalrı zaman GM lern verdiği yanıt şuydu
Suan Incelemeler Devam Edıyordur Bugun Sabah Benım Karakterıme Bırı Gırmıs Lethander Olmalı Sırkots'unkınede Gırmısler Suan Haksız Baya Kısı Bloklu Incelemeler Bıtınce Acıklanıcak Suan Acıklanan Hıc Bırsey Yok O Yuzden Beklıcez Sabır Sabır Sabır ..

Eminönü
FelicitaNascosta '
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Oguzhannn yazdı:
Bu laubaililik neyin nesi dostum ?
En basitinden sana sunu söylemek istiyorum, oyun açığından faydalansaydım çarım açılmazdı bu 1.
Benim tüm dost eş ve dostlarım hatayı kullanmadığımı biliyor bu 2.
Hatayı farketmedim ve farketseydım dahi kullanmayacağımı bilen çok kişi var bu 3.
Kendi ağzıyla söyledin diyorsun ama ben orda sadece oyunumuz genç nufusdan olusuyor sadece bi dalgınlıkla bir hevesle o hatayı kullandı.İKV yönetimininde büyüklük yapıp hani 999 değil ama 1 2 ay blok verebilir diye düşündüm. (hatayı kendi lehine kullananlara)
Ama ben senin gibileri korudukça haksız oluyorum nedense.
Dedik bi hata yapmışlar en azından tecrübe aldılar bir daha böyle bir hata olsaydı kendi lehine kullanmayacaklarını anlarlardı die abilik yapıyorz büyüklük yapıyoruz ama kalsın size bu yakışırmış.
Sen 15m oyun hatası ile kayboldu dedin.Bu hatada 15m geri almak için kullandım dedin tamam eyvallah.Lathender de senin sorunun cevabına ise "Özellikle 15m dier hatada kaybettim ve bu hatada 15m geri almak ıcın kullandım diyen arkadaşın loglarını incelediğimizde 2 kere 200m 500 bin ile en üst sırada yer aldığını gördük." gibi bir yazısı vardı.(Forumu iyi incelersen bulursun.)
Yalan söylediğin halde Suskunjackal a kayırma yapılıyor dıyorsun bu 4.
Sen kendi yalanlarınla kendını kandır.Umarım kı hatayı kullanmamıssındır ve çarın acılır ama kullanmıssan yönetimde gerekini yapar :!:
Sonuçlanmış olabilir ama bi cevap bekliyoruz?anatomy yazdı:Lathander bahsettiğimizde bu işte... Bilinçli olarak kullanır bu hatayı herkes çünkü insan iradesiyle alakalı bişey. Tekrarlıyorum sence 2006 yılında İKV oyununa başlamış bir oyuncunun her ay plus alıp günde en az 5,6 saat online olan bir oyuncunun iradesine yenik düşüp oyundaki açıktan para yapması ve bunun sonucunun o dört senelik emeklerin ve anıların gitmesi ne kadar doğrudur? Seninde hiçbir yetkin olmadığın zamanları,bizim gibi oyunda acaba bu buraya nasıl konur,bu nasıl kesilir dediğin zamanları biliyoruz. Kendini koysana azcık yerimize? Bir anlık iradesizlik neden 4 senemizi yiyor. Ben 2008 senesinde bloklandım.O zamandan beri hiçbir açık kullanmadım. Fakat iki senelik blok yetmedi ve açık kullandım diye hala açılmıyor.İki senedir oyunda birsürü açık vardı neden gerekli olanlarını size bildirdim ve bu tarz oyunun yarattığı açıklarıda kullanmadan oyunuma devam ettim? Birşeyler değiştirmek istiyorsanız buna bizi alet etmeyin demişsin.E nasıl değiştirelim o zaman?? İki senedir Fenomen arkadaşımla oyunu en düzgün şekilde oynayıp açık bulduğumuzda size iletiyoruz? Ne yapalım daha ?Nasıl değiştirelim daha cevap verin?Bu konuya herhangi bir şekilde bir şey yazmayınız. Konuda sadece hesapları dondurulmuş oyuncularımız ile iletişimde olmak istiyoruz demişsiniz. Bizimde hesaplarımız donduruldu ha geçen hafta ha iki sene önce... Davamız aynı bizimde.Bizde dondurulduk. Amacımızıda yanlış anladınız yönetimi baskıcı yada despot göstermeye çalışmıyoruz. Sizlere birşeyleri anlatıp biz oyuncularca bölesi daha makbuldür demeye çalışıyoruz. Size en başta örneği verdim. Sizlerin dört senelik emekleri bir anlık zaafla bi anda gitse ne hissedersiniz? Bunun cezası şuan arkadaşlara üç ay deseniz zaten herkes cezasını fazlasıyla alıcak siz neden herkesin senelerini blokluyorsunuz tepki burda. Diyorsunuzki incelemede şuanda haklı olan açılacak.Oyüzden bu soruları sormayın yorum yazmayın falan.Bizim belli. 999 ban yedik. 2011 de açılacak iki sene geldi geçti. Adalet bumuydu ama? Oyuna trilyonlarca para basmış hatta kullanmış olabiliriz.Bu iradesizlik bu insana özgü duygular bunca emeği süpürmelimi ama? Tekrar soruyorum size, sizlere yüklenmeden,birşeyleri size sunmadan nasıl değiştiripte bloklarımızı açtırabiliriz? Çünkü iki senedir biz oyunu herkesten iyi oynuyoruz.Değişen birşey göremiyorum ben....Lathander yazdı:Size karşı uygulanan moderesyon etki tepkidir. Bilinçli olarak milyarlar değerince bono kopyaladınız ve yasaklandınız.xIxFeNoMeNxIx yazdı: Yönetim sadece bizim sessiz kalmamızı ve bu durumu kabullenmemizi istiyor o kadar.Fakat benim onca verdiğim emeği bir hiç uğruna yok etmenize de izin vermem.
Ne yaparsanız yapın bu değişmeyecek. Bizleri baskıcı despot göstererek işlemiş olduğunuz eylemin yükünü hafifletemezsiniz.
Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız buna bizi alet etmeyin. Bu konuya herhangi bir şekilde bir şey yazmayınız. Konuda sadece hesapları dondurulmuş oyuncularımız ile iletişimde olmak istiyoruz.
Bilginize.
İyi forumlar
İzMiRLiHaSaN
Sonuçlanmış olabilir ama bi cevap bekliyoruz?anatomy yazdı:Lathander bahsettiğimizde bu işte... Bilinçli olarak kullanır bu hatayı herkes çünkü insan iradesiyle alakalı bişey. Tekrarlıyorum sence 2006 yılında İKV oyununa başlamış bir oyuncunun her ay plus alıp günde en az 5,6 saat online olan bir oyuncunun iradesine yenik düşüp oyundaki açıktan para yapması ve bunun sonucunun o dört senelik emeklerin ve anıların gitmesi ne kadar doğrudur? Seninde hiçbir yetkin olmadığın zamanları,bizim gibi oyunda acaba bu buraya nasıl konur,bu nasıl kesilir dediğin zamanları biliyoruz. Kendini koysana azcık yerimize? Bir anlık iradesizlik neden 4 senemizi yiyor. Ben 2008 senesinde bloklandım.O zamandan beri hiçbir açık kullanmadım. Fakat iki senelik blok yetmedi ve açık kullandım diye hala açılmıyor.İki senedir oyunda birsürü açık vardı neden gerekli olanlarını size bildirdim ve bu tarz oyunun yarattığı açıklarıda kullanmadan oyunuma devam ettim? Birşeyler değiştirmek istiyorsanız buna bizi alet etmeyin demişsin.E nasıl değiştirelim o zaman?? İki senedir Fenomen arkadaşımla oyunu en düzgün şekilde oynayıp açık bulduğumuzda size iletiyoruz? Ne yapalım daha ?Nasıl değiştirelim daha cevap verin?Bu konuya herhangi bir şekilde bir şey yazmayınız. Konuda sadece hesapları dondurulmuş oyuncularımız ile iletişimde olmak istiyoruz demişsiniz. Bizimde hesaplarımız donduruldu ha geçen hafta ha iki sene önce... Davamız aynı bizimde.Bizde dondurulduk. Amacımızıda yanlış anladınız yönetimi baskıcı yada despot göstermeye çalışmıyoruz. Sizlere birşeyleri anlatıp biz oyuncularca bölesi daha makbuldür demeye çalışıyoruz. Size en başta örneği verdim. Sizlerin dört senelik emekleri bir anlık zaafla bi anda gitse ne hissedersiniz? Bunun cezası şuan arkadaşlara üç ay deseniz zaten herkes cezasını fazlasıyla alıcak siz neden herkesin senelerini blokluyorsunuz tepki burda. Diyorsunuzki incelemede şuanda haklı olan açılacak.Oyüzden bu soruları sormayın yorum yazmayın falan.Bizim belli. 999 ban yedik. 2011 de açılacak iki sene geldi geçti. Adalet bumuydu ama? Oyuna trilyonlarca para basmış hatta kullanmış olabiliriz.Bu iradesizlik bu insana özgü duygular bunca emeği süpürmelimi ama? Tekrar soruyorum size, sizlere yüklenmeden,birşeyleri size sunmadan nasıl değiştiripte bloklarımızı açtırabiliriz? Çünkü iki senedir biz oyunu herkesten iyi oynuyoruz.Değişen birşey göremiyorum ben....Lathander yazdı:Size karşı uygulanan moderesyon etki tepkidir. Bilinçli olarak milyarlar değerince bono kopyaladınız ve yasaklandınız.xIxFeNoMeNxIx yazdı: Yönetim sadece bizim sessiz kalmamızı ve bu durumu kabullenmemizi istiyor o kadar.Fakat benim onca verdiğim emeği bir hiç uğruna yok etmenize de izin vermem.
Bilginize.
İyi forumlar
İzMiRLiHaSaN