Oyun rehberini incelerken bir şey dikkatimi çekti ve bu daha önce varmıydı açıkcası ben bilmiyordum, belki gene benim gibi bilmeyenler için paylaşayım dedim;
Klan parası: Oyuncular, müsabakalar sonucunda kazandıkları Şan miktarı ile aynı oranda
Klan parası kazanırlar. Bu klan paralarını, klan tüccarlarından eşya almak için kullanabilirler. (Pluslar için klan satıcıları %50 indirim uygularlar.)
bende bu bilgiye yeni rasladım rehberi okurken. anlaşılan yeni bir şey ve plus kullanımını artırmanın başka yolu. 240bin kp kascakken millet plusla 120bin kasması yeterli olcak anlaşılan.
Eğer Dediği Gibiyse Süper Bişey Olur Gerçekten
İşte bu cok güzel kp kasmayanlar icin süper...Emde savaşark KP gelme oranı yükselMişş..
VE Bu GÖzlk fiyatlarının YÜksek Olmasını emİnimki DÜşürecek..
Adaletli yönetimi tebrik ediyorumm..
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan
fenomen yazdı:bu ofansıf dovusmeyle nasıl buyucu kesıcez bız %30 zırhımız olucak
cok kotu meteor yerız
aynı oranda da fazla vuracaksın
aynen aynı oranda daha fazla etki yapcak:D güm pat cat:D yerde:D
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn... Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı Sırrage* Yeniçerixbaşkan