>>>>DeNİzCiX LoNCaSı<<<<
- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: >>>>DeNİzCiX LoNCaSı<<<<
Hahahahahaha çok haklısın EmirBerk :lol: :lol:
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
- DeNizCixsuVaRi
- İskele Babası
- Klan: Lodos
sLm Arkadaşlar sorun nedir 15 gündür oyunda ve forumda yoktum ne kavgaları çıktı gene :?
xDENİZCİx
xxxKinqsxxx
Kullanmadığım charlarım
[Xxxkinqsxxxx] [Denizcixkaptan][Denizcixlady] [Kasırga][Imaginez] [Harunxarmy] [Üfürüqcü]
xxxKinqsxxx
Kullanmadığım charlarım
[Xxxkinqsxxxx] [Denizcixkaptan][Denizcixlady] [Kasırga][Imaginez] [Harunxarmy] [Üfürüqcü]
- delidir
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
PeNTiuM yazdı:Hahaha koptum valla yoqsa senide mi loncadan attılarIxxreisxxl yazdı:Bazı sebepler den dolayı denizci loncasından ayrılmak zorundayım benim bildiğim o eski denizci lerden meğersem eser yok şimdi arkadaşımın kurduğu yeni loncaya giriceğim k.b yın beyler ama şu 2 haftadır oyunda online olan Denizcix görmedim böyle bir loncada da çar kasmak bence çok anlamsız kendinize iyi bakın...
Lan Seni kim loncamıza alıyor Defol git...Oyunda olmadığımdan mehmet abi habersiz aldı herhal Şovalyexpentium u sil Loncamızla alakan yoktur...Amelelerle işimiz olmaz...
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa
Mücahid Macit
Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa
Mücahid Macit
Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...