Helal hocam, en iyi forum hukukçusu sensin
Eminönü Sunucusu Dolu.
Re: Eminönü Sunucusu Dolu.
İroniden çok uzaksın arkadaşım forum hukukçusu olmaya çalışmıyorum senin gibi orada ki maddelerin Türkçesini anlamak yeterli yetkili kişi konu ya da yorumu beğenmediyse istediği gibi forum kurallarından birini sallayarak kaldırabilir. Kime şikayet ediceksin ki ?
-
- Acemi Savaşçı
Konu başlığındaki arkadşalar yöneticiler görmeden kaçın siliyolar :d
Dikkat Banlanmış Hesap Devamı (has been Banned)
Bence artık eskisi kadar moderasyon uygulamıyorlar. Eskiden görüş belirttiğimizde bile siliyorlardı. Şimdi bu tartışmanın bile silinmeyeceğine eminim.micidi yazdı: ↑08 Ara 2020 13:06İroniden çok uzaksın arkadaşım forum hukukçusu olmaya çalışmıyorum senin gibi orada ki maddelerin Türkçesini anlamak yeterli yetkili kişi konu ya da yorumu beğenmediyse istediği gibi forum kurallarından birini sallayarak kaldırabilir. Kime şikayet ediceksin ki ?
İyi ki olmadı.
batan geminin son malları arapları zengin etmemiz lazım yardırın akçeye karşılığında ise pırasa sapı vercekler
Ah be micidi. Gerçek kimliğini açıklamasan senle beraber çok iyi trolleyebilirdik
-
- İskele Babası
Sunucu dolu değil ki bilerek yapıyorlar
-
- İskele Babası
Hayatımda böyle birşey görmedim. Adamlar bilerek plus+standart
yapıp sunucuyu kapatıyor. Gerçeği söyleyince işlerine gelmiyor.Hiç bir eleştiriyi kabul etmiyorlar. Bu GM ekibi kanayan bir yara haline geldi değiştirilmesi gerek. Gelip şimdi gönüllü bahanesi uydurmayın. Gönüllü veya gönülsüz olsun farketmez bu oyunda gönüllü olarak geçebilecek çok kişi var. Bunun birlik olmamız lazım. Hep beraber bunu dile getirmeliyiz.
yapıp sunucuyu kapatıyor. Gerçeği söyleyince işlerine gelmiyor.Hiç bir eleştiriyi kabul etmiyorlar. Bu GM ekibi kanayan bir yara haline geldi değiştirilmesi gerek. Gelip şimdi gönüllü bahanesi uydurmayın. Gönüllü veya gönülsüz olsun farketmez bu oyunda gönüllü olarak geçebilecek çok kişi var. Bunun birlik olmamız lazım. Hep beraber bunu dile getirmeliyiz.