Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu

Mesaj gönderen erbayyy »

Bak kardeşim sen çok bilmiş konuşuyorsun 3 5 kişi diye ama ben sana garanti ediyorum ,sadece kendim en az 20 kişiyi oyuna geri döndüreceğim.O sunucunun açıldığı ilk 1 saatten itibaren çok dolu olduğundan dolayı oyundan atacak.Eski ikv yi bilmiyorsan konuşmayacaksın.Biz 8 sunucununda çok kalabalık dediği zamanları biliyoruz,şimdi en fazla 2 tane sunucu kalabalık yada değil.Daha neyin iddiasıdır bu,eski sisteme dönülsün yada dönülmesin ama eski sisteme geçildiğinde oyuncu sayısı bunun en az 10 katı artacaktır bunu herkes biliyor!
.....
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

erbayyy yazdı:Bak kardeşim sen çok bilmiş konuşuyorsun 3 5 kişi diye ama ben sana garanti ediyorum ,sadece kendim en az 20 kişiyi oyuna geri döndüreceğim.O sunucunun açıldığı ilk 1 saatten itibaren çok dolu olduğundan dolayı oyundan atacak.Eski ikv yi bilmiyorsan konuşmayacaksın.Biz 8 sunucununda çok kalabalık dediği zamanları biliyoruz,şimdi en fazla 2 tane sunucu kalabalık yada değil.Daha neyin iddiasıdır bu,eski sisteme dönülsün yada dönülmesin ama eski sisteme geçildiğinde oyuncu sayısı bunun en az 10 katı artacaktır bunu herkes biliyor!
Eski sunucuylamı alakalı bu oyundaki kişi sayısın azalması yoksa büyük hol ün devamı gelmedi diyemi Turnuva veya klan savasları bekleniyordu bu yaza ona bile etkinlik görevlisi yok millet iyice soğuyacak oyundan :D Tutturmşunuz bir avuç kişi 39 seviye 49 var kardeşim çt itemleri var tılsımlar var güçsüz bir karakter ne alaka
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Equalero yazdı:
erbayyy yazdı:Bak kardeşim sen çok bilmiş konuşuyorsun 3 5 kişi diye ama ben sana garanti ediyorum ,sadece kendim en az 20 kişiyi oyuna geri döndüreceğim.O sunucunun açıldığı ilk 1 saatten itibaren çok dolu olduğundan dolayı oyundan atacak.Eski ikv yi bilmiyorsan konuşmayacaksın.Biz 8 sunucununda çok kalabalık dediği zamanları biliyoruz,şimdi en fazla 2 tane sunucu kalabalık yada değil.Daha neyin iddiasıdır bu,eski sisteme dönülsün yada dönülmesin ama eski sisteme geçildiğinde oyuncu sayısı bunun en az 10 katı artacaktır bunu herkes biliyor!
Eski sunucuylamı alakalı bu oyundaki kişi sayısın azalması yoksa büyük hol ün devamı gelmedi diyemi Turnuva veya klan savasları bekleniyordu bu yaza ona bile etkinlik görevlisi yok millet iyice soğuyacak oyundan :D Tutturmşunuz bir avuç kişi 39 seviye 49 var kardeşim çt itemleri var tılsımlar var güçsüz bir karakter ne alaka
Birader sen 39dan 49a geçerkenki evrede yoktun galiba oyunda.
Bu oyunda 39Level ve diğerleri diye bir ayrım yapabiliriz.
39dan sonra gerçek anlamda yeraltı.
Gizlilik politikalarının neden konduğunu şimdi anladın mı ?39 öncesi ve sonrası istatistiklerinin neden yayınlanmadığını bir düşün istersen.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

39da zamanında internet cafede oynuyorduk hatırlarım eğer böyle birşey olursa çok kişi döndürürüm aynı şekilde başkalarıda forum uyelıgı bıle 2012 olmayanlar dile gelmiş (39dan bihaber) burada bu işi boş olarak görüyorlar ama biz bu kulaklara göre ağız değilizki!
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Tabi bu arkadaşımız sunucu aşırı dolu olduğu için plus paketlilerin öncelikli girebildiğini hatırlatan hata mesajını almamış hayatı boyunca ben bunu unutarak bu kadar uzun bir geri dönüş mesajı yazdım :D

Arkadaşım biz sırf Er Meydanı için istemiyoruz ki sen neden olayı bu kadar çarpıtıyorsun? Tam anlamıyla çarpıtıyorsun hemde. Biz oyunun eski tadını geri arıyoruz sadece. Sana şöyle söyleyeyim Yeraltı eklentisi ile oyuncuların %10'u gitti zaten. Malum Şaheser eşyalarla ve grup bölgeleriyle bu sayı %30'a çıktı. Sonra Çemberlitaş. %50 yaptı bunu. En son da büyük hol. Oyunun durumu ortada zaten Büyük Hol'den sonra. Yani olay devamı gelmedi değil bilakis bu kadar cep düşkünü ve dengeleri bozan yeniliklerin gelmesi. Sancak + Adalı 15.Seviye Balyozum ile ne Alman + Dışşehir Kullananları yenmiştim zamanında hey gidi. Çünkü o zamanlar "Ezici, Delici ve Kesici Silahlara Güncelleme" adı altında optimizasyon yapıldı. Oyun daha mantıklı bir boyuta çekildi. Hey gidi Gazap Yatağanı. Kritik Yatağanı derlerdi. Hele bir de Çılgın Meksikalı gelmişse o an şansına tadından yenmezdi.

Açıkçası şu lafını sana karşı söylüyorum; bir avuç insanın egosu yüzünden (Ohoo o kadar çar dizdim ben vesaire diye geçinen) şahıslar yüzünden belki de bu konu gereği kadar destek almıyor ve oyuncularını para olarak nitelendiren bir yönetim yüzünden bu oyuna gönül verenler oyunu bırakıyor ve artık kimse oynamıyor.

En büyük farkı görmek istersen İKV'nin 2009 ve 2016'daki buluşma fotoğraflarına bak. 2009'da iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık fotoğrafa dahil olurken 2016'da tüm sunucuyu Topal'ın bulunduğu bölgeye ya da Meran Köprüsüne sığdırabiliyorlar.. Kimse de çıkıp bu oyun 49'lar ile daha güzel oldu demesin. Açıkça edepsizliktir bunun adı. Ayıptır.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

Equalero yazdı:
Hala bir avuç kişi diyor galiba sen sorunlusun ama ben yinede tekrar açıklayım.Oyuncu sayısının azalmasındaki sebep yenilik gelmemesi değil,yeni oyuncu gelmemesiydi.Çünkü yeni oyuncular 49 olduktan sonra grup bölgelerine giremiyor bu sebeplede oyunu bırakıyordu.Oyunun zaten en büyük hatası getirilen yeniliklerin dengeyi bozmasıydı.

Bizler 29,39 seviyelerde oynadık hiçbirinde illaki yenilik gelecek diye çırpınmadık çünkü oyundan zevk alınıyordu.49 seviye gelincede böyle oldu aslında taki grup bölgeleri gelene kadar.Yani anlayacağın (eğer anlarsan) bu sistemin üstüne ne kadar yenilik getirirsen getir dengeyi dahada bozacaksın.Tek çare grup bölgeleri olmayan zamana geri dönmek
.....
Rasim34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Rasim34 »

Hiç bir zaman bir oyunda yenilikler gelerek oyun kötüleşmez gelen güncellemeden sonra oyuncular birtakım seylere ulastkdan sonra hikayenin dewam etmesi ister bu hikaye bir yerde takılı kaldı diye oyuncu lar muazzam derecede sıkıldı oyundan eklenti paketi gelmedi diye hersey oldu bence
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

erbayyy yazdı:
Equalero yazdı:
Hala bir avuç kişi diyor galiba sen sorunlusun ama ben yinede tekrar açıklayım.Oyuncu sayısının azalmasındaki sebep yenilik gelmemesi değil,yeni oyuncu gelmemesiydi.Çünkü yeni oyuncular 49 olduktan sonra grup bölgelerine giremiyor bu sebeplede oyunu bırakıyordu.Oyunun zaten en büyük hatası getirilen yeniliklerin dengeyi bozmasıydı.

Bizler 29,39 seviyelerde oynadık hiçbirinde illaki yenilik gelecek diye çırpınmadık çünkü oyundan zevk alınıyordu.49 seviye gelincede böyle oldu aslında taki grup bölgeleri gelene kadar.Yani anlayacağın (eğer anlarsan) bu sistemin üstüne ne kadar yenilik getirirsen getir dengeyi dahada bozacaksın.Tek çare grup bölgeleri olmayan zamana geri dönmek

teorik açıdan doğru cünkü 39 lvl döneminde her grup bölgesine giren item alma olayı yoktu.
insanlar gecelerce maden cekiyordu mag dış set dizmek için didiniyorlardı.
tek itemli birisi çift itemli birini asla ve asla yenemezdi

şimdi farkındaysanız herkesn 10 tane çarı vardır full eksiksiz.
hayır şimdiki reçetelerde basit eskiden mag dış üretmek şimdinin bıcak eldiveninden daha zordu.

dengeyi işte bu bozdu. yücelen halitli biri bıcak setli birini kesebilir (arkadan gelir aır sert vurdumu iş biter)

ayrıca canlarda gene ap ayrı. biliyorsunuz sert ve ağır vuruş yoktu önceden büyücüleri kesmek zordu şimd itek atıyoruz.

bunlar sebepler çok manyak bir güncelleme gelmeli herşeye herkese göre ve 39 lvl dönemindeki gibi olmalı herşey ama 59 belkide 79 gibi olmalı kasmak cok zordu gene öyle olmalı insan kafasında büyütmeli ya kim y apacak bu carı 79 diye.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

Rasim34 yazdı:Hiç bir zaman bir oyunda yenilikler gelerek oyun kötüleşmez gelen güncellemeden sonra oyuncular birtakım seylere ulastkdan sonra hikayenin dewam etmesi ister bu hikaye bir yerde takılı kaldı diye oyuncu lar muazzam derecede sıkıldı oyundan eklenti paketi gelmedi diye hersey oldu bence
Eğerki getireceğin yenilik dengeyi bozuyorsa kötüleşir.Diğer oyunlara baktığımızda hepsinde sıralı bir gelişme görüyoruz fakat ikv de sadece 49. seviyede muazzam derecede gelişiyor oyuncular.59 seviye gelecek olsa ne olacak ordaki gelişme çok daha büyük olması lazım haliyle bu sefer denge tamamen yerle bir olacak

Birçok kez yazdık ama muhalifler bu ara çok sıkıştırıyorlar :) Yakında bir yönetici sesimizi duyar belki

Konuyu güncellemeye devam :D
.....
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

@0LIVERA;

O zamanlar canını dişine takarak dizdiğin Magnezyum Dışşehir Set'i satabiliyordun ama. Daha da genel konuşmak gerekirse "ticaret" vardı. Reçete üretimleri vardı. Şimdi tüm reçeteler münferitleşti. Eskiden Üretim başına bile para alabiliyordun. Farzı misal sende Magnezyum Dışşehir bir zırh reçetesi var diyelim. Karşıdaki şahıs gerekli materyal + 100bine ürettirebiliyordu. Eskiden üretim yapmak için didinmek istemeyen Loxoceles örümceklerine giderdi. Antik Mızrak için kapısının önünde beklerdik yahu bir kaç kişi maden beklermişcesine. Eskiden rekabetin bile dengesi vardı işte. Yani bir insan 39.seviye de olsa 35.seviye de olsa üretim yapabilirdi. Şimdi 49.seviye olmak yetmiyor o Bıçak Sırtı Eldiven'i üretmeye. Ya paran olacak ya da güçlü olacaksın sen bulacaksın ekipmanları Gaffar vesaire öldürerek.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön