Selamlar,
Hayır, İKV'ye verilen desteğin kesileceğini sanmıyorum. Üst yönetim yeni oyunlarla ilgilenebilir amma velakin İKV dünyası kendi içinden yeni yetkililer ile yola devam edebilir.
Şimdilik hiç bir ses-seda yok, neyin ne olacağı kesin değil.. Bekleyip görelim!
sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
İkvvye desteğin çekildiğini veya çekilmediğini nerden biliyorsun?EYUNAL yazdı:Pazarlama starejisini kaçırıyorsunuz arkadaşlar
Iki ornek verecegim .
1-)Bir markanin yeni model telefonu çıkıyor eski modelin üretimi duruyor sonra yazılım güncelliğini kesiyorlar veya cihazı yavaslatiyorlar.Ee neden bunu yapıyor kardeşim eski telefonu da satsın dimi eski ve yeni ikisini de götürsün adamlar..
2-)Microsoft'u ele alalım win7 çıktı Xp kullanımı hala fazla win 8 çıktı Xp hala ayakta adamlar en sonunda desteği kesti.E şimdi win 10 var win 7 win 8 desteği çekildi yeni donanımlar yalnızca win 10 destekli olacak. Yani bu işler öyle yürümüyor dostlar iki rpg oyun var ne olursa olsun biri birinin damarını sıkıştırır . Bunuda ne Türk Telekom ister ne Sobee . Bu yüzden IKVye verilen destek kesilecektir
Denetmen ekibini boşunamı arıyolar peki demekki oyuna birşeyler gelecekki çaba devam etmekte yanlışmıyım denetmenler sadece gelen şikayetleri cezalandırmak adına taaa ki güncelleme gelene kadar hakarrtsiz veya küfürsüz ortamı sağlamak adına.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Tabiki dediğin gibi tek bi oyun üzerinden olmaz yetersiz kalır. Hımm şuan düşünüyordum ikv nin ilk zamanlarını... Çok popülerdi. Acaba niye farklı şirketler mmorpg çıkartmadı. Tek bir oyunda kalındı. Sobee nin olayı tamam. Türkiye oyun sektörü yok. Mevlüt abi ve ekibi bir araya gelip bir şeyler yapıyorlar ve bu muhteşem oyun ortaya çıkıyor. Bu başarıyı kimse mi örnek alıp bizde bu işe girelim dememişler. Aradan tam 9 koca sene geçiyor ve ikinci Türk mmorpg oyunu gene Sobee den çıkıyor. Şimdi ikv ye güncelleme gelmiyor diye kızgın olabiliriz ama adamlara karşı saygım arttı bu oyunla beraber. Hala bu sektörde tekler. Tam 9 yıldır. Kolay bir iş değil. Aynı zamanda bizim Türkiyenin bu sektöre verdiği önemde ortaya çıkıyor malesef.Yorukefe yazdı:Aynen yeni bir oyunun çıkması bir önceki oyunun kapanmasına veya güncelleme gelmemesine neden olmaz. Aksine gelirini arttırmış olur ve barındırdığı bütün oyunların daha iyi geliştirilmesini sağlar.istanbulunsesi yazdı: O zaman ilk 2 paragrafta aynı düşüncelere sahibiz
Son paragraf dediğin doğru. Bu düşüncede olduğumu ilk sayfada konuyla ilgili mesajımda vermiştim. Ancak katılmıyorum.
Şimdi bu paragraf direk bana yazılmış değil aksini idda etmediğim için ama söylediğinin aksini idda eden bir TÜRK olucağını düşünmüyorum. Bu konuda şöyle bir ayrım ortaya çıkabilir ki haklılar bende o taraftayım; yeni mmorpg çıktığında eskisi aktifliğini veya popülerliğini kaybediyorsa istersen 100 tane mmorpg oyunumuz olsun. Sonuçta tek bir popüler oyun ve her oyunun belli bir ömrü olucaksa sen bu sektörde kalıcı olamaz ve tutunamazsın.
Ancak ben kendi görüşümü tekrar paylaşayım bu beni bağlar kimse farklı yerlere çekmesin.
Kader Mühürleri oyunu, 100% TÜRK yapımı olduğu için gurur duydum ve sevindim. 100% TÜRK yapımı televizyon telefon vs yapsınlar onunlada gurur duyarım, hatta yatak yapsınlar ayakkabı yapsınlar onunlada gurur duyarımÖnemli olan buradaki 100% ibaresidir. Bu gerçekten öneli bir şey. Bu ibare sayesinde oyundan elde edilecek her bir kuruş T.C. kasasına giricektir. Ve kendi platformunda bir sonraki nesil için örnek olucak vs...
İKV konusunda ise her zaman ilk olacak ve öyle kalacak. İlk olan bir oyunun herhangi bir sebeple fişinin çekileceğini düşünmüyorum. İKV ye desteğin çekileceğini, güncelleme gelmeyeceğinin vs düşünümüyorum. Aksine yeni çıkan oyun ile bu inancım dahada güçlendi. ):
Orası öyleistanbulunsesi yazdı: Güncelleme getirmek zorunda değil lafı tartışılır benceÇünkü oyun MMORPG oyunu. Burda yanlış düşünüyorsun
ama tek bir oyun üzerinden devam etme mantığı da çok saçma.
Ayrıca Esedullah ve Seven dedikleriniz doğru. Bende sizin gibi düşünüyorum
Diğer arkadaşlar da senin gibi düşünse ve sitem etmek yerine Türk yapımı olduğu için gurur duyup destekleseler elbet iyi bi yerlere gelebilir.istanbulunsesi yazdı:
Tabiki dediğin gibi tek bi oyun üzerinden olmaz yetersiz kalır. Hımm şuan düşünüyordum ikv nin ilk zamanlarını... Çok popülerdi. Acaba niye farklı şirketler mmorpg çıkartmadı. Tek bir oyunda kalındı. Sobee nin olayı tamam. Türkiye oyun sektörü yok. Mevlüt abi ve ekibi bir araya gelip bir şeyler yapıyorlar ve bu muhteşem oyun ortaya çıkıyor. Bu başarıyı kimse mi örnek alıp bizde bu işe girelim dememişler. Aradan tam 9 koca sene geçiyor ve ikinci Türk mmorpg oyunu gene Sobee den çıkıyor. Şimdi ikv ye güncelleme gelmiyor diye kızgın olabiliriz ama adamlara karşı saygım arttı bu oyunla beraber. Hala bu sektörde tekler. Tam 9 yıldır. Kolay bir iş değil. Aynı zamanda bizim Türkiyenin bu sektöre verdiği önemde ortaya çıkıyor malesef.
Ayrıca Esedullah ve Seven dedikleriniz doğru. Bende sizin gibi düşünüyorum
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Ben herkesi güncelleme istiyor sanıyordum fakat öyle görünüyorki herkes ikv den bıkmış yeni oyun arayışına girmiş.Forumda uzun zamandır bir konu bu kadar hareketli olmamıştı 
.....
Mevlüt Dinç'in açıklaması :
İKV sizilerin de inanılmaz ilgi ve desteğiyle tam 9 yıldır yayında ve Türkiye Oyun Sektöründe tarihi yerini aldı. İKV bence miladını doldurdu artık!
Sobee'deki arkadaşlar yoğun bir çaba sonucu size yeni bir oyun hazırlamışlar, lütfen desteğinizi esirgemeyin ve yeni oyun Kader Mühürleri'ni daha da büyük başarılara ulaştırın!
Herkese selam ve sevgiler.
İKV sizilerin de inanılmaz ilgi ve desteğiyle tam 9 yıldır yayında ve Türkiye Oyun Sektöründe tarihi yerini aldı. İKV bence miladını doldurdu artık!
Sobee'deki arkadaşlar yoğun bir çaba sonucu size yeni bir oyun hazırlamışlar, lütfen desteğinizi esirgemeyin ve yeni oyun Kader Mühürleri'ni daha da büyük başarılara ulaştırın!
Resmi bir kaynak belirtebilir misin lütfen?TheeWesT yazdı:Mevlüt Dinç'in açıklaması :
Yüksek ihtimalle asılsız olduğunu belirtmek isterim. Hiç bir oyun yetkilisi eski oyuna çamur atıp yenisini övemez. Durum çok yanlış, çarpıtılmış ve asılsızdır.TheeWesT yazdı:Mevlüt Dinç'in açıklaması :
Ayrıca, nereden bilebiliriz ki? İKV yönetimi ile yeni oyunların yönetimi bir olmayabilir?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Fotoğraf paylaşıldı.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Şuan da Mevlüt Abinin olayla bir ilgisi yok. Adam devretmiş gitmiş. Sobee den ayrıldığı gün onun için İKV zaten bitmişti. Bizden pek farklı değil şuanda.TheeWesT yazdı:Fotoğraf paylaşıldı.
Enazından benim düşüncem bu.
Olayın öyle olduğunu düşünmemekle birlikte, eğerki İKV kapanırsa hangi referansla yeni oyuna destek alıcaklar?
Esadullah'ın dediği gibi iki oyunun departmanı farklıdır. Kaldı ki yeni oyunun iyi hit alabilmesi ve reklam yapabilmesi için kesinlikle İKV ye ihtiyacı var...