Renk belirtmemişsin, istediğin pek bir eklenti yok kusura bakma bunu yaptım. Umarım beğenirsin.turkneferi yazdı:Sana zahmet Manyetizma adı ile bir imza yapabilir misin ?
Manyetizma

Renk belirtmemişsin, istediğin pek bir eklenti yok kusura bakma bunu yaptım. Umarım beğenirsin.turkneferi yazdı:Sana zahmet Manyetizma adı ile bir imza yapabilir misin ?
Şu kardeşinede bi imza ayarlasan nası olurTOLGA yazdı:Renk belirtmemişsin, istediğin pek bir eklenti yok kusura bakma bunu yaptım. Umarım beğenirsin.turkneferi yazdı:Sana zahmet Manyetizma adı ile bir imza yapabilir misin ?
Manyetizma
Rengine göre bir şeyler yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsin dostum.zamanvakti yazdı:Selam kardeşim banada yapabilirmisin bu renkle Tuğrabey yazsın yanındada ashab-ı kehf olsun simdiden teşekkürler
O imzayı eve geldiğim ilk dakikalarda diğer arkadaşla birlikte yaptım. Az düşünün beni be.Camokaa yazdı:Şu kardeşinede bi imza ayarlasan nası olur![]()
Aga onu bunu bilmem kendine özel ambleminde var, imza da nefis. Kullanırken beni hatırla artık en diyeyim. Çıplak 3 boyut efekti de verdim iyi götürür seni bu 5 ay.ATOMKARINCA yazdı:slm sizden bir ricam olacak eger mümkünse banda bir imza yapa bılırmısınız. MORİYAL yapmak istedıgım isim anlamı tarantula gıbı bır hayvan eger buna uygun bır resımde kulanırsan sevınırım .şimdiden tesekur ederım emegıne sağlık.
Camoka, acele ile istediğin için ancak bu çıktı aga kusuruma bakmayacaksın.Camokaa yazdı:Kardeşim sen camoka yazısı yapta nasıl olursa olsun razıyım ben![]()
çok güzel olmuş R nin ucu biraz kaçmıs onu bi düzeltirmisin kardeşimTOLGA yazdı:Rengine göre bir şeyler yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsin dostum.zamanvakti yazdı:Selam kardeşim banada yapabilirmisin bu renkle Tuğrabey yazsın yanındada ashab-ı kehf olsun simdiden teşekkürlerResmin yukarı tarafındaki en uç kısmında tam istediğin renk var aşağıya doğru koyulaştırarak efekt uygulamaya çalıştım.
Tuğrabey
zamanvakti yazdı:çok güzel olmuş R nin ucu biraz kaçmıs onu bi düzeltirmisin kardeşimTOLGA yazdı:Rengine göre bir şeyler yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsin dostum.zamanvakti yazdı:Selam kardeşim banada yapabilirmisin bu renkle Tuğrabey yazsın yanındada ashab-ı kehf olsun simdiden teşekkürlerResmin yukarı tarafındaki en uç kısmında tam istediğin renk var aşağıya doğru koyulaştırarak efekt uygulamaya çalıştım.
Tuğrabey
Sağolasın kardeşim ALLAH razı olsunTOLGA yazdı:Camoka, acele ile istediğin için ancak bu çıktı aga kusuruma bakmayacaksın.Camokaa yazdı:Kardeşim sen camoka yazısı yapta nasıl olursa olsun razıyım ben![]()
Camoka