Sizin sunucu biraz garipmiş ama sakinlik açısından sevdim.Sparineus yazdı:Meran,tek giderim.Sakinliğin en babası burda.Kavga da olmasın diyorsan geç lodosa zaten azınlık onlar.Savaşırım diyorsan da savaşta her zaman lodos galip gelir bizde azınlık olmasına rağmen.Sağ örs sol örs güvenli hep boştur çok iyi de kasarsın.Ama burada pek yabancıları sevmiyorlar,yerlileri de sevmiyorlarTtaymmm yazdı:Merhabalar,
Kısa vade içerisinde sunucu değiştirmek istiyorum. Sessiz, sakin , fazla kavga gürültünün olmadığı bir sunucu arıyorum.
Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi forumlar.![]()
ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Re: ANARSHY ' nin Günlüğü - Eminönü
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yok arz klanına geçince her şey düzeliyor.POSTaci yazdı:Meran sakin.Ama fazla sakin insan bir süre sonra kafayı yiyor.Ttaymmm yazdı:Sizin sunucu biraz garipmiş ama sakinlik açısından sevdim.Sparineus yazdı:Meran,tek giderim.Sakinliğin en babası burda.Kavga da olmasın diyorsan geç lodosa zaten azınlık onlar.Savaşırım diyorsan da savaşta her zaman lodos galip gelir bizde azınlık olmasına rağmen.Sağ örs sol örs güvenli hep boştur çok iyi de kasarsın.Ama burada pek yabancıları sevmiyorlar,yerlileri de sevmiyorlarTtaymmm yazdı:Merhabalar,
Kısa vade içerisinde sunucu değiştirmek istiyorum. Sessiz, sakin , fazla kavga gürültünün olmadığı bir sunucu arıyorum.
Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi forumlar.![]()
Zaten Lodos olduğum için klanlardan lodosa geçerim. Zaten kesin bir şey yok şuan için düşünüyorum. Eğer olur da sunucu değişikliği alırsam Beyaz Köşk , Eminönü veya Meran ' a giderim. Hayırlısı bakalım. Teşekkürler yorumun için.
![]()

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Tılsım da havalar nasıl bu aralar kimse girmiyor mu oyuna orda. _?
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
KARADAVUTs yazdı:Tılsım da havalar nasıl bu aralar kimse girmiyor mu oyuna orda. _?
Tılsımdan tek sıkıntım çok kavga olması ve ticaretin canlı olmaması.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Çemberin savaşçı ve şifacılara tek atmasına bayılıyorum. İnternette çemberci videoları izledim. Benim bile çemberci olasım geldi. Klan savaşlarında aynı anda 3-4 kişiyi kesebiliyorlar. İzlediğim video'da buydu. 2:15. dakikasında 4 kişiyi aynı anda kesiyor. ( https://youtu.be/ByU2h2BhKmc?t=2m15s )
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
vahdet yazdı:Çemberin savaşçı ve şifacılara tek atmasına bayılıyorum. İnternette çemberci videoları izledim. Benim bile çemberci olasım geldi. Klan savaşlarında aynı anda 3-4 kişiyi kesebiliyorlar. İzlediğim video'da buydu. 2:15. dakikasında 4 kişiyi aynı anda kesiyor. ( https://youtu.be/ByU2h2BhKmc?t=2m15s )
Direnç Kırma (III) da ürettim artık tek gerekli şey karakterimi fullemek. Fulleyince resmini atarım buraya.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Ttaymmm yazdı:KARADAVUTs yazdı:Tılsım da havalar nasıl bu aralar kimse girmiyor mu oyuna orda. _?
Ticaret Dedin de Tılsımda bu aralar çok hırsızlık olayları oluyor.Tedbirlerin alınması lazım .
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
KARADAVUTs yazdı:Ttaymmm yazdı:KARADAVUTs yazdı:Tılsım da havalar nasıl bu aralar kimse girmiyor mu oyuna orda. _?
Ticaret Dedin de Tılsımda bu aralar çok hırsızlık olayları oluyor.Tedbirlerin alınması lazım .
Bu oyundaki en büyük hatam çok çok yakın hissettiğim bir arkadaşıma karakterlerimi vermem ve onunda 2 y2 1 m1 ve karakterdeki 430 m yi götürmesi oldu. Belki dikkatli olsaydım diyorum ama olmamışım ki böyle bir hırsızlığa uğramışım. Çalınanları hemen toparlamış olmama karşın beni en çok üzen en yakın arkadaşımdan böyle bir darbe yemiş olmamdı. Zaten oyundaki en büyük kaybımda bu oldu. Fakat sebep ne olursa olsun öncelikle kayıp yaşamak istemiyorsak dikkatli olmalıyız. Kolay gelsin.
Mustafa Kemal ATATÜRK