Sponsorsuz kaldığınızda zamanında joygame e itelicektiniz oyunu o bizim paramızı sömürecekti ama en azından oyunun son noktasını görecektik şimdi suçu ttnete atıyorsunuz ttnetin sponsorluk yaptığı kaç oyun var ki türkiyede büyük ilgi görmüş sen besle büyüt ölsün diye ttnete at heeeepına...
Oyunun tam olarak açılacağı bir saat yada tarih belirtmek bu kadar mı güç
Game Master' lar tarafından ?? Yüzlerce kişi şuan oyunun açılmasını merakla bekliyor !
Tamam yenilik eklenmiycek oyuna yeni level , yeni bölge Vs. zira duyurusu yapılırdı. Fakat bu oyunu oynayan insanların arızanın net olarak giderileceği saat hakkında bilgi sahibi olmaya hakları olduğunu düşünüyorum.
Cesaret, bir insanın hayatına son verip vermeyeceğine karar verdiğin zaman belli olur.
Sen Kıyametin Parlayan ASİL Neferi Cesaretini Göstermeye Hazır Mısın ?
Gerçi doğru TTnet ile yaşadığımız sorunlara müşteri hizmetlerine bakarsak İKV için de tencere kapak ilişkisini kurabiliriz . Güzel bir ikili olmuşlar..
TTNET Network ve Güvenlik altyapı çalışmaları nedeniyle TTNET Veri Merkezinde yer alan sunucularımıza erişimde aşağıdaki saatler arasında zaman zaman kısa süreli kesintiler yaşanabilir.
Oyun çöktü artık .Oyun şuan açıldı dıye sevinmeyin bir olay olur busefer hiç açılmaz. Siz hiç Joygame gibi oyun şirketlerının bir bakım sırasında 15 saate yakın durup sonrada çıkıp (herzamanki gibi) Bakım sırasında arıza çıktığı için oyun sunucuları kapalıdır . Ouncularımızdan bu sorun için özür diler anlayızları için teşekkür ederiz yazısı cıktığını gordunuzmu ? Adamlar dakika başı oyun cıkarıyorlar. Ben şahsen en fazla 1 saat bakım yapıldığını gordum. Sanırım şirkette şu dıyalog oluştu terliğim nerde beyler?? Hey! oraya bi baksana belkı masanın altına kaçmıştır (vs.) Saygılar.