__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Mesaj gönderen olcaytoo »

Terbiyesiz ahlaksızlar.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Inceptıon

Mesaj gönderen ataxlonca »

arkadaşlar forma ne yazarlarsa yazsınlar siz karşılık vermeyin oyunun keyfini çıkarmaya bakın pazartesi günü izin kullanıyorum pazartesi akşamı evdeyim :D o zaman oyunda olursanız daha iyi muhabet ederiz hadi herkese kolay gele
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Inceptıon

Mesaj gönderen ataxlonca »

Vahit yazdı:
kskxizmir yazdı:Tipe bak mk :mrgreen: Bi yumRukLuk İşi vaR silahı tutamıyoR :mrgreen: :mrgreen:
Sende koy böyle bir fotoda görelim bakalım
Korkaklığından kendi fotonu bile değiştirip koyuyorsun :twisted:

Vesselam
sallayın şu özürlüyü bu ve bunun gibiler sadece formda laf yapar
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hanzala »

lonca sistemi gelmesi gerektiği gibi her loncayada kendine özel bir konu olması gerekiyor istediği gibi editleyip silebileceği bir bölüm yoksa bu gibi gereksiz insanlar :) kendilerini anaokulunun kumunda oynadıklarını sanmaya devam edecekler...
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Hanzala yazdı:lonca sistemi gelmesi gerektiği gibi her loncayada kendine özel bir konu olması gerekiyor istediği gibi editleyip silebileceği bir bölüm yoksa bu gibi gereksiz insanlar :) kendilerini anaokulunun kumunda oynadıklarını sanmaya devam edecekler...
Mustafa paşam ./ayakta alkış :)
Süper bir fikir:)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ataxlonca yazdı:arkadaşlar forma ne yazarlarsa yazsınlar siz karşılık vermeyin oyunun keyfini çıkarmaya bakın pazartesi günü izin kullanıyorum pazartesi akşamı evdeyim :D o zaman oyunda olursanız daha iyi muhabet ederiz hadi herkese kolay gele

Ümit paşam dört gözle bekliyoruz :)

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Hanzala yazdı:lonca sistemi gelmesi gerektiği gibi her loncayada kendine özel bir konu olması gerekiyor istediği gibi editleyip silebileceği bir bölüm yoksa bu gibi gereksiz insanlar :) kendilerini anaokulunun kumunda oynadıklarını sanmaya devam edecekler...

Sağolasın Mustafa paşam güzel düşünce ama uygulayacak olan nerde o düşündürür, hep lafta kalıyor

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

Migrat sığınak felan istemiyoruz forumda lonca sistemi oyunda lonca kanalı arkadaş listesinin genişletilmesini istiyoruz bide çantayı 2 bölümlü yapıp büyütseler fena olmaz hani ;)
Ve tekrar şunu söylüyorum oyunda forumda nerde olursa olsun Ana bacı muhabbeti yapanların Ailelerine selam gönderiyorum 8-)
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
ataxmavi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ataxmavi »

ooooooo sizi boş bırakmayada gelmiyor...... sallayın sunları bunlarla muhattap oldukca biryerleri kalkıyor ....
Ümit le de gorusemedik yahuu insan askerde olurda bi bizim birliği ziyaret etmezmi :==))))) yok kulaklarını cekecem onun herifin mühimmatıda bitmiyor bitse ikmal yapmaya gelecekte ne kullanıyorsa artık :==)))) yoksa ecel falanmı verdiniz adama :))) .....
yeni arkadaslar katılmıs loncamıza hepsiniz simdiden hayırlı ugurlu olsun hosgeldiler loncamıza. Tanışmak için sabırsızlanıyorum :)==))) gelince bol bol tanısırız inş :))) tanışmamakta ısrar edenleride kıstırırım bir kösede artık (sülük gibi yapışırım bilen bilir) :=)))))
Tek tek isim yazacam simdi eriniyorum uğrasamamam :=)))) hepinizi çok özledim arkadaslar :cry: ..... Kendinize ii bakın öptüm bi 15 gün sonra tekrar gorusmek üzere ile Allaha emanet olun......
dip not : Özledeniz demi ?????? :)))))))

Ataxmavi (Yasin)
sectory
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sectory »

ataxmavi yazdı:ooooooo sizi boş bırakmayada gelmiyor...... sallayın sunları bunlarla muhattap oldukca biryerleri kalkıyor ....
Ümit le de gorusemedik yahuu insan askerde olurda bi bizim birliği ziyaret etmezmi :==))))) yok kulaklarını cekecem onun herifin mühimmatıda bitmiyor bitse ikmal yapmaya gelecekte ne kullanıyorsa artık :==)))) yoksa ecel falanmı verdiniz adama :))) .....
yeni arkadaslar katılmıs loncamıza hepsiniz simdiden hayırlı ugurlu olsun hosgeldiler loncamıza. Tanışmak için sabırsızlanıyorum :)==))) gelince bol bol tanısırız inş :))) tanışmamakta ısrar edenleride kıstırırım bir kösede artık (sülük gibi yapışırım bilen bilir) :=)))))
Tek tek isim yazacam simdi eriniyorum uğrasamamam :=)))) hepinizi çok özledim arkadaslar :cry: ..... Kendinize ii bakın öptüm bi 15 gün sonra tekrar gorusmek üzere ile Allaha emanet olun......
dip not : Özledeniz demi ?????? :)))))))

Ataxmavi (Yasin)

oLm siz ne ayaksınız :mrgreen:
Soytarılar Kral Olmuş.. Fa . . şeler Sultan...aMa ŞuNu uNuTMaYıNKi,SiZiN MaRKa oLDuĞuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRıM.

“Lonca İletişim” sayfasına dön