__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Terbiyesiz ahlaksızlar.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inceptıon
arkadaşlar forma ne yazarlarsa yazsınlar siz karşılık vermeyin oyunun keyfini çıkarmaya bakın pazartesi günü izin kullanıyorum pazartesi akşamı evdeyim
o zaman oyunda olursanız daha iyi muhabet ederiz hadi herkese kolay gele
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Inceptıon
sallayın şu özürlüyü bu ve bunun gibiler sadece formda laf yaparVahit yazdı:Sende koy böyle bir fotoda görelim bakalımkskxizmir yazdı:Tipe bak mk :mrgreen: Bi yumRukLuk İşi vaR silahı tutamıyoR :mrgreen: :mrgreen:
Korkaklığından kendi fotonu bile değiştirip koyuyorsun :twisted:
Vesselam
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
lonca sistemi gelmesi gerektiği gibi her loncayada kendine özel bir konu olması gerekiyor istediği gibi editleyip silebileceği bir bölüm yoksa bu gibi gereksiz insanlar
kendilerini anaokulunun kumunda oynadıklarını sanmaya devam edecekler...
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Mustafa paşam ./ayakta alkışHanzala yazdı:lonca sistemi gelmesi gerektiği gibi her loncayada kendine özel bir konu olması gerekiyor istediği gibi editleyip silebileceği bir bölüm yoksa bu gibi gereksiz insanlarkendilerini anaokulunun kumunda oynadıklarını sanmaya devam edecekler...
Süper bir fikir:)
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

ataxlonca yazdı:arkadaşlar forma ne yazarlarsa yazsınlar siz karşılık vermeyin oyunun keyfini çıkarmaya bakın pazartesi günü izin kullanıyorum pazartesi akşamı evdeyimo zaman oyunda olursanız daha iyi muhabet ederiz hadi herkese kolay gele
Ümit paşam dört gözle bekliyoruz
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Hanzala yazdı:lonca sistemi gelmesi gerektiği gibi her loncayada kendine özel bir konu olması gerekiyor istediği gibi editleyip silebileceği bir bölüm yoksa bu gibi gereksiz insanlarkendilerini anaokulunun kumunda oynadıklarını sanmaya devam edecekler...
Sağolasın Mustafa paşam güzel düşünce ama uygulayacak olan nerde o düşündürür, hep lafta kalıyor
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Migrat sığınak felan istemiyoruz forumda lonca sistemi oyunda lonca kanalı arkadaş listesinin genişletilmesini istiyoruz bide çantayı 2 bölümlü yapıp büyütseler fena olmaz hani
Ve tekrar şunu söylüyorum oyunda forumda nerde olursa olsun Ana bacı muhabbeti yapanların Ailelerine selam gönderiyorum
Ve tekrar şunu söylüyorum oyunda forumda nerde olursa olsun Ana bacı muhabbeti yapanların Ailelerine selam gönderiyorum
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
ooooooo sizi boş bırakmayada gelmiyor...... sallayın sunları bunlarla muhattap oldukca biryerleri kalkıyor ....
Ümit le de gorusemedik yahuu insan askerde olurda bi bizim birliği ziyaret etmezmi :==))))) yok kulaklarını cekecem onun herifin mühimmatıda bitmiyor bitse ikmal yapmaya gelecekte ne kullanıyorsa artık :==)))) yoksa ecel falanmı verdiniz adama
)) .....
yeni arkadaslar katılmıs loncamıza hepsiniz simdiden hayırlı ugurlu olsun hosgeldiler loncamıza. Tanışmak için sabırsızlanıyorum
==))) gelince bol bol tanısırız inş
)) tanışmamakta ısrar edenleride kıstırırım bir kösede artık (sülük gibi yapışırım bilen bilir) :=)))))
Tek tek isim yazacam simdi eriniyorum uğrasamamam :=)))) hepinizi çok özledim arkadaslar
..... Kendinize ii bakın öptüm bi 15 gün sonra tekrar gorusmek üzere ile Allaha emanet olun......
dip not : Özledeniz demi ??????
))))))
Ataxmavi (Yasin)
Ümit le de gorusemedik yahuu insan askerde olurda bi bizim birliği ziyaret etmezmi :==))))) yok kulaklarını cekecem onun herifin mühimmatıda bitmiyor bitse ikmal yapmaya gelecekte ne kullanıyorsa artık :==)))) yoksa ecel falanmı verdiniz adama
yeni arkadaslar katılmıs loncamıza hepsiniz simdiden hayırlı ugurlu olsun hosgeldiler loncamıza. Tanışmak için sabırsızlanıyorum
Tek tek isim yazacam simdi eriniyorum uğrasamamam :=)))) hepinizi çok özledim arkadaslar
dip not : Özledeniz demi ??????
Ataxmavi (Yasin)
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
ataxmavi yazdı:ooooooo sizi boş bırakmayada gelmiyor...... sallayın sunları bunlarla muhattap oldukca biryerleri kalkıyor ....
Ümit le de gorusemedik yahuu insan askerde olurda bi bizim birliği ziyaret etmezmi :==))))) yok kulaklarını cekecem onun herifin mühimmatıda bitmiyor bitse ikmal yapmaya gelecekte ne kullanıyorsa artık :==)))) yoksa ecel falanmı verdiniz adama)) .....
yeni arkadaslar katılmıs loncamıza hepsiniz simdiden hayırlı ugurlu olsun hosgeldiler loncamıza. Tanışmak için sabırsızlanıyorum==))) gelince bol bol tanısırız inş
)) tanışmamakta ısrar edenleride kıstırırım bir kösede artık (sülük gibi yapışırım bilen bilir) :=)))))
Tek tek isim yazacam simdi eriniyorum uğrasamamam :=)))) hepinizi çok özledim arkadaslar..... Kendinize ii bakın öptüm bi 15 gün sonra tekrar gorusmek üzere ile Allaha emanet olun......
dip not : Özledeniz demi ??????))))))
Ataxmavi (Yasin)
oLm siz ne ayaksınız :mrgreen:
Soytarılar Kral Olmuş.. Fa . . şeler Sultan...aMa ŞuNu uNuTMaYıNKi,SiZiN MaRKa oLDuĞuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRıM.