musaıtım alp kankıHunxalparslan yazdı:Kadir , işlerini yoluna koyda senle bi konuşalım dostum.
Hayırlı geceler.
Sağlıcakla kalın...
istersen tel verım
musaıtım alp kankıHunxalparslan yazdı:Kadir , işlerini yoluna koyda senle bi konuşalım dostum.
Hayırlı geceler.
Sağlıcakla kalın...
izhar yazdı:RizeLee yazdı:Kadir abi ben loncadan ayrılıyorum görüşmek üzere.
tamam kardeş konuyu uzatmıcam yolun açık olsun
Kabusxbaskan yazdı:selam olsun dostlara,,,
RizeLee yazdı:izhar yazdı:RizeLee yazdı:Kadir abi ben loncadan ayrılıyorum görüşmek üzere.
Kadir abi ben loncada ayrılmıyorum ya. Bir adam benim hem forum hemde oyun üyeliğimi çalmış şifremi değiştiriyorum fakat faydası yok dün oyunda birşeyler yaşanmış o ben değildim. Yasaklıdanda sil. Herşey için özür dilerim ben yapmamış olsamda. Umarım loncadan Çıkarılmamışımdır.
izhar yazdı:RizeLee yazdı:izhar yazdı:RizeLee yazdı:Kadir abi ben loncadan ayrılıyorum görüşmek üzere.
Kadir abi ben loncada ayrılmıyorum ya. Bir adam benim hem forum hemde oyun üyeliğimi çalmış şifremi değiştiriyorum fakat faydası yok dün oyunda birşeyler yaşanmış o ben değildim. Yasaklıdanda sil. Herşey için özür dilerim ben yapmamış olsamda. Umarım loncadan Çıkarılmamışımdır.
senle konuşcam bı ara
1. cısı o çardaki sendın adım gibi emınım bır başkası olamaz zaten bızde şifre başkalarına wermek yasak
2.cı sen baturla atışdın ben ortalığı duzenlıyom hala atışıyon
kenana aldık içerde keyfı takıldın amacın ney
ben şimdıye kadar senın le junıoan yada kenan motor cent yaptımmı yok
senden 1 maden aldımmı yok
senden para aldımmı yok
senden ıtem aldımmı yok
pekı bunların hiç bırır yokken neden durdurk yere dıyon ben sana okadar ıyılık ettım way senın için bırıyle atışdım
ne var bunda
ben hergun 15 kişiden kufr yıyorum neden eskı lonca uyelerımın yuzunden ne oldu bende hepsını saldım
ama ne oldu adamlar bana duşman oldu
şimdı sen bu loncaya gırdın se orda bu kural war
başkanı we loncayı sawunacan .şimdı sen benı haklı olduğum halde sawunduysan
we şimdı bunu bana diklenıyorsan ne anlamı kaldı kı
zaten kural bu sawunacaksın loncanı
yav her şeyı boşwer benım yanımda o lafları dıyon orda bayan wardı yabancı war
rezıl ettın benı
sana dedım kımseye çatma
en ufak şeyden tartışıyon bı kendını ıspatla hele bır
şuan da senın loncada kalman hiç bır fayda getırmez
ben yunus batur murat ıle bunu değerlendırcem
loncaya anca oy bırlığıyle gelırsın
ve son şansın kımseyle atışma hele hele loncadakılerle asla
Evet belki benim üyesi olduğum bir lonca değil ama ,RizeLee yazdı:Kadir abi bana hala inanmıyorsun öylemi tamam. Senin loncan senin gibi olsun , Loncanamı kaldım , Giderim ablamın loncasına. 46 Level oldu çarı 6 Aydır "Kara Kürk" Yaparız diyorsun , "Kara Kürk"e Çıktığımız bile yok zaten arzdanda çıkıyorum , Sizin gibi cahillerle işim olmaz benim. Hadi şimdi HOŞÇAKAL ... Benim gibi adamı zor bulursun ama söyliyim ...[/color]