CuRe yazdı:Lonca listemiz ilk sayfada olmak üzere güncellenmiştir.![]()
Hanedan Loncası
Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Hanedan Loncası
Aramıza Hoşgeldin...CuRe yazdı:HanedanxYaLNıZ Kadir kardeşime ve loncamıza hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin.![]()
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN
Lonca sakinlerine, tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim
Kadir'ime hayırlı olsun.
- • MeGaxORGaNiK •
- İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ // 2010
Teşekkürler Salih'cim. Hepimizin temennisi bu yönde.BrooK yazdı:Lonca sakinlerine, tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimKadir'ime hayırlı olsun.
CuRe yazdı:Teşekkürler Salih'cim. Hepimizin temennisi bu yönde.BrooK yazdı:Lonca sakinlerine, tüm arkadaşlarıma başarılar dilerimKadir'ime hayırlı olsun.
![]()
Salih'cim diyen diline gülüm
- • MeGaxORGaNiK •
- İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ // 2010
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle beni loncaya kabul ettiği için sayın Yönetim Ekibi'mize teşekkür ederim.
Tam tamına 3 yıl , 3 ayını doldurduğum İKV serüvenimde oyuna yeni bir isimle , sıfırdan başlar gibi adım atmak umarım benim için hayırlı olur
.Benim için hafızalara kazıdığımı düşündüğüm " YaLNıZSavaŞÇII " ismini değiştirmek gerçekten zor
.Fakat çoğunluğunu " kardeşim " sıfatını kullanabildiğim kişilerin oluşturduğu bir Ailenin bireyi olmaktan mutluluk duyuyorum.Bu Ailenin mensubu olmak istememdeki nedenlerden biride bu.Umarım bana güvenen kişilerin yüzünü kara çıkarmam
.
Geçmişte birçok anımız oldu , bir lonca kurduk " MeGax ", bir dönem Meran Sunucusu'nun " En İyisi " olarak bile yorumlandık ama benden bu kadarmış.Gerek iş hayatımın yoğunluğu , gerek oyun içi yaşadıklarımdan sonra bu kararı aldığımı belirtmek isterim.
Bu loncaya mensup olmadan önce katılmam için bana teklif getiren ve neredeyse gireceğim lonca olan Zamanx Ailesine'de teşekkürlerimi sunuyorum , başarılarının devamını diliyorum.
Lafı daha fazla uzatmaya gerek yok , hayat hikayemizi yazmayalım
.Hayırlı olsun dileklerinden ötürü tüm kardeşlerime teşekkür ederim.
Tam tamına 3 yıl , 3 ayını doldurduğum İKV serüvenimde oyuna yeni bir isimle , sıfırdan başlar gibi adım atmak umarım benim için hayırlı olur
Geçmişte birçok anımız oldu , bir lonca kurduk " MeGax ", bir dönem Meran Sunucusu'nun " En İyisi " olarak bile yorumlandık ama benden bu kadarmış.Gerek iş hayatımın yoğunluğu , gerek oyun içi yaşadıklarımdan sonra bu kararı aldığımı belirtmek isterim.
Bu loncaya mensup olmadan önce katılmam için bana teklif getiren ve neredeyse gireceğim lonca olan Zamanx Ailesine'de teşekkürlerimi sunuyorum , başarılarının devamını diliyorum.
Lafı daha fazla uzatmaya gerek yok , hayat hikayemizi yazmayalım
[YaLNıZSavaŞÇII]
" HanedanxYaLNıZ " Hos Geldin Aramıza ..,
Ve de Hayırlı Olsun .!
Ve de Hayırlı Olsun .!
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
meran yazdı:# Güncel Forum Sayfamıza Hoşgeldiniz #[/b]
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
# LONCA BAŞKANI #
Hanedanxlevni // Hanedanxgauss // Hanedanxnakkaş
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
# YÖNETİM EKİBİ #
Hanedanxalekto // HaNeDaNxALEKTOO // Hanedanxenouct
HanedanxATmaCaA // Hanedanxsladki // HanedanxTeaM
Hanedanxbutcher // Hanedanxbutccher // Hanedanxuskurya
# LONCA ÜYELERİ #
HanedanxSOLEA // HanedanxBATIŞ
HanedanxDoğuş // HanedanxMeAgRe
HanedanxGüLFeM // HanedanxDeJaVu // HanedanxMeXuS
HanedanxNorth // Hanedanxkalenji // HanedanxNorden
Hanedanxmystic // Hanedanxmysticc // Hanedanxnemeth
HanedanxEviNA // HanedanxExoRCisT // HanedanxARğiŞ
HanedanxSeRCiO
Hanedanxkomiser // Hanedanxbotan
HanedanxRiSuS // Hanedanxçiçek // Hanedanxangel
Hanedanxperseus // Hanedanxgölge // Hanedanxercan // HanedanxPeRSeuSs
Hanedanxnht // Hanedanxnihat // Hanedanxcunning // HanedanxZiCoS
Hanedanxblack // Hanedanxadem // Hanedanxadni
Hanedanxseff // HanedanxYıLdıRıM // Hanedanxseriff
HanedanxDeWiL // HanedanxMeHTeR // HanedanxLioN
HanedanxqRunt // HanedanxTiqReGo
HanedanxKuBiLay // Hanedanxkbly
HanedanxCuRe // HanedanxReSPeCT
HanedanxYaLNıZ
HanedanxReVeR
Hanedanxesen
Hanedanxemre
Hanedanxklesk
Hanedanxfly
HanedanxFuXuRy
# Vizyonumuz #
Hanedan ismi adı altında bu dostluğu sürdürmek ve birlikteliğimizi herkese göstermektir.
# Misyonumuz #
Dostluk ve arkadaşlığın ne tür bir davranış olduğunu göstermek ve bunları yaparkende eğlenebilmektir.
[list=a]* Bu listede adı olmayan, Hanedanx adını taşıyan oyuncular ile yaşayacağınız olumsuzluklar karşısında loncamız sorumluluk kabul etmeyecektir.
* Bu konu altından yapılan lonca başvuruları kabul edilmeyecektir.
* YaLNıZSaVaŞÇII isimli karakterin sahibi Kadir kardeşimiz HanedanxYaLNıZ olarak aramıza katılmıştır. Kendisine ve loncamıza hayırlı olmasını dileriz.[/list]
Lonca üyelerimiz hakkında sizi rahatsız eden durumları buraya tıklayarak dolduracağınız formla bize bildirebilirsiniz.
Lonca başvurularınız için ise buraya tıklayarak formu doldurmanız gerekmektedir.
Formu doldurduktan sonraki 1 hafta içerisinde size olumlu veya olumsuz olarak geri dönüş yapılacaktır.
[youtube]http://youtu.be/lUvVeZ30_6k[/youtube]
Tanıtım videomuzun 3.'sünün çalışmalarına başlanmıştır.
Videomuzda eksiklikler olsada yukarıdaki yazılı listemiz loncamızın en güncel listesidir.
İyi forumlar.
-
- İskele Babası
Kadir aramıza hoşgeldin ama sadece savaşçının adını Hanedanx yapmayacaksın büyücü ve şifacında Hanedanx olacak ,Ünal efendi sende büyünün adını degiştir.
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Lonca: Never Walk Alone
Atmacaxkral yazdı:Ünal efendi sende büyünün adını degiştir.
yeeee gardaşş
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]