Atakan zırhı düşürdü,doymadıAtamessi yazdı:bu aralar bende acayip bir şans var ali abiden geçmiş olabilirmadalya dışında hep birşeyler düşüyor hayırdır inşallah
Kenan'ı soyup soğana çevirene kadar durmak yok diyor üstü kapalı
Atakan zırhı düşürdü,doymadıAtamessi yazdı:bu aralar bende acayip bir şans var ali abiden geçmiş olabilirmadalya dışında hep birşeyler düşüyor hayırdır inşallah
valla hangi birini söyliyim ki abi en başta madalyaCesurzade yazdı:Ne düştü ? Merak ettim açıklasana gülüm
sadece zırhla kalsak iyi onurChardonnay yazdı:Atakan zırhı düşürdü,doymadıAtamessi yazdı:bu aralar bende acayip bir şans var ali abiden geçmiş olabilirmadalya dışında hep birşeyler düşüyor hayırdır inşallah
![]()
Kenan'ı soyup soğana çevirene kadar durmak yok diyor üstü kapalı![]()
Atakan,sende var şu sıralar bir hallerAtamessi yazdı:şansım durmaksızın devam ediyorşimdide ibni cevriye nadide asayı düşürdüm
artık sıra fundi sette
Chardonnay yazdı:Atakan,sende var şu sıralar bir hallerAtamessi yazdı:şansım durmaksızın devam ediyorşimdide ibni cevriye nadide asayı düşürdüm
artık sıra fundi sette
![]()
Şansın bulaşıcıysa beni de al yanına,şifaya fundi kolye lazım![]()
seninde maraton ayakkabın hayırlı olsun aykut artık sıra alternatördeElitConan yazdı:maraton ayağı kes![]()