3 gündür öğlen 2 de sığınağa loncaca giriyoruz. Bu hafta orhan abinin ankaraya gitmesinden dolayı bu saat aksayabilir. Ve öğlen 2 de oyunda olan kim varsa loncadan SIĞINAĞA GELME DEMİYORUZ. Hakan abi 46 lwde Funditorres'in Şifası Yüzük'ünü düşürdü. Sizlerede rast gelsek gelmeyin demeyiz.
TechnOMafiA yazdı:
yaklaşık 2 saat uğraşlarımız sonucu Kardeşxhakannn abimize Funditorres'in Şifası Yüzük düşürmeyi başardık Kendisini kutluyorum(Z).
bu grubta mehmet abinin ilk kenan kesişiydi. Hakan abinin büyü şifa hasarı düşüktü ama GELME demedik.[/color]
[quote="TechnOMafiA"]3 gündür öğlen 2 de sığınağa loncaca giriyoruz. Bu hafta orhan abinin ankaraya gitmesinden dolayı bu saat aksayabilir. Ve öğlen 2 de oyunda olan kim varsa loncadan SIĞINAĞA GELME DEMİYORUZ. Hakan abi 46 lwde Funditorres'in Şifası Yüzük'ünü düşürdü. Sizlerede rast gelsek gelmeyin demeyiz.
[quote="TechnOMafiA"]
yaklaşık 2 saat uğraşlarımız sonucu Kardeşxhakannn abimize Funditorres'in Şifası Yüzük düşürmeyi başardık Kendisini kutluyorum(Z). bu grubta mehmet abinin ilk kenan kesişiydi. Hakan abinin büyü şifa hasarı düşüktü ama GELME demedik.
Hepinizi Kutluyorum... İnşallah Bizede Düşer Fundi Takı.... [/b][/i] Kardeş Forever...
Sevgili loncam Eyer birinizin azından bir ine kaba söz veya küfür duyarsam direk loncadan elini ayağını çekerim biri size küfür mü ediyor yasakla ve şikayet et he altta kalamam diyorsan loncamla yollarını ayır BU Büyüğünden Küçüğüne kadar herkes Adına geçerlidir 2. Sİ salı günü lonca toplantısı vardır saat 21:00 Antrepoda Geleni üye listeme eklerim gelmeyeni Silerim Herkes Lonca çarına giricek He girmiyomu ben de onu silicem İyi forumlar.
byhMz yazdı:KARDEŞ Loncasına Alımlar Hakkında;
Loncada 2 Temel Kural Vardır;
- Küfür YOK
- Hırsızlık YOK
Bunun Dışında Kuralımız Yoktur. Gelmek İsteyen Arkadaşlar Başvurusunu Yapar.
Genel Değerlendirmeye Alınır Sonrasında Karar Verilir.
Alımlara Kardeşxorhan ve Kardeşxhamza Bakmaktadır.
** Başvuru Yapıcak Arkadaşlara Küçük Bir Başvuru Şekli;
İsim - Yaş - Oyundaki Tüm Karakterleri - Bulunduğu Şehir.