GodfreyxSpider07 yazdı:İyi Akşamlar arkadaşlar abiler ablalar Mutlu günler mutlu aylar yıllar yüzyıllar herkese ben biraz fazla mutluyum sanırım sizde öyle olursunuz inşallah :ugeek:
Allah mutluluğunu daim etsin kardeşim.
Sanada iyi akşamlr ve mutlu sağlıklı , başarılı yrınlar
SeLam A. ArkadaŞLarım AbİLerim abLaLarım Herkese Günaydın ..
Yenİi Gelen ArkadaŞLar SizLerde H.gEldinizz Umarımm Memnun Kalırsınız. Zaten herkes BirBirini TanıYor Onun İçin Bir SoRun Olacagını Sanmıyorum.
Bu ArAda Bu Ay Sonuna Kadar Herkes 49 OlacakmıŞŞ SüPer Olurr VALLa benim Ki 44 Olacak İnŞaLLAh ALLahtan BirŞey Olmazzsa.. ZAten Şimdi Eve Nette Çektim Oynarım Her Zamn ALLAH'tan BirŞey Olmazsa .. HerKese İyi GünLerrr
SAYGILarımla (Yigennn )...Hunxdevlet....
S A arkadaşlar günaydın herkese gününüz aydın olsun umarım mutlu bir gün geçirirsiniz Duyuruya gelince ben alpin yenilemesini istedim herkes bidaha hatırlasın 49 olacanı ayrıca kadim operasyonu dışında daha başka projelerimiz var onun için hun adlı carlarınız 49 olacaktır. Bu arada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ben alpın carı Hunxfantom veya kendi carım olan Hunxbaşkandayım burdan bana ulaşabilirler gereken yardımı ben sağlarım kendilerine . Alem senin cara gelince onunlada ilgilenecem ayrıca senle msn de görüşelim bi ara damam mı kardeşim.Hadin A E O hepiniz
Selam. Anamm bir di üç e çıktılar emoo abii 11.sırada salihli 70.yıl sağlık meslek lısesı yzım 12. Ye anteptn anadolu yzarm işkence ya smdı tkrardn dersane gtcem sgllık yzdm mudur hmşire olcana doktor ol diyo bgenmedı trcıhlerıımı emo abı bgun alırm kasrsn sen