Peh Nicke Bak Rezüüll . . .Fianxaspendos yazdı:Yeni karakter ismim imzamda mevcut![]()
Ancyraxyasin
Ancyraxyasinş
KIZILTÜRK - Hogwarts fınısh.
Xsteafler
Peh Nicke Bak Rezüüll . . .Fianxaspendos yazdı:Yeni karakter ismim imzamda mevcut![]()
isom isomu kıranın bende kafasını kırarım. ne ettı sana bu terbıyesız ardaiskar43 yazdı:Ulen arda alacağın olsun :evil: Çok kırıldım sana bilmiş ol![]()
Sorma emmi ya Fuara gitmicem kutu almıcam dedi ama gitmiş almış kutusu. Yalancı bu arda Allah dan DuMaNnN varda o almış bitane hemide para istemedn ardaya sorsak oyun parası ile alırım diyo.Paragöz bu arda ParagözFiaNxsnwmurderer yazdı:isom isomu kıranın bende kafasını kırarım. ne ettı sana bu terbıyesız ardaiskar43 yazdı:Ulen arda alacağın olsun :evil: Çok kırıldım sana bilmiş ol![]()
iskar43 yazdı:Sorma emmi ya Fuara gitmicem kutu almıcam dedi ama gitmiş almış kutusu. Yalancı bu arda Allah dan DuMaNnN varda o almış bitane hemide para istemedn ardaya sorsak oyun parası ile alırım diyo.Paragöz bu arda ParagözFiaNxsnwmurderer yazdı:isom isomu kıranın bende kafasını kırarım. ne ettı sana bu terbıyesız ardaiskar43 yazdı:Ulen arda alacağın olsun :evil: Çok kırıldım sana bilmiş ol![]()
oyun reklamı vermeyelım lutfenFiaNNa yazdı:Selam sevgili Loncadaşlarım nasılsınız iyisiniz inş malumunuz bazı sebebler ve ikv artık sıkıcı geldiği için pek giremiyorum artık yenı bir oyun olan Wolfteam deyım bilginiz olsun diye söyledim. Ha birde şu var Kerem abi ortak ağ kurdu Cs 1.6 da bizimle beraber oynamak isterseniz bana özel mesaj yolu ıle iletebirsiniz sizlere programın linkini ve neler yapcagınızı anlatırım kendinize iyi bakın Allaha emanet .
İso yanlış biliyosun ve insanları yanlış yönlendiriyosun :!:iskar43 yazdı:Sorma emmi ya Fuara gitmicem kutu almıcam dedi ama gitmiş almış kutusu. Yalancı bu arda Allah dan DuMaNnN varda o almış bitane hemide para istemedn ardaya sorsak oyun parası ile alırım diyo.Paragöz bu arda ParagözFiaNxsnwmurderer yazdı:isom isomu kıranın bende kafasını kırarım. ne ettı sana bu terbıyesız ardaiskar43 yazdı:Ulen arda alacağın olsun :evil: Çok kırıldım sana bilmiş ol![]()
sus rezil bide konusuyon hemiFianxaspendos yazdı:İso yanlış biliyosun ve insanları yanlış yönlendiriyosun :!:iskar43 yazdı:Sorma emmi ya Fuara gitmicem kutu almıcam dedi ama gitmiş almış kutusu. Yalancı bu arda Allah dan DuMaNnN varda o almış bitane hemide para istemedn ardaya sorsak oyun parası ile alırım diyo.Paragöz bu arda ParagözFiaNxsnwmurderer yazdı:isom isomu kıranın bende kafasını kırarım. ne ettı sana bu terbıyesız ardaiskar43 yazdı:Ulen arda alacağın olsun :evil: Çok kırıldım sana bilmiş ol![]()
FiaNNa yazdı:Selam sevgili Loncadaşlarım nasılsınız iyisiniz inş malumunuz bazı sebebler ve ikv artık sıkıcı geldiği için pek giremiyorum artık yenı bir oyun olan Wolfteam deyım bilginiz olsun diye söyledim. Ha birde şu var Kerem abi ortak ağ kurdu Cs 1.6 da bizimle beraber oynamak isterseniz bana özel mesaj yolu ıle iletebirsiniz sizlere programın linkini ve neler yapcagınızı anlatırım kendinize iyi bakın Allaha emanet .
loncaya herzaman önem verıyorum(uz) da ikv ye okadar önem vermıyorum artıkDangerxbdrobere yazdı:arkadaşlar nolcak bu loncanın durumu yaoyunda sadece 1 2 kişi görüyorum ikv oyunumuza loncamıza önem verelim lütfen