HatayLixHaSaNn yazdı: Resme fake diyen gerizekalılar fake olsa ceza almaz o it
İt mi?
Bu ithamın sadece sana uyacağını düşünüyordum...
Normalde cevap yazmayacaktım ama Deniz'in böyle şey yapmayacağından %100 eminim...
Berk resmi büyütüp baktığımızda photoshop veya paint gibi bir programın yazı yazarken bıraktığı izleri açıkca göre biliyoruz. Yine hasan yine savsata yine yalan.Canını sıktığına deymez.
Önceleri sayfamızda bu gibi yazışmalar gördükçe çok üzülüyordum ama şimdi sayfaya hiç üzülmüyorum, şu oyundaki kişiliklerin gidişatına daha çok üzülüyorum. Sayfada ne olursa olsun kişilerin geldiği boyut okadar içler acısı bir durumdaki şaşmamak imkansız.
Rdm ailesinin içinde bulunan ve ailemizin dışında ama kardeş kadar yakınımızda olan tüm dostlarım;
Hepinizi çok seviyorum ve gurur duyuyorum, iyi ki varsınız.
Gerisine gelince;
Size yazık olmuş...
Son olarak şu sokak şardonuyla hitap ediyorsunuz ya, hani tasmasını tutun felan gibi; eğer birliktelik köpek kadar sadık bir hayvanın yaşamına benzetilirse biz bundan gocunmayız. Tasmalarımız her daim birbirine bağlıdır!
Gerçeklik ve haklılık burda gizlidir!
O resim gercek veya değil herkez hak ettiği muameleyi görür İnsan gibi oyunu oynar eğlencene bakarsan insan gibi muamele görürsün
Ama yok ben itlik yapıp sağa sola saldırcam dersen o yazılanları hak edersin sen oyunda beni bul ben senin 7 sulaleni sevcem Çünkü senin gibi itler anca ondan anlar amacınız sadece huzur bozmak oyunda
Gerçi Sizinle ugrasmaya değmez iti köpeği adam etmek istesem gider veteriner olurdum Öğretmenlik okumazdım
Çok kaşıntın varsa oyunda bul beni
ruhh yazdı:Önceleri sayfamızda bu gibi yazışmalar gördükçe çok üzülüyordum ama şimdi sayfaya hiç üzülmüyorum, şu oyundaki kişiliklerin gidişatına daha çok üzülüyorum. Sayfada ne olursa olsun kişilerin geldiği boyut okadar içler acısı bir durumdaki şaşmamak imkansız.
Rdm ailesinin içinde bulunan ve ailemizin dışında ama kardeş kadar yakınımızda olan tüm dostlarım;
Hepinizi çok seviyorum ve gurur duyuyorum, iyi ki varsınız.
Gerisine gelince;
Size yazık olmuş...
Son olarak şu sokak şardonuyla hitap ediyorsunuz ya, hani tasmasını tutun felan gibi; eğer birliktelik köpek kadar sadık bir hayvanın yaşamına benzetilirse biz bundan gocunmayız. Tasmalarımız her daim birbirine bağlıdır!
Gerçeklik ve haklılık burda gizlidir!
Bu hafta içinde Tekirdağdayım yaz okulu bitiyo artık oyunda bol bol görüşmek üzere
bu arada sadık ben tekirdağya gidene kdr bana car kas kadim için Senin kadimleri alırım yoksa )