Bütün yazılanlara katılıyorum yanlız bu silahın senden önce gitmesi olayı tamamiyle senin veya sizin ekran kartınızın düşüklüğü veya ram düşüklüğü yüzünden kaynaklanıyor.şuan'a kadar 216 mb ekran kartı vardı bende 1gb ram hıc bır sekilde silahım benden ileri gitmedi yanlızca kalabalık olan yerlerde donma vardı ekran kartımı 1 gb yaptım busefer bılgısayarımda hıc bı sorun kalmadı sılah ılerıde gıdıyorsa bıl kı bu senın pc ınle alakalı bı sorundur..AnaToLia yazdı:Buyrun Bunlar Benden ;
Ve Aylar Önce Düzelticeğiz Dedikleri Hata Hala Düzeltcekler.
Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler
- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
yok kardeş sebep o değil bende 8 gb ram var ama yinede bu sorun varIIIHaSaNIII yazdı:Bütün yazılanlara katılıyorum yanlız bu silahın senden önce gitmesi olayı tamamiyle senin veya sizin ekran kartınızın düşüklüğü veya ram düşüklüğü yüzünden kaynaklanıyor.şuan'a kadar 216 mb ekran kartı vardı bende 1gb ram hıc bır sekilde silahım benden ileri gitmedi yanlızca kalabalık olan yerlerde donma vardı ekran kartımı 1 gb yaptım busefer bılgısayarımda hıc bı sorun kalmadı sılah ılerıde gıdıyorsa bıl kı bu senın pc ınle alakalı bı sorundur..AnaToLia yazdı:Buyrun Bunlar Benden ;
bazı karakterlerimde oluyor bazılarında olmuyor yani yazılımsal bir sorun
Göster
- MuRaTPoLaT -
- MuRaTPoLaTşifacı -
- MuRaTPoLaTbüyücü -
- MuRaTPoLaTII -
- llııYokOluŞııll -
- Yazgüneşi -
- Kızılejder -
- YokOluş -
- Sipayri -
- VivaForever -
- MuRaTPoLaTşifacı -
- MuRaTPoLaTbüyücü -
- MuRaTPoLaTII -
- llııYokOluŞııll -
- Yazgüneşi -
- Kızılejder -
- YokOluş -
- Sipayri -
- VivaForever -
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bilinçli kullanıcı . Eskiden de meteor yılan palam benden önde giderdi kıl olurdum arkadaş 
Arkadaş güzel bir tesbitte bulumuş ikv gelişmiyor malesef senelerdir oldugu yerde duruyor . İkv gelişmedikçe karakterlerinizde gelişmiyor hepsi birbiriyle aynı . Karakterime şu an başka oyunda harcadıgım gibi burdada para harcardımki karşılıgını alabilseydim . Ne yazıkki trilonda harcasanız 2 3 kişi arasında yatarsınızki saf gibi burdada para harcamaya gerek yok .
Canavar ve birbirinizi kesmekten başka yaptıgınız birşey varmı diye sorsam sohbet etmek der çogunuz aslında ikv canavar kesmek ve birbirinizi kesmekten başka yapabilceginiz birşey yok .
2 senedir sanırım aynı levelde ve aynı bölgelerde dolaşıp duruyorsunuz sıkılmadınızmı ? İkv artık sizden para alıyorsa sizde para ödüyorsanız sorun . Neden 2 3 senelik bir karakterle şu anda oyuna başlamış bir karakterin herşeyi aynı yetenekler arttırılsa statlarımız geri verilse mesela
Rehber takımı bence gereksiz ikv de zaten eminönü meteor yeraltı olmak üzere 3 bölge varki zaten basit bir oyun ona git buna git . Rehber takımı görev yapıyormu diger oyuncuların ? Dostlar alışverişte görsün
Arkadaş güzel bir tesbitte bulumuş ikv gelişmiyor malesef senelerdir oldugu yerde duruyor . İkv gelişmedikçe karakterlerinizde gelişmiyor hepsi birbiriyle aynı . Karakterime şu an başka oyunda harcadıgım gibi burdada para harcardımki karşılıgını alabilseydim . Ne yazıkki trilonda harcasanız 2 3 kişi arasında yatarsınızki saf gibi burdada para harcamaya gerek yok .
Canavar ve birbirinizi kesmekten başka yaptıgınız birşey varmı diye sorsam sohbet etmek der çogunuz aslında ikv canavar kesmek ve birbirinizi kesmekten başka yapabilceginiz birşey yok .
2 senedir sanırım aynı levelde ve aynı bölgelerde dolaşıp duruyorsunuz sıkılmadınızmı ? İkv artık sizden para alıyorsa sizde para ödüyorsanız sorun . Neden 2 3 senelik bir karakterle şu anda oyuna başlamış bir karakterin herşeyi aynı yetenekler arttırılsa statlarımız geri verilse mesela
Rehber takımı bence gereksiz ikv de zaten eminönü meteor yeraltı olmak üzere 3 bölge varki zaten basit bir oyun ona git buna git . Rehber takımı görev yapıyormu diger oyuncuların ? Dostlar alışverişte görsün
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
herkezin şikayetlerini okudum bende 39 levelden beri ikv 'yi oynuyorum türlü türlü şikayetler duyuyorum ve bende şikayet ediyorum ,bende hatalardan bıktım ama işte bir soru sizlere arkadaşlar :Neden hala bu oyunu oynuyoruz acaba
- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Belkıde dediğin gibidir kardeşim ama suana kadar bu sorunla karşılasmadım dogrudur .. ama gercekten sölenenler cok dogru hepsıne harfi harfine katılıyorum eger yönetim taksaydı oyunu zaten bu konu hakkında herhangı bı yorum yanıt gelirdi. ama suan Mevlüt Dinç dahil onlar için önemlı olan İstanbul Kıyamet Vakti deyildir çünkü bu oyuna benzer bir sürü oyun mevcut ı can futbol ılk olarak Mevlüt Dinç yaptıgı için o oyuna daha fazla yükleniyorlar daha fazla inceleme geliştirme var o oyunda ama istanbul kıyamet vakti gibi benzeri oyun oldukları için fazla önemsemiyorlarMuRaTPoLaT yazdı:yok kardeş sebep o değil bende 8 gb ram var ama yinede bu sorun varIIIHaSaNIII yazdı:Bütün yazılanlara katılıyorum yanlız bu silahın senden önce gitmesi olayı tamamiyle senin veya sizin ekran kartınızın düşüklüğü veya ram düşüklüğü yüzünden kaynaklanıyor.şuan'a kadar 216 mb ekran kartı vardı bende 1gb ram hıc bır sekilde silahım benden ileri gitmedi yanlızca kalabalık olan yerlerde donma vardı ekran kartımı 1 gb yaptım busefer bılgısayarımda hıc bı sorun kalmadı sılah ılerıde gıdıyorsa bıl kı bu senın pc ınle alakalı bı sorundur..AnaToLia yazdı:Buyrun Bunlar Benden ;
bazı karakterlerimde oluyor bazılarında olmuyor yani yazılımsal bir sorun
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- LaNeTLixKRiSTaL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler
Sorun çözüldü denilebilir. HellRiDerS başlıklı konuda detayları alabilirsiniz.streetart34 yazdı:GÜNCEL
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
baddxdream yazdı:Bilinçli kullanıcı . Eskiden de meteor yılan palam benden önde giderdi kıl olurdum arkadaş
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.