300 akçeyemi çıktı dediniz benmi yanlış okuyorum:D Artık plus bile almıyorum:DTURKIYEIMPARATOR yazdı:İksirleri tane 10 AKÇE den beklerken karşımıza Tane 70 X5 Den 5li paket olarak 300 AKÇEYE Çıktı.Birşey demiyorum.
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
xNeFeS yazdı:5 Ejderha 300 akçe :!: :!:
ahkihkohkohko demek istiyorum
Yönetimindekilerin Kılcal Damarlarındaki Oksijensizlikten Dolayı Beyinlerine Kan Gitmyor !
Doğru Düşünemiyorlar...
(bkz. İksiri Yok İçmeye Akçeyle Gider S..maya)
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Doğru okuyorsun kardeşim.İnanmak zor gelebilir ama gerçekler acıdırTuhaf yazdı:300 akçeyemi çıktı dediniz benmi yanlış okuyorum:D Artık plus bile almıyorum:DTURKIYEIMPARATOR yazdı:İksirleri tane 10 AKÇE den beklerken karşımıza Tane 70 X5 Den 5li paket olarak 300 AKÇEYE Çıktı.Birşey demiyorum.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Bugünden sonraki stratejimiz çar çalmak olacak
300 akçe demek 3 TL demek yazık günah o paraya .. Altınıza PORSCHE aldınız hala doymadınız ! Yazık yazık .. Çocukların parasını cebinden alıyorsunuz ! Bugünden snra İKV benim için bitmiştir !
SAYGILAR
SAYGILAR
BBM PİN : 2709C9F2
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Doğru okuyorsun kardeşim.İnanmak zor gelebilir ama gerçekler acıdırTuhaf yazdı:300 akçeyemi çıktı dediniz benmi yanlış okuyorum:D Artık plus bile almıyorum:DTURKIYEIMPARATOR yazdı:İksirleri tane 10 AKÇE den beklerken karşımıza Tane 70 X5 Den 5li paket olarak 300 AKÇEYE Çıktı.Birşey demiyorum.![]()
500 akce oyun parası ile alsak 12 m... 5 ejderha 1.5m farka bak
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Bu abartı fiyat için İSTANBUL AKÇE VAKTİ YÖNETİMİNE TŞKLERRRRRR 

SİNCE 2007...
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Off ne kadar kıt akıllı insanlar var ya. iksirler yine üretilmeye, yaratıklardan düşmeye devam edecek. sadece ekstradan mısır çarşısında şevketten de alabilecezztty yazdı: diyecek fazla bir şey yok artık her şey akçe bu kadar basit oldu oyun
paran varsa iksir alirsin, silahini parlatirsin, hatta yakında şaheser bile satarlar akçe ile nede olsa her şey oyuncular için![]()
onları(parası olanları) izlemeye devam edin...
gerçi akçeyle alma fikri bana pek hoş gelmese de iksirler npc lerde satılsın önerileri bi şekilde değerlendirilmiş
isteyen alır, isteyen almaz (benim büyücümün çantasında 52 tane ejderha kudretlendiren var ben almam mesela
Adam ne güzel anlatmış
Tarky yazdı:Abartmayın arkadaşlar. Reçeteleri kaldırıp , iksirleri siliyoruz demiyorlar.. Üretmeye vakti olmayan yada uğraşmak istemeyen arkadaşlar akçe yolu ile alacak iksirlerini bu kadar basit. Oyuna bir engel gelmiyor yani sakin olun.. Alan razı , veren razı derler.. Ben çok mutlu oldum bu konuyu görünce , benim gibi çalışan biri maden toplayıp iksir üretip bölgelere girmektense cüzi bir miktar olursa alıp oyununu oynamayı tercih eder..
Teşekkürler
Tarky/ Yağız
- DerrickRose
- İri Fare Avcısı
Uygunsuz içerikli mesajınız silinerek, forum hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.
[DEV]Nerull
[DEV]Nerull
- LoSTxDeWeLoPeR
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Duman
Yuh diyorum yuh ver ayna 300 tl alayım hepsini gözünüzü para bürümüş.
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
- megastop
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
300 akçe mi hani bazen bi an Olurda Şok Olursun Ya Buda O misal İşte Yok Artık!! ... 20 İksirin bedeli o olmalıydı bence ki o bile az.