Mka Loncası (DUYURU ve BİLGİLENDİRME)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SomeGiveTo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mka Loncası (DUYURU ve BİLGİLENDİRME)

Mesaj gönderen SomeGiveTo »

Lonca konunuzda girdiğim İçin Kusra bakmayın birşey söyleyip devamını getirmeyecem.Açılan bir kaç salak çar için diyorum.

Arzıngazabı Kozmikoda CASUSS ve benim adıma açılmış bir fake hesap.Umarım siz değilsinizdir büyük yemin etmişim hadi kolay gelsin başarılar.

SomeGiveTo.
Kullanıcı avatarı
OTTTOMAN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OTTTOMAN »

SomeGiveTo yazdı:Lonca konunuzda girdiğim İçin Kusra bakmayın birşey söyleyip devamını getirmeyecem.Açılan bir kaç salak çar için diyorum.

Arzıngazabı Kozmikoda CASUSS ve benim adıma açılmış bir fake hesap.Umarım siz değilsinizdir büyük yemin etmişim hadi kolay gelsin başarılar.

SomeGiveTo.
Merak etme cane Mka ' lar yapmaz öyle bir şey(ben kefilim) ArzınGazabii armutu yapıyordur onu
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

SomeGiveTo yazdı:Lonca konunuzda girdiğim İçin Kusra bakmayın birşey söyleyip devamını getirmeyecem.Açılan bir kaç salak çar için diyorum.

SomeGiveTo.
Benim sizle işim olmaz umut.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

SOVE yazdı:

SomeGiveTo.
Benim sizle işim olmaz umut.
La şu fake hesapları da yemişsiniz ya diyecek birşey bulamıyorum. :)
Kullanıcı avatarı
MkaDRaJe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MkaDRaJe »

Bakın benim Mkaqazap adında bır çarım var arzıngazabımıdır ndır onunla hiç alakam yoktur gelıp bana sen omusun die sorup durmayın !!!
MkaIICeRiII
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MkaIICeRiII »

Akıllarda Bir Fikir Uyandırsa Sizce Bizden Biri Olsa Israrla 'mka' Üyesiyim Dermi Ben 'mka' Yım ama Millete Küfür Ederim Hekesle Karıştırmayınız Bizleri Ana , Bacı Katarak Küfür Eden Bir Şahsiyet Çıkmaz Bizden Belliki Bu Kişilik Kimse Bizle Uğraşmıyor , uğrasmıyor derken bize küfür edmiyor. Ama Adımızı Karalamaya Çalışıyor Bu Ap Açık ORTADA ! Millete KüfüR Edip 'mka' Loncasından Olduğunu SÖylüyor Bizlerse BÖYLE Bİr Kişiliksizin Asla Aramızdan Biri Olmıyacağını Burdan Beliirtmek İsteriz.
Kardeşliğimizin farzı, güzel yaşam tarzı; güzellikleri koruyup kollamak ise ''MKA'' tarzı!
MkaÇeRiII & MkaMaSTeRHeaLeR
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Resim
Kadir Geceniz Mübarek Olsun.
auril & DoubleLift
SUPERbuyu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SUPERbuyu »

Auril yazdı:Resim
Kadir Geceniz Mübarek Olsun.
Teşekkür ederiz cümlemizin kandi kutlu olsun
Kullanıcı avatarı
OTTTOMAN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OTTTOMAN »

Herkesin Kadir Gecesi'nin tıbbı şaşırtacak şekilde sağlıklı , melekleri kıskandıracak şekilde mutlu geçirmesi dileğiyle Kadir Geceniz Mübarek olsun
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Kullanıcı avatarı
sessizol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sessizol »

OTTTOMAN yazdı:Herkesin Kadir Gecesi'nin tıbbı şaşırtacak şekilde sağlıklı , melekleri kıskandıracak şekilde mutlu geçirmesi dileğiyle Kadir Geceniz Mübarek olsun
Amin cümlemizin

“Genel Sohbet” sayfasına dön