Lonca konunuzda girdiğim İçin Kusra bakmayın birşey söyleyip devamını getirmeyecem.Açılan bir kaç salak çar için diyorum.
Arzıngazabı Kozmikoda CASUSS ve benim adıma açılmış bir fake hesap.Umarım siz değilsinizdir büyük yemin etmişim hadi kolay gelsin başarılar.
SomeGiveTo.
Mka Loncası (DUYURU ve BİLGİLENDİRME)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
Re: Mka Loncası (DUYURU ve BİLGİLENDİRME)
Merak etme cane Mka ' lar yapmaz öyle bir şey(ben kefilim) ArzınGazabii armutu yapıyordur onuSomeGiveTo yazdı:Lonca konunuzda girdiğim İçin Kusra bakmayın birşey söyleyip devamını getirmeyecem.Açılan bir kaç salak çar için diyorum.
Arzıngazabı Kozmikoda CASUSS ve benim adıma açılmış bir fake hesap.Umarım siz değilsinizdir büyük yemin etmişim hadi kolay gelsin başarılar.
SomeGiveTo.
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncusız
Benim sizle işim olmaz umut.SomeGiveTo yazdı:Lonca konunuzda girdiğim İçin Kusra bakmayın birşey söyleyip devamını getirmeyecem.Açılan bir kaç salak çar için diyorum.
SomeGiveTo.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
-
- Cin Avcısı
La şu fake hesapları da yemişsiniz ya diyecek birşey bulamıyorum.SOVE yazdı:Benim sizle işim olmaz umut.SomeGiveTo yazdı:Lonca konunuzda girdiğim İçin Kusra bakmayın birşey söyleyip devamını getirmeyecem.Açılan bir kaç salak çar için diyorum.
SomeGiveTo.
- MkaDRaJe
- Salgın Koruyucusu
Bakın benim Mkaqazap adında bır çarım var arzıngazabımıdır ndır onunla hiç alakam yoktur gelıp bana sen omusun die sorup durmayın !!!
-
- İskele Babası
Akıllarda Bir Fikir Uyandırsa Sizce Bizden Biri Olsa Israrla 'mka' Üyesiyim Dermi Ben 'mka' Yım ama Millete Küfür Ederim Hekesle Karıştırmayınız Bizleri Ana , Bacı Katarak Küfür Eden Bir Şahsiyet Çıkmaz Bizden Belliki Bu Kişilik Kimse Bizle Uğraşmıyor , uğrasmıyor derken bize küfür edmiyor. Ama Adımızı Karalamaya Çalışıyor Bu Ap Açık ORTADA ! Millete KüfüR Edip 'mka' Loncasından Olduğunu SÖylüyor Bizlerse BÖYLE Bİr Kişiliksizin Asla Aramızdan Biri Olmıyacağını Burdan Beliirtmek İsteriz.
Kardeşliğimizin farzı, güzel yaşam tarzı; güzellikleri koruyup kollamak ise ''MKA'' tarzı!
MkaÇeRiII & MkaMaSTeRHeaLeR
MkaÇeRiII & MkaMaSTeRHeaLeR
-
- İskele Babası
Teşekkür ederiz cümlemizin kandi kutlu olsunAuril yazdı:
Kadir Geceniz Mübarek Olsun.
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
Herkesin Kadir Gecesi'nin tıbbı şaşırtacak şekilde sağlıklı , melekleri kıskandıracak şekilde mutlu geçirmesi dileğiyle Kadir Geceniz Mübarek olsun
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Amin cümlemizinOTTTOMAN yazdı:Herkesin Kadir Gecesi'nin tıbbı şaşırtacak şekilde sağlıklı , melekleri kıskandıracak şekilde mutlu geçirmesi dileğiyle Kadir Geceniz Mübarek olsun