Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HardStyle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ŞAHESER SİLAHLARINI PROTESTO

Mesaj gönderen HardStyle »

Yapılan hataların ve başarısız geliştirmelerin sonucu " güncelleme " olarak önümüze konulmaya ve kabul görüldükçe, bizlerin söyledikleri ; kabul görmenin ötesinde yönetime saldırı gayreti olarak görülmeye devam edecektir. Ben hizmet alıcısıyım sen hizmet vermekle yükümlü olan, herkez kendi durduğu yerin farkındalığını taşıyarak adımlar atmalı.

Son dönemlerde şifacı karakteriyle ilgilenen ve Ashab-ı Kehf üretebilmeyi ümid eden biri olarak, Ashab-ı Kehf Reçetesi 'nde gözlemlediklerime gelecek olursak ;

Şifacıların "446.00 Maksimum" Olan hasarını "Zehir" olarak değiştirmek belki başından yapılmış olsaydı buna kimsenin bir diyeceği olmazdı. Ama aylardır insanların diyaloglarında yer bulan ve bu "şah"eserle yapacaklarını düşünerek oyunda zaman/emek harcayarak maden/materyal stoklamaları sonucu değiştirmedi.

Hidra Pençesi istenen bölüm Kadim Hidra Pençesi olarak değiştirilerek Şaheserlerin üretilebilme ihtimali uzaklaştırılarak, biraz o hevesi perçinlemiş olmak güzel bir şey, kolay elde edilememesi bakımından. Ama öncelikli olarak yapılması beklenirdi. Hepimiz hata yapabiliriz, hatasız kul olmaz. Ama hatalı kul karşısındakine "uzman değilsin" dememeli :)

İyi eğlenceler, elden geldiğince..
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Kullanıcı avatarı
Ars211
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Mesaj gönderen Ars211 »

Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize
arif bey haber verildide yapmadıkmı.... bu nasıl bir açıklamadır.. kaldıki bu değişiklik son dakikada gelen bir değişiklik... 7-8 ay siz reçeteyi silahtar olarak yayınlayın sonra 1 gün çıkın ve 49 olan herkes üretecek diyin... saçamaladığınızı bilin lütfen.... 7-8 ay insanları bunla oyalayıp.. yok olmadı bu biz bunu böyle istiyoruz mantığından kurtulun....
Resim
Meran/Arss
Kullanıcı avatarı
KaRSiYaKa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Re: Üretim vee toplama puanları sıfırlansın [destek verin]

Mesaj gönderen KaRSiYaKa »

Sonuna Kadar Katılıyorum...
HaLimizDumaNI
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Yeniden char kasmak zorunda mı kalıcaz ?

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Sitem yazdı:Öncelikle herkeze hayırlı günler diliyorum ben Sitem.. Ecel getiren üretmek için bir hayli çaba sarfettik reçeteler değişti yenileri geldi birtakım şeyler oldu hepsini kabullendik ancak gel gelelimki benim çarımın maden ve lokmanını 45 de bırakmıştım yiğenim dayım vermeyi unutmuş diyerek ikisinide eşitlemesindne sonra maden 48 lokmanımda 48 olmuş şimdi bütün materyalleri tamamlasam dahi ben Ecel getireni kullanamayacağım benim gibi eminimki birçok arkadaşım kardeşimde kullanamayacak şimdi bu konuyu açmamdaki sebep herkez birşey söylüyor.Sayın yetkililer buna bir çözüm gelecek mi yoksa çarı silip sıfırdan mı kasalım? Lütfen yetkili bir arkadaş GM yada forum yetkilisi buna bir cevap verebilir mi? Bir kereye mahsus bir makinaya girip madenleri değiştirebilelim veya receteleri 45 seviye yapalım yani birşekilde bizlerin mağduriyetini giderelim.. İkv yi yıllardır oynuyourm ve eminimki bizleri ortada mağdur bırakmayacak bir çözüm üretecektir saygılarımla..

Dostum Tılsım Genel Sohbet bölümüne açmış konuyu.Bir ümit bizi duyarlar diye konuyu buraya taşıdım.Aynı durumda benim kuzenim Rosafin bulunmakta charı tılsım sunucusu açıldığı ilk ay açtığı için yetenek dağılımı dengesiz şu anda tüm ejder için gerekli malzemeleri hazır ama seviye yetmediği için üretim yapamıyor buna bir çözüm rica ediyorum.

Saygılarımla
Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Saheser Silahlar Üretmek İstiyoruz.

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar.
Ecel Ejder ve Asbu Kehf Bu silahları üretmek İçin 49 lvl üretici olmamızı yada toplamacı istiyosunuz ancak söz konusu karekterlerimiz toplama seviyeleri 48 48 olarak eşit ki biliyorum ki bir çok arkadasımın bu tip sorunları olacak şimdi biz ecel üretmek için çarımızı silip yeni çarmı acmamız gerekiyor.Böle bi saçmalık olabilir mi ? sizlere soruyorum. Asabu kehf ürettik reçete değişti şimdide ecel için çarı silip yeniden baştanmı kasacas onca reçeteler silinecek onca emek boşa gitmiş olmaz mı ? İ.K.V. YÖNETİMİ BUNA Bİ ÇARE BULSANIZ GERÇEKTEN İYİ OLUR SAYGILARIMLA.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Saheser Silahlar Üretmek İstiyoruz.

Mesaj gönderen veym2 »

evet aynısı bendede var
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Mesaj gönderen SaZoBaLi »

IITHEMUROII yazdı:Evet dostum haklısın sonuna kadar destekliyorum....

+ YEŞİL HİDRALARIN PENÇESİ NE İŞE YARIYOR ? SON GÜNCELLENMEDE GÖRDÜK HİÇ BİRİNDE İSTEMİYOR BOŞUNA MI STRESE GİRDİK BOŞUNA MI SAATLERCE BEKLEDİK DİREK KADIM HİDRAYİ ACSAYDINIZ O ZAMAN

Sen direk yürümeyemi başladın ?
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Yeniden char kasmak zorunda mı kalıcaz ?

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Çeşke şu toplama ve üretim puanları birkereyeye mahsus olsa bile sıfırlanabilse :(
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Re: Yeniden char kasmak zorunda mı kalıcaz ?

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Yada reçete seviyeleri düşürülse sonucta aktarım yapamıcaksak 49 seviye olmasınında bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
lordivo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Yönetimi yaptığı 49 puan meslek konusundan kınıyoruz

Mesaj gönderen lordivo »

İkv yönetimini yaptığı bu saçma 49 meslek olayından dolayı kınıyoruz.Eminim ki ikvde her oyuncu kendine 1 49 zırhçı 1 49 silahtar yapmıştır diğer karakterlerinde ise meslek puanlarını 48 48 olrak dağıtmıştır. Bu durumu en iyi kendimden bildiğim için yazdım.Şuan benim en önemli charım 2 yıldız olan n Arz karakterim meslek puanları 48 48 olarak dağıtılmış durumda ,İkv yönetimi sadece meslek puanı 49 olanlarınsilah sahibi olacağını bu silahları rüsteme koydukları zman söylemeleri gerekiyordu.[GM]Tornavida başka bir konuda şöyle yazmış Şahaser silahlar en iyilerin silahı ve sadece en iyiler sahip olacak .BURDAN yönetime söylüyorum en iyiler yani oyun içi parası ve efsunlu eşyası iyi olan demektir.Meslek paunıyla en iyi olunmuyor.Yönetim iyi düşünsün meslek puanı 49 olan biri üzerinde görev itemleriyle geziyor yetenek puanlarıda 48 48 dağıtmış biri üzeri tamamen hasar 187 +saldırı kim iyi sorun kendinize!!!

Bütün ikv halkının desteğini bekliyorumve bu durumun düzeltimesini istiyorumBu reçeteler ilk geldiğinde SADECE 49 puan dağıtılmış silahtar istiyordu bizde böyle yapıp şahaserler silahları üretip diğer charlar aktarcaktık ve birçok oyuncuda böyle yaptı. sizin bu durumda yaptığınız sadece oyuncuların emeklerine saygısızlık göstermekten başka birşey değildir.

Gereğinin yapılmasını bütün ikv camia'sı tarafından Arz ederim.
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,RowxmavirüyaResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön