herkesin kendine özgü imza yapma teknikleri vardır misal ben karakterimin üstüne adını yazar etrafını ışıklandırır öle bırakırım küçükhüssam fontlarla yapar Hayal hareketli yapar herkes kendi alanında iyidir yani fena değil hani
Profossional İmza "byHMF"
Re: Profossional İmza "byHMF"
beyler tartışmayın ... helin e sölemiyorum imzasından kız olduğu belli oluyor... 
herkesin kendine özgü imza yapma teknikleri vardır misal ben karakterimin üstüne adını yazar etrafını ışıklandırır öle bırakırım küçükhüssam fontlarla yapar Hayal hareketli yapar herkes kendi alanında iyidir yani fena değil hani

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Snn Kız Olduğunu SanmıorumHeliN yazdı:Post kasmaya calıssam imza diye yalandan konu acardım. Su andada dünyanın en zeki insanı 12 yasında bir erkek çocugu. yasa bakmıcaksın demekki. 15 16 yasındasınız. yasınıza birşey demiyorum ancak yazdıklarınızdan ergen oldugunu apacık ortada. Sakin ol liseli
- izmirliiii
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Arkadaşlar Küçük Bir sorundan dolayısı imzalarınızı yapamıyorum..
Sorunu Halleder hallatmez hepsi hazırdır,
Bu Gecikme İçin Kusur bakmayın...
İyi Forumlar.
Sorunu Halleder hallatmez hepsi hazırdır,
Bu Gecikme İçin Kusur bakmayın...
İyi Forumlar.