İKV Dükkan açıldı!
- Karadenizxchaqal
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: İKV Dükkan açıldı!
Gm Lütfen yazdığım yazıyı oku :!: Ya hersey iide ya vodofone olanlar ne yapcak bu nuda düşünşeydiniz ii olurdu .. bide fiyatlar uçuk .. maden işini sevdim ama vodofone olmadıgı için alamıyorus ..Lütfen dikkate alın bu yazımı . :idea:

- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Hayırlı olsun Tüm "İkv" camiasına.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
İyi Güzel yapmışsınız HAyırlı uğurlu olsun fakat şöyle olsa bence DAha güzel olurdu
Mesala Direk ecel, ışık zırh falan satsaydınız hiç uğraştırmadan yada madenleri yine akçe ile bana göre daha güzel olurdu çokta rağbet görürdü. hiçbirşey olmadı bari takı ve kıyafetlerede yükseltme koysaydınız yada istenilen efsun istenilen eşyaya yüklenebilseydi ha diyorsanız bu daha başlangıç deniyoruz sonrasınıda merakla bekliyoruz..
Mesala Direk ecel, ışık zırh falan satsaydınız hiç uğraştırmadan yada madenleri yine akçe ile bana göre daha güzel olurdu çokta rağbet görürdü. hiçbirşey olmadı bari takı ve kıyafetlerede yükseltme koysaydınız yada istenilen efsun istenilen eşyaya yüklenebilseydi ha diyorsanız bu daha başlangıç deniyoruz sonrasınıda merakla bekliyoruz..
- Emirihares
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Güncelleme hayırlı olsun.
Fiyat listelerini verdikleri karşılık bakımından normal buluyorum.fiyatı çok gören arkadaşlar 2 gün sigara içmezseler onlarda silahlarını yükseltebilirler ekstra bi harcama yapmadan.
Sobee ekibine tebrikler...
Fiyat listelerini verdikleri karşılık bakımından normal buluyorum.fiyatı çok gören arkadaşlar 2 gün sigara içmezseler onlarda silahlarını yükseltebilirler ekstra bi harcama yapmadan.
Sobee ekibine tebrikler...
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
u l t r A s l a n
since 2007
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
15 ile 20 Tl arasındaki fiyatlar ile plus alıp birde ben destek sağlıyorum diyerek, Akçe sisteminde istenilen parayı çok gören arkadaşlara kızmamak elde değil. Arkadaş önceden ayda 10 ile 12 Tl arasında bir fiyat ile aylık Plus paket alırken 3 aylık Plus 20 Tl ye verildiğinde neden fiyatları aşşağı çektiniz diyen olmadı. Hee kutu ya sağlanan ayrıcalığa bende tepkimi belirttim. Ancak bu olay çok farklı ve ince düşünülüp getirilmiş bir sistem.
Ben çalışan bir insanım geceleri 2, 3 saat oyun oynayacak vakit buluyorum. Ben bu vakti madendemi harcıyayım oyunmu oynayayım? Akçe sistemi şans olasılığını yükseltiyor (Bu şans ı gerçekten yükseltip yükseltmediği tartışılabilir)
Silahlara ek özellik katıyor. Bu güze bir eklenti ben o şaheseri üretirken madende sabahladım şimdi ise akçe ile güçlendirdim. Zırh ım yok ise bile elimdeki şahaserim o eksiği kapatabiliyor.
Baba parası diyen arkadaşlar içinde önceden tedbir alınmış zaten. Hesapta en fazla 7500 akçe olabiliyor.
Buda eline cep telefonunu geçiren çocuğun babasının ocağına incir ağacı dikmesini önlemiş
Mobil ödeme bir kolaylık ama biz Kredi Kartı ile ödemeninde gelmesini isteriz.
Akçe sisteminin getirdiği özellikleride detaylıca inceleyip sonra eleştirirsek daha güzel olur.
Eleştirmeyelim demiyorum, Eleştirelim ancak gerçekten eksik olan yerleri görüp eleştirelim..
Ben çalışan bir insanım geceleri 2, 3 saat oyun oynayacak vakit buluyorum. Ben bu vakti madendemi harcıyayım oyunmu oynayayım? Akçe sistemi şans olasılığını yükseltiyor (Bu şans ı gerçekten yükseltip yükseltmediği tartışılabilir)
Silahlara ek özellik katıyor. Bu güze bir eklenti ben o şaheseri üretirken madende sabahladım şimdi ise akçe ile güçlendirdim. Zırh ım yok ise bile elimdeki şahaserim o eksiği kapatabiliyor.
Baba parası diyen arkadaşlar içinde önceden tedbir alınmış zaten. Hesapta en fazla 7500 akçe olabiliyor.
Buda eline cep telefonunu geçiren çocuğun babasının ocağına incir ağacı dikmesini önlemiş
Mobil ödeme bir kolaylık ama biz Kredi Kartı ile ödemeninde gelmesini isteriz.
Akçe sisteminin getirdiği özellikleride detaylıca inceleyip sonra eleştirirsek daha güzel olur.
Eleştirmeyelim demiyorum, Eleştirelim ancak gerçekten eksik olan yerleri görüp eleştirelim..
- Xxekomanxx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Açıkçası oyun parası olana güzel oldu inanıyorum ki çoğu kişide bu yzden bırakıcak oyunu
Kurtxbaba [Ecel Getiren]
AyyıLdızxEhveN [(^)Ejder Asa]
Topsecrett
AyyıLdızxEhveN [(^)Ejder Asa]
Topsecrett
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Yöneticilerin ticari zekalarına hayranım o akçe sayılarını o kadar güzel hesaplamışlarki istediğin şeyi bi seferde alamıyorsun tekrar yüklemek zorunda kolıyorsun, sanki ticaret yapıyor bunlar bence siz ticarete atılın önünüz çok açık...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
intikamatesi yazdı:Yöneticilerin ticari zekalarına hayranım o akçe sayılarını o kadar güzel hesaplamışlarki istediğin şeyi bi seferde alamıyorsun tekrar yüklemek zorunda kolıyorsun, sanki ticaret yapıyor bunlar bence siz ticarete atılın önünüz çok açık...
Zaten sobee bir şirket. Şirketler ticaret yapmak için kurulur. Yardım maksatlı olsa vakıf olurdu. Vakıf bile olsa biryerlerden kaynak bulması gerekir.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Evet sobe bir şirket.Benim demek istediğimide senin anlanığını düşünmüyorum.Ben orda bu işi o kadar paraya döktülerki ardı arkası kesilmeyecek, bukadarmı para gössünüz herşey para oldu artık parası olan güçlü olmayan güçsüz bu oyunda o kadar parayla bağdaştırdılarki bu oyunu herşey para olmuş...Sanatkarr yazdı:intikamatesi yazdı:Yöneticilerin ticari zekalarına hayranım o akçe sayılarını o kadar güzel hesaplamışlarki istediğin şeyi bi seferde alamıyorsun tekrar yüklemek zorunda kolıyorsun, sanki ticaret yapıyor bunlar bence siz ticarete atılın önünüz çok açık...
Zaten sobee bir şirket. Şirketler ticaret yapmak için kurulur. Yardım maksatlı olsa vakıf olurdu. Vakıf bile olsa biryerlerden kaynak bulması gerekir.
PARA PARA PARA...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
intikamatesi yazdı:Evet sobe bir şirket.Benim demek istediğimide senin anlanığını düşünmüyorum.Ben orda bu işi o kadar paraya döktülerki ardı arkası kesilmeyecek, bukadarmı para gössünüz herşey para oldu artık parası olan güçlü olmayan güçsüz bu oyunda o kadar parayla bağdaştırdılarki bu oyunu herşey para olmuş...Sanatkarr yazdı:intikamatesi yazdı:Yöneticilerin ticari zekalarına hayranım o akçe sayılarını o kadar güzel hesaplamışlarki istediğin şeyi bi seferde alamıyorsun tekrar yüklemek zorunda kolıyorsun, sanki ticaret yapıyor bunlar bence siz ticarete atılın önünüz çok açık...
PARA PARA PARA...
Hangi ticaret parasız olur ? Açıklarmısınız.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ