Çok Fazla Gürültü Yaptın.. Sözümü Söyledik.. Daha Ne Zırvalıyorsun ?MaSSacHuSeTT yazdı:neresi yanlış bilader anlayamadım :? siz bana şunu söyleyin bnmle olan nusubetiniz nedir ??
Selametle...
Çok Fazla Gürültü Yaptın.. Sözümü Söyledik.. Daha Ne Zırvalıyorsun ?MaSSacHuSeTT yazdı:neresi yanlış bilader anlayamadım :? siz bana şunu söyleyin bnmle olan nusubetiniz nedir ??
MaSSacHuSeTT yazdı:sizinde mecxlerden farkınız yok anlaşıldı şu sunucuda 1 tane insanla karşılaşayım yaa çok değil 1 tane hepsini böyle olur yaa bundan sonra EhLiKeYfx loncasıylada muhattap olmayın Ateş loncası ok ne alım ne satım hiç bir şey yapmayın
Selametle...![]()
Bak ikisinide sen yazmışsın, muhattab olmayın demişsin bizde tamam demişiz. Uzatma artık konuşmak istiyorsan özelime gel yazma sayfaya.MaSSacHuSeTT yazdı:ulan adamınızın ne dediğine bakmıyorsunuz gelip bana ahkam kesiyorsunuz ne yaptımda bu tepki var bana ?? merak ettim hanginize bir zararım dokunduda gelip loncamızın kp charı kesiliyor anlamış değilim arkadaş düzgünce gelip konunuzda rahatsızlıklığımı dile getiriyorum sizin verdiğiniztepkiye bak yazıklar olsun sizi böyle bilmezdim
Salih sorun bizimkine, neden kesmiş ,eğer bizde bir hata varsa veya yanlışlıkla kesmişse arkadaşın zararını karşılayayım.böyle ufak tefek konular için uzun uzun tartışmaya gerek yok verilen zarar büyütülecek bir zarar değil.Arkadaş oyunda beni bulsun 10m 20m neyse zararını vereyim,uzatmayalım.MaSSacHuSeTT yazdı:iyi o zaman şikayetimi bildireyim size labirentin önünde kp kasarken bu karakter gelip bizim charımızı kesti bize mal olan 10 bin kp bu durumla ilgilenecek birey benimle irtibata geçerse sevinirim.
Sordum abi, olay farklıymış hiç bir şey vermeyeceğiz .Ayyildizcabbar yazdı: Salih sorun bizimkine, neden kesmiş ,eğer bizde bir hata varsa veya yanlışlıkla kesmişse arkadaşın zararını karşılayayım.böyle ufak tefek konular için uzun uzun tartışmaya gerek yok verilen zarar büyütülecek bir zarar değil.Arkadaş oyunda beni bulsun 10m 20m neyse zararını vereyim,uzatmayalım.
Terbiyeci yazdı:AteşÖlçer arkadaşımız aramıza katılmıştır..
Hayırlı Olsun Eyüp Imzan Dikkat CekiciXAtesEyupCanX yazdı:Forum Hesabımı açtım artık aranızdayım
Korku Evinizden İçeri Girdi ... ,)
Plusum Var Arttırıcım Var Ama Hala Işık Yüzük YokTerbiyeci yazdı:Plus paketim var iken arttırıcı dahi almışken hiç bir item düşmemişti fakat plus paket bittikten sonra çarımı tamamen dizdim, bütün itemler düştü![]()
Aynı şekil bir kaç kişi daha plus almadı onlarda tamamlıyor yavaş yavaş
Sizede tavsiye ederim plus bitince daha almayın![]()