İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Merhabalar,
Sabırla bütün yazılanları okudum. Herkesin sitemi açık ve nettir. Ortada yanlış olan bir şey yoktur. Açık ve net bir kandırmaca vardır. Bu olay baştan harala gürele planlanmış aman aman çocuklar tatildeyken online süresi artsın davası olmuş. Etkinlik saatlerindeki yoğunluktan (plussızlar beklemeli yazısı
) dolayı plus alımı sayısını arttırmak amaçlanmış, ve etkinliğin sonuna doğru (kanımca) yeterli plus satışına ulaşılamadığı için ve yaklasık 3500 isim kodunun (hediye edilecek) kod satışlarını cok fazla etkilemesi göz önüne alınarak, tabiri caizse son bir kıvrak dönüşle oyuncuları yine tuş etmiştir.
Bir yanlış anlatımın olmadığı gün gibi açıktır. Bu önceleri her karaktere 2 kod kazanılabilir. daha fazla kazanmak için başka karakterle girmelisiniz açıklamasıyla başlayıp, kötü amaçlılardan dolayı 1 e indirirlip en sonun da aslında biz en cok katılanlardan seçilen ekibin final musabakasına diyemezsiniz. Nedenmi? herşeyi kabul etsek bile sizler 3. kodu kazanmak için farklı kararkter sokmalısınız dediğiniz için zaten kişiler diğer karakterlerini soktular. Söyledikleriniz bu kadar çelişkili iken bence siz son final müsabakasına hiç kalkışmayın derim. Zira isimleri açıklananlar dikkat etsinler aslında biz size değil siz bize isim değişikliği verecektiniz diyerek olasi isim değişikliği yaptıgınız kararkterleriniz eski haline döneme ihtimali çok ama çok yüksektir.
Açıkçası bu bir rezalettir. Ben ilk savaşlara (iki tur kazanarak) kazanmıştım 1 isim değişikliğini. Hatta o salonda öğrenmiştim ödülün ne olduğunu. İsim değişikliği dediler "oha" demiştim. Bir dahada katılmadım zaten. Allahtan katılmamışım.
Herkese geçmiş olsun diyorum. Diyecek pek birşey bırakmayan yönetime ayrıca teşekkürler.
İyi (kaldıysa) forumlar.
Sabırla bütün yazılanları okudum. Herkesin sitemi açık ve nettir. Ortada yanlış olan bir şey yoktur. Açık ve net bir kandırmaca vardır. Bu olay baştan harala gürele planlanmış aman aman çocuklar tatildeyken online süresi artsın davası olmuş. Etkinlik saatlerindeki yoğunluktan (plussızlar beklemeli yazısı
Bir yanlış anlatımın olmadığı gün gibi açıktır. Bu önceleri her karaktere 2 kod kazanılabilir. daha fazla kazanmak için başka karakterle girmelisiniz açıklamasıyla başlayıp, kötü amaçlılardan dolayı 1 e indirirlip en sonun da aslında biz en cok katılanlardan seçilen ekibin final musabakasına diyemezsiniz. Nedenmi? herşeyi kabul etsek bile sizler 3. kodu kazanmak için farklı kararkter sokmalısınız dediğiniz için zaten kişiler diğer karakterlerini soktular. Söyledikleriniz bu kadar çelişkili iken bence siz son final müsabakasına hiç kalkışmayın derim. Zira isimleri açıklananlar dikkat etsinler aslında biz size değil siz bize isim değişikliği verecektiniz diyerek olasi isim değişikliği yaptıgınız kararkterleriniz eski haline döneme ihtimali çok ama çok yüksektir.
Açıkçası bu bir rezalettir. Ben ilk savaşlara (iki tur kazanarak) kazanmıştım 1 isim değişikliğini. Hatta o salonda öğrenmiştim ödülün ne olduğunu. İsim değişikliği dediler "oha" demiştim. Bir dahada katılmadım zaten. Allahtan katılmamışım.
Herkese geçmiş olsun diyorum. Diyecek pek birşey bırakmayan yönetime ayrıca teşekkürler.
İyi (kaldıysa) forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İstersen yaptığın işlede övün bizi sucla...
Şimdi bırak Gm'liğide gercekten bi oyuncuymuş gibi düşün.Düşün bakalım eğer harbiden adamsan sana yapılan haksızlık karşısında sana yapılan döneklik terbiyesizlik karşısında ne yapacaksın? Bunların cevabını ver.Bu oyuna para veren bu oyuna senelerini veren bi oyuncu gibi düşün.Ordan şurdan burdan konuşmak kolay.
Tüm oyuncular 1 hafta girmesin serverlere de göreyim sizi.
Şimdi bırak Gm'liğide gercekten bi oyuncuymuş gibi düşün.Düşün bakalım eğer harbiden adamsan sana yapılan haksızlık karşısında sana yapılan döneklik terbiyesizlik karşısında ne yapacaksın? Bunların cevabını ver.Bu oyuna para veren bu oyuna senelerini veren bi oyuncu gibi düşün.Ordan şurdan burdan konuşmak kolay.
Tüm oyuncular 1 hafta girmesin serverlere de göreyim sizi.

Yönetim size para vericem
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
15 Sayfa Olmuş Yorumları tek tek okudum ve Lathander den başka hiç bir görevli cevap yazamamış ki Lathander inde yazdıgı yorumda birşey yok Resmen rezillik bu kadar insanı enayi durumuna düşürüyorsunuz Hadi 1 görevili çıkıpta adam gibi sizi kandırdık desin yorum yapsın su konuya .. ?
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Daha 1 Niasana Var Nıe Erkenden Yaptınız Şakayı 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar 2-3 hafta oyuna kimse girmese görürler ama oda yetmez.Oyuna girmek içinde kazananların e-pinlerini vermelerini isteyelim.Hala yapmıyolarsa bu oyunu bu döneklerden dolayı ben bırakırım.

Yönetim size para vericem
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
Şans oyunu olduğu için zar bile eklemişler baksanaSypratan yazdı:Başta daha isim değiştirme kodunu yazarken kazanan herkes yerine En çok katılan ve katılan her sunucudan 3 kişi yazsaydınız günaha mı girerdiniz
Bunca kişi isyan eder mi
Adam 1 kere kazandım bana yeter diyor bir daha girmiyor onun hakkı yenmiyor mu ?
yanlış anlaşılma olacak ama çoğu savaşlarda Destek Takımı üyeleri görüyorum
bu şans mı yoksa torpil mi ?
şans ise biz şanssızız yok torpil ise helal olsun
Junonu keserken şans
Kenanı keserken şans
Etkinliğe alınırken şans
Etkinliği KAZANIRKEN şans
item düşürmek şans
Zihin tutulması şans
onu bozmak şans
bundan sonra İKV oyuncularına bir tavsiyem var bu kadar şans dolu bir oyunda
bir item kasarken veya bir vs atarken yanlarında demir para bulunsuz yazı tura atın
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
sana katılıyorumsurmenajjj yazdı:Not:YÖNETİM VERDİĞİNİZ İKSİRLERİ GERİ ALMAYI UNUTMAYIN![]()
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Bişiy sorucam siz sırf ödül içinmi katılıyorsunuz etkinliklere?Ben içeri girdiğimde elim ayağım dolaşıyor bi büyücüyü takip edip onun zihin atmasını bekliyorum atınca ona deparlayıp bi güzel öldürüyorum o büyücünün ordaki çaresizliği bana öyle bir zevk veriyordu'ki ödülü felan unutuyordum ve sonra bölgeden yazılan sözler Gm salonu ağladı be!,Arz lara geçmiş olsun,Gm keşke arz olup gelseydin'de belki bi şansları olurdu,Bidaha bekleriz vs. vs.inan bunları yazmak kadar eğlenceli bir şey yok bence.Peki ben ödül istermiydim tabiki isterdim aynı karakter'le 3 kere savaş kazandım 1 karaktere 1 e-pin verilceğine bile bile.Benim için ödül kesinlikle 2.Plandaydı bence sizinde öyle olmalıydı.Şu yazdıklarını okuyunca gerçekten üzüldüm :shock:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Yaslikurt yazdı:Bişiy sorucam siz sırf ödül içinmi katılıyorsunuz etkinliklere?Ben içeri girdiğimde elim ayağım dolaşıyor bi büyücüyü takip edip onun zihin atmasını bekliyorum atınca ona deparlayıp bi güzel öldürüyorum o büyücünün ordaki çaresizliği bana öyle bir zevk veriyordu'ki ödülü felan unutuyordum ve sonra bölgeden yazılan sözler Gm salonu ağladı be!,Arz lara geçmiş olsun,Gm keşke arz olup gelseydin'de belki bi şansları olurdu,Bidaha bekleriz vs. vs.inan bunları yazmak kadar eğlenceli bir şey yok bence.Peki ben ödül istermiydim tabiki isterdim aynı karakter'le 3 kere savaş kazandım 1 karaktere 1 e-pin verilceğine bile bile.Benim için ödül kesinlikle 2.Plandaydı bence sizinde öyle olmalıydı.Şu yazdıklarını okuyunca gerçekten üzüldüm :shock:
Bizim ödüle laf söylediğimiz yok biz kandırılıyoruz ona isyanımız
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka