kolera2888 yazdı:adı soyadı : Hüseyin Sarıtaş
Referans: yok.
Karakter ve bilgileri: 49 lwl büyücü : xXoRDeaLLxX , 49 lwl şifacı : Kayıpcehennem büyücünün üstü buz gözlük yok. şifacının üstü full iyileştirme gözlük yok.
ikv yi günlük oynama zamanı : 5-6 saat
Fianna loncasında güvendiğim ve saydığım kişiler olduğu için onlarla birlikte sırt sırta beraber olmayı istiyorum.
Hüseyin yarınki toplantıda oylanacaksın Haber veririz forum üzerinden .
kolera2888 yazdı:adı soyadı : Hüseyin Sarıtaş
Referans: yok.
Karakter ve bilgileri: 49 lwl büyücü : xXoRDeaLLxX , 49 lwl şifacı : Kayıpcehennem büyücünün üstü buz gözlük yok. şifacının üstü full iyileştirme gözlük yok.
ikv yi günlük oynama zamanı : 5-6 saat
Fianna loncasında güvendiğim ve saydığım kişiler olduğu için onlarla birlikte sırt sırta beraber olmayı istiyorum.
Başvuru kabul edilmişltir Hüseyin . Biran önce isim değiş
STaRBeLa yazdı:Adı Soyadı : Mehmet Kaya
Referans : Yok
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) :IIxEnGiNBeYxII Breakdance Barmenx Yaklaşık 2 yıldır Oynuyorum abimin karakterlerini kullanıyorum
İKV'yi günlük oynama zamanı : 6 Saat
Niçin Fianna :Hem Beyazköşkun Köklu loncası oldugunuz Icın hemde arz oldugunuz için FiaNNa yı Sectım HayırLı olması dilegiyLe
Adı Soyadı :Halil AYvaLı
Referans :yaşar bey
Karakterler ve Bilgileri(Tecrübesi) :Betadan buyana büyücüyüm [Güüney]
Niçin Fianna :FianNa=güven
Hani Diyorduk ya " Dünyaları Kaybetsekte Gülüşümüz ON numara " aynen Ordan Devam AGA
Merhaba
Adı Soyadı:Yasin Payo
Referans:yok
Karekteleri ve Bilgisi(Tecrübesi):Hayeletxbaba [49]LvL bu karekteri ben yeni aldım.Ful bilge m2buz.
Niçin Fianna:çümkü arz olduğu için birlik ve beraberligin simges olan bir lonca bende aranıza katılmak istiyorum.