Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen DREGO »

JouRney yazdı:
DREGO yazdı:
JouRney yazdı:Genişleme Paketi Hakkındaki Düşüncelerinizi, Fikirlerinizi, Tüm Yorumlarınızı ve Tartışmalarınızı

Bu konu üzerinden yaparsanız sevinirim. Başka konular açmanıza gerek yok bence. Konuyu açarken zaten (Yeni Genişleme Paketi /Tek Konu\) yazmıştım..

Tılsımda menekşeyi 10 a çıkarmaları lazım ki düşssün 50m 60m piyasa ;))
Yeni gelecek olan Genişleme Paketi'nde "Maden Konusu" nu ele alacaklar diye düşünyorum..
Madenlerin sayısını çoğaltabilirler . .
İnş. bakalım neler olucak
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DREGO »

Karaköy gelirse yeni leveller gelir tahmin ediyorum. Böylece yapılan şaheserlerin bir önemi kalmaz yada gelecek itemleri element yapabilirler max yerine ;)
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

DREGO yazdı:Karaköy gelirse yeni leveller gelir tahmin ediyorum. Böylece yapılan şaheserlerin bir önemi kalmaz yada gelecek itemleri element yapabilirler max yerine ;)
Seviye SInırı 49 da kaLırsa kımse hoplayıp zıplamaz Ki; birde aNırmaz :)
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SymanTec »

KraToSs yazdı:
DREGO yazdı:Karaköy gelirse yeni leveller gelir tahmin ediyorum. Böylece yapılan şaheserlerin bir önemi kalmaz yada gelecek itemleri element yapabilirler max yerine ;)
Seviye SInırı 49 da kaLırsa kımse hoplayıp zıplamaz Ki; birde aNırmaz :)
:lol: :lol:
Resim
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DREGO »

Şu maden fiyatları azalsında ne olursa olsun birazda biz faydalanalım şaheserlerden zaten şaheseri yapan madeni biten fiyatı uçuruyor.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

(¯`·.GÜNCEL.·´¯)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Lavender
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lavender »

JouRney yazdı:
DREGO yazdı:
JouRney yazdı:Genişleme Paketi Hakkındaki Düşüncelerinizi, Fikirlerinizi, Tüm Yorumlarınızı ve Tartışmalarınızı

Bu konu üzerinden yaparsanız sevinirim. Başka konular açmanıza gerek yok bence. Konuyu açarken zaten (Yeni Genişleme Paketi /Tek Konu\) yazmıştım..

Tılsımda menekşeyi 10 a çıkarmaları lazım ki düşssün 50m 60m piyasa ;))
Yeni gelecek olan Genişleme Paketi'nde "Maden Konusu" nu ele alacaklar diye düşünyorum..
Madenlerin sayısını çoğaltabilirler . .
Gerçekten şu madenlere bi el atmaları gerekiyor . . Maden piyasası aldı başını gidiyooor..

Madenlerin sayısı arttırılırsa iyi olacak !

Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Karaköy Geliyor :)

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

xDarkiMMortaLx yazdı:Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yeni gelecek bölge Karaköy.Neden derseniz ; aşağıda verdiğim ilk resimde Karaköy'de ismini bilmediğim bir kule var onu gösteriyor.İkinci resim ise aynı şekilde Karaköy'deki kulenin resmi.Kısacası yeni bölge Karaköy...

Resim
Resim
Eminönü gibi sokaklarda geçen bir bölge olması beni gerçekten heyecanlandırdı.Gerçi İKV oynamıyorum , ayrı. :)
Tadını çıkarırsınız umarım.
Resimlerde Görülen Görüntü , Balıkçı İdris'in Bulunduğu Mevkiden EM , çıkısı yapınca beliren görüntüye çok mu benziyor bana mı öyle geldi . . ;)
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
ViperTeam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ViperTeam »

Deniz taşıtı ile geçeriz karşıya herhalde yani en azından iyi olurdu hareketli bi gemi gidip gelir durmadan binenler geçer kaçıranlar bekler :D
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~

Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

XxXszrXxX yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yeni gelecek bölge Karaköy.Neden derseniz ; aşağıda verdiğim ilk resimde Karaköy'de ismini bilmediğim bir kule var onu gösteriyor.İkinci resim ise aynı şekilde Karaköy'deki kulenin resmi.Kısacası yeni bölge Karaköy...

Resim
Resim
Eminönü gibi sokaklarda geçen bir bölge olması beni gerçekten heyecanlandırdı.Gerçi İKV oynamıyorum , ayrı. :)
Tadını çıkarırsınız umarım.
Resimlerde Görülen Görüntü , Balıkçı İdris'in Bulunduğu Mevkiden EM , çıkısı yapınca beliren görüntüye çok mu benziyor bana mı öyle geldi . . ;)
Evet , orası.
ViperTeam yazdı:Deniz taşıtı ile geçeriz karşıya herhalde yani en azından iyi olurdu hareketli bi gemi gidip gelir durmadan binenler geçer kaçıranlar bekler :D
Gemiye sağ tıkla , bin.Bölüm upload kısmı gelir ve Karaköy'desin. :)
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre

“Genel Etkileşim” sayfasına dön