İnş. bakalım neler olucakJouRney yazdı:Yeni gelecek olan Genişleme Paketi'nde "Maden Konusu" nu ele alacaklar diye düşünyorum..DREGO yazdı:JouRney yazdı:Genişleme Paketi Hakkındaki Düşüncelerinizi, Fikirlerinizi, Tüm Yorumlarınızı ve Tartışmalarınızı
Bu konu üzerinden yaparsanız sevinirim. Başka konular açmanıza gerek yok bence. Konuyu açarken zaten (Yeni Genişleme Paketi /Tek Konu\) yazmıştım..
Tılsımda menekşeyi 10 a çıkarmaları lazım ki düşssün 50m 60m piyasa)
Madenlerin sayısını çoğaltabilirler . .
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Karaköy gelirse yeni leveller gelir tahmin ediyorum. Böylece yapılan şaheserlerin bir önemi kalmaz yada gelecek itemleri element yapabilirler max yerine 
Seviye SInırı 49 da kaLırsa kımse hoplayıp zıplamaz Ki; birde aNırmazDREGO yazdı:Karaköy gelirse yeni leveller gelir tahmin ediyorum. Böylece yapılan şaheserlerin bir önemi kalmaz yada gelecek itemleri element yapabilirler max yerine
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
:lol: :lol:KraToSs yazdı:Seviye SInırı 49 da kaLırsa kımse hoplayıp zıplamaz Ki; birde aNırmazDREGO yazdı:Karaköy gelirse yeni leveller gelir tahmin ediyorum. Böylece yapılan şaheserlerin bir önemi kalmaz yada gelecek itemleri element yapabilirler max yerine

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Şu maden fiyatları azalsında ne olursa olsun birazda biz faydalanalım şaheserlerden zaten şaheseri yapan madeni biten fiyatı uçuruyor.
Gerçekten şu madenlere bi el atmaları gerekiyor . . Maden piyasası aldı başını gidiyooor..JouRney yazdı:Yeni gelecek olan Genişleme Paketi'nde "Maden Konusu" nu ele alacaklar diye düşünyorum..DREGO yazdı:JouRney yazdı:Genişleme Paketi Hakkındaki Düşüncelerinizi, Fikirlerinizi, Tüm Yorumlarınızı ve Tartışmalarınızı
Bu konu üzerinden yaparsanız sevinirim. Başka konular açmanıza gerek yok bence. Konuyu açarken zaten (Yeni Genişleme Paketi /Tek Konu\) yazmıştım..
Tılsımda menekşeyi 10 a çıkarmaları lazım ki düşssün 50m 60m piyasa)
Madenlerin sayısını çoğaltabilirler . .
Madenlerin sayısı arttırılırsa iyi olacak !
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Karaköy Geliyor :)
Resimlerde Görülen Görüntü , Balıkçı İdris'in Bulunduğu Mevkiden EM , çıkısı yapınca beliren görüntüye çok mu benziyor bana mı öyle geldi . .xDarkiMMortaLx yazdı:Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yeni gelecek bölge Karaköy.Neden derseniz ; aşağıda verdiğim ilk resimde Karaköy'de ismini bilmediğim bir kule var onu gösteriyor.İkinci resim ise aynı şekilde Karaköy'deki kulenin resmi.Kısacası yeni bölge Karaköy...
Eminönü gibi sokaklarda geçen bir bölge olması beni gerçekten heyecanlandırdı.Gerçi İKV oynamıyorum , ayrı.![]()
Tadını çıkarırsınız umarım.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Deniz taşıtı ile geçeriz karşıya herhalde yani en azından iyi olurdu hareketli bi gemi gidip gelir durmadan binenler geçer kaçıranlar bekler 
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Evet , orası.XxXszrXxX yazdı:Resimlerde Görülen Görüntü , Balıkçı İdris'in Bulunduğu Mevkiden EM , çıkısı yapınca beliren görüntüye çok mu benziyor bana mı öyle geldi . .xDarkiMMortaLx yazdı:Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yeni gelecek bölge Karaköy.Neden derseniz ; aşağıda verdiğim ilk resimde Karaköy'de ismini bilmediğim bir kule var onu gösteriyor.İkinci resim ise aynı şekilde Karaköy'deki kulenin resmi.Kısacası yeni bölge Karaköy...
Eminönü gibi sokaklarda geçen bir bölge olması beni gerçekten heyecanlandırdı.Gerçi İKV oynamıyorum , ayrı.![]()
Tadını çıkarırsınız umarım.![]()
Gemiye sağ tıkla , bin.Bölüm upload kısmı gelir ve Karaköy'desin.ViperTeam yazdı:Deniz taşıtı ile geçeriz karşıya herhalde yani en azından iyi olurdu hareketli bi gemi gidip gelir durmadan binenler geçer kaçıranlar bekler
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre