Ve alınan kararlar.. * Bu gün itibari ile (07.12.2010) 2 gün olmak üzere GB (Grub Bölgeleri) SoNx ailesine kapalıdır. * Her üyemizin forumla ilişiği kesilmeksizin sürekli oyuna girmeden önce forumda aktif olması gerekır. *Bir ihtiyacınız olduğunda lonca kasasını kontrol eden Sonxata ve Sonxatabey adlı karakterlere sahip üyemize baş vurulmalıdır. *Gereksiz yere bölgeden ve klandan boş konuşmalara, sohbetlere ve polemiklere yer verilmemelidir. *Sonx ailesine yakışmayan tarzda hareketlerden kaçınılmalıdır. *Oyun içerisinde mutlaka ve mutlaka hiç bir şekilde şifre vermek yasaktır ve loncadan uzaklaştırılma sebebidir. *Vs atmak yasaktır. 1 kez uyarı alırlar. *Susturulan karakterler 1 kez uyarı alırlar. Not:3 uyarı alan üyelerimiz loncadan süresiz uzaklaştırılacaklardır.
Alınan kurallar toplantı sırasında orada olmayan üyelerimiz için forum üzerinden paylaşılmıştır.. İyi oyunlar ve iyi forumlar...
Andrushax, Secretman ve Keskinxkılıç (SoNxaNdRuShAx) Owerxjis (Sonxduraq) artık Sonx ailesindedir.. Başarılar diler hoşgeldin dileklerimizi sunarız. Daha önce verdiğimiz yanlış bilgiden ötürü özür dıleyerek hatamızı telafi ediyoruz. SoNxKaHraMan isimli üyemiz Sonsiqaram değil Sonpişmanlık'tır. İyi forumlar.
Başkanımızın da söylediği üzere, Sonx Ailesi ile ilgili kısa metrajlı bir film hıkayesi olusturmanız sizlerden istenıyor. Bu fikirleri oyun içerisinde paylaşabılırsınız. Konu biçiminin seçimi sizlere aittir. İyi forumlar.
bu kadar çok adam almşsınız bu lonca yıkıLır .. . ! ve sağlam diiLdir az adam çok iş .. genede k.gelsin h.o
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT