Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
aynen Trabzondada yok
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Pluslular arasında ayrımcalıkta ne demek ?
Pluslu plussuz arasını analdıkta 2 side bi miktar para ödüyo bu oyuna ve katkı yapıyo ama pluslular arasında ayrımcalıkta geldiyse artık bu oyunun ne yöne gidecegi belli..
Çok değerli o yönetim pluslular arasında o ayrımcalıgın neden oldugunu 2 sinin arasındaki farkını ve nedenini açıklamasını bekliyorum 4 gözle..
Pluslu plussuz arasını analdıkta 2 side bi miktar para ödüyo bu oyuna ve katkı yapıyo ama pluslular arasında ayrımcalıkta geldiyse artık bu oyunun ne yöne gidecegi belli..
Çok değerli o yönetim pluslular arasında o ayrımcalıgın neden oldugunu 2 sinin arasındaki farkını ve nedenini açıklamasını bekliyorum 4 gözle..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
DavuTT yazdı:İkv Özel Kutu alamıyorum neden mi?
çünkü çevremdekiler bu oyuna karşı oynatmıyorlar yinede oynuyorum bide para verdiğimi öğrenirlerse bu bir oyuncu kaybı daha demek oluyor + gelirde çünkü her ay mobil ödeme ile alıyorum 2 hesabıma kutu almak için satış noktalarına gittiğimdede bulamıyorum getirtmeye kalksam kimin adresini verebilirimki hepsi karşı
bu durumda ben madur kalıyorum çünkü plus alıyorum oyunuma karşı gelenler olmasına rağmen destek oluyorum peki neden madur olan yine ben oluyorum en az 3 aylık plus ödenmiş olsun eyw dicemde nie kutu şartı koyuyorsunuz bari her yere ulaşdığından emin olun öyle kural koyun
BODRUMDA HALA YOK Yönetici gönderilmişdir demesine rağmen
Ya sadece onla değil çarın silindiği anda puluslu olması gerekiyomuş.Artık kimin şansına pulusluyken çarı çalınıp silinmiş ise artık o kazanıcak
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- Xxxisyankarxxx
- İskele Babası
- Klan: Lodos
sayın ikv yönetimi sizden net bi cevap almak için bu soruyu soruyorum
şimdi benim karekterim çalınıp silindi 2 yıldız mavi 31 lwl di üsdünde 300m nakit parasıyla 2 tane set kasasında madenlerle birlikde gitti sildiler
şimdi karekter kurtarılabiliyor diyor ben çalınan çarımım çalındığı tarihi tam olarak bilmiyorum ama bildiğim net bi şey war sizin dediğiniz tarihden çok daha önce çalınıp silindiği ama 1 seneden de fazla değil
çarım çalındığında 2 aylık plus paketi wardı daha için de yani çalındığı sırada plus olduğu için siz diyordunuz ya geri planda kaydediliyor diye
yani şimdi benim çarım kayıtlı sizde ama silinme tarihi sizinkiyle uyuşmuyor
ikv özel sürüm yüklediğim takdir de ben bu çalınan çarımı kurtarabilirmiyim yinede eğer ki kurtara bilirsem ben ne yapar eder ikv özel sürüm kutusunu bulur yüklerim
bana kesin ve net bi cevap vermenizi rica ediyorum
şimdiden teşekkürler
şimdi benim karekterim çalınıp silindi 2 yıldız mavi 31 lwl di üsdünde 300m nakit parasıyla 2 tane set kasasında madenlerle birlikde gitti sildiler
şimdi karekter kurtarılabiliyor diyor ben çalınan çarımım çalındığı tarihi tam olarak bilmiyorum ama bildiğim net bi şey war sizin dediğiniz tarihden çok daha önce çalınıp silindiği ama 1 seneden de fazla değil
çarım çalındığında 2 aylık plus paketi wardı daha için de yani çalındığı sırada plus olduğu için siz diyordunuz ya geri planda kaydediliyor diye
yani şimdi benim çarım kayıtlı sizde ama silinme tarihi sizinkiyle uyuşmuyor
ikv özel sürüm yüklediğim takdir de ben bu çalınan çarımı kurtarabilirmiyim yinede eğer ki kurtara bilirsem ben ne yapar eder ikv özel sürüm kutusunu bulur yüklerim
bana kesin ve net bi cevap vermenizi rica ediyorum
şimdiden teşekkürler
aLTıN GiBi KaLBiN oLSa Ne ÇıKaR ,
aYaRı DüŞüK oLDuKDaN SoNRaa...
aYaRı DüŞüK oLDuKDaN SoNRaa...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
doqru. mesela bunu marketteki kadına dersen sana beleş mal werir. lokantaya qidip qarsona dersen önüne mükellef bi sofra kurar we para da istemez.umut1 yazdı:Herşey Maddiyata dayalı değildir sevgili arkadaşlarım...
dalqa mı qeçiyorsunuz?? o kadar sunucunun yönetilmesi sitenin tasarılması bölqelerin yapılması bunlar neyle yapılacak?? size çar werelim beleşe yapın mı diyecekler??
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
allah razı olsun oley be!! Beta zamanından silinen çarımı almam içinde güncelleme getirin nolurrr
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılında sunucu taşınması oldu. yani 2008 yılının belirli bir ayından önceki çarları istedkleri kadar da uqraşsalar qetiremezler diye biliyorumPrinssof yazdı:allah razı olsun oley be!! Beta zamanından silinen çarımı almam içinde güncelleme getirin nolurrr

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
arkadaşlar banada net cevap lazım yoluma bakıcam mısır çarşısındakı yenı guncellemede qelen makına kutu olmadan sıfırlıycak mı sıfırlamıycak mı onu söleyın yeter
- KankaXzeus
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
sıfırlamicak kutusuztrapzone1 yazdı:arkadaşlar banada net cevap lazım yoluma bakıcam mısır çarşısındakı yenı guncellemede qelen makına kutu olmadan sıfırlıycak mı sıfırlamıycak mı onu söleyın yeter

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
mitmet yazdı:sıfırlamicak kutusuztrapzone1 yazdı:arkadaşlar banada net cevap lazım yoluma bakıcam mısır çarşısındakı yenı guncellemede qelen makına kutu olmadan sıfırlıycak mı sıfırlamıycak mı onu söleyın yeter
KESİN Mİ BU
- KankaXzeus