~~CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI~~

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: ~~CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI~~

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Eyw veyselim Bundarın tek amacı loncamı karalamak Ve küçükdüşürmek böyle yaparak bilmiyolarki bizi daha fazla yücelttiklerini o KADAR ÖNEMLİ birileriyizki ondarın gözünde hakkımızda araştırma yapıp eski fotograflarımızı forma koymayı istiorlar ŞU oyundaki nickini söylerselerde bizde baksak acaba kim bu arkdaşlar :) Benim burda kendimi kimseye ispatlama gibi bir niyetim yok 1 yıl liseye ara verdim geçen yıl bunuda herkez az cok biliyor hadi şimdi İyi formlar Şu BENİM ARKDAŞLARIMA VE bana bulaşmaktan vazgeçmenizi temeni ederim İyi formlar Zalimfelek.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
poyrazxxbaba
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Alsancak

Mesaj gönderen poyrazxxbaba »

sa ferhat bi siteniz varmı cihanı hükümdar loncasının ve nasıl katılabiliriz
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen osman5050 »

:arrow: :arrow:
tokyo2drift yazdı:Loncanız Hayırlı Olsun...
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Crazyronaldo yazdı:Konu dışında kalmak isterdim fakat yapılan büyük terbiyesizliklere dur demenin vakti geldi.Lonca kavramı nı bilerek ona göre hareket etmelisinizdir.

LONCA:Eskiden, Osmanlı împaratorluğun da aynı konuda çalışan esnafın kurduğu birliğe verilen ad. Lonca teşkilâtı, Anadoluda XIII. yüzyıldan itibaren kurulmağa başlamıştır. Bugünkü anlamıyla, istihsal kooperatiflerine benzeyen loncalar, malın kalitesini daima yüksek tutmak, standart istihsali sağlamak kalifiye işçi yetiştirmek, malın değerlendirilmesini sağlamak, iş sahiplerine sermaye yardımında bulunmak gibi işler görürlerdi.
Loncalar,eski ve ihtiyarlar tarafından yönetilir, lonca başkanlarına da şeyh adı verilirdi.

İstanbul kıyamet vaktinde'ki anlamı ise(kişisel yorum): Oyuncular'ın belirli düzeyde kişi veya kişilerle kaynaşarak Oyunun kalitesi'ni arttırmak amacıyla oyun düzenini saglamaktır.İyi oyuncular yetiştirerek, oyun bünyesine dahil etmektir.Bir nevi yardımlaşmayı arttırmaktır.

Burda Ferhat kardeşimizin yaşı tipi önemli degildir.Eminimki ona laf atanlar ferhat'tan fazlası veya eksigi olmayan arkadaşlarımızdır.Terbiyesizce yapılan davranışlar hiç bir toplumda kabul edilemezdir. Unutmayınki onuda ve sizide yaratan ALLAH cc 'dır.Bana abi demezsen veya o tabirde kullanılan kelimeler insanın kendi saygısına kalmıştır.

Tekrar başarılar ...
Tamamen katıLıyorum veySeL KARDEşime ancak bi nokta var bazı şeyLerdede yaş önemLi kıLınıyor
ve gerçekten öyLe hiç biLmedigim ve anLamadıgım bişeyden doLayı hatta bizim Loncamızın mensubu oLmayan birinin yaptıkLarı bişey yüzünden düşmanmışız öyLe söyLeniyor bu saçmaLıgıda açıkLamak yaş gerketiriyor

Tekrardan başarıLar size göre düşman Loncanız !!

NoT :: Yakamoz Loncasının Düşmanı yoktur .. Herkezin biLgisine
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

S.a o güzel loncaya beni almazsin die düşünüyorum ama loncaya katılmak istiyorum.eğer loncaya beni alırsan lonca kasasını felan kullanmam sadece üye olmak benim için yeterli...
;)
...
Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

CARIZMA yazdı:
Crazyronaldo yazdı:Konu dışında kalmak isterdim fakat yapılan büyük terbiyesizliklere dur demenin vakti geldi.Lonca kavramı nı bilerek ona göre hareket etmelisinizdir.

LONCA:Eskiden, Osmanlı împaratorluğun da aynı konuda çalışan esnafın kurduğu birliğe verilen ad. Lonca teşkilâtı, Anadoluda XIII. yüzyıldan itibaren kurulmağa başlamıştır. Bugünkü anlamıyla, istihsal kooperatiflerine benzeyen loncalar, malın kalitesini daima yüksek tutmak, standart istihsali sağlamak kalifiye işçi yetiştirmek, malın değerlendirilmesini sağlamak, iş sahiplerine sermaye yardımında bulunmak gibi işler görürlerdi.
Loncalar,eski ve ihtiyarlar tarafından yönetilir, lonca başkanlarına da şeyh adı verilirdi.

İstanbul kıyamet vaktinde'ki anlamı ise(kişisel yorum): Oyuncular'ın belirli düzeyde kişi veya kişilerle kaynaşarak Oyunun kalitesi'ni arttırmak amacıyla oyun düzenini saglamaktır.İyi oyuncular yetiştirerek, oyun bünyesine dahil etmektir.Bir nevi yardımlaşmayı arttırmaktır.

Burda Ferhat kardeşimizin yaşı tipi önemli degildir.Eminimki ona laf atanlar ferhat'tan fazlası veya eksigi olmayan arkadaşlarımızdır.Terbiyesizce yapılan davranışlar hiç bir toplumda kabul edilemezdir. Unutmayınki onuda ve sizide yaratan ALLAH cc 'dır.Bana abi demezsen veya o tabirde kullanılan kelimeler insanın kendi saygısına kalmıştır.

Tekrar başarılar ...
Tamamen katıLıyorum veySeL KARDEşime ancak bi nokta var bazı şeyLerdede yaş önemLi kıLınıyor
ve gerçekten öyLe hiç biLmedigim ve anLamadıgım bişeyden doLayı hatta bizim Loncamızın mensubu oLmayan birinin yaptıkLarı bişey yüzünden düşmanmışız öyLe söyLeniyor bu saçmaLıgıda açıkLamak yaş gerketiriyor

Veysel ' ede katılıorum Erdi ' yede Güzel bir konuya deginmişsin erdim ...
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Lostxdewrimci yazdı:
CARIZMA yazdı:

Tekrar başarılar ...

Veysel ' ede katılıorum Erdi ' yede Güzel bir konuya deginmişsin erdim ...

Eyw meHMeT maksaT oLayı farketMeK ama buda erdemLik gerektiriyor..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

LONCA KURUCUSU
Zalimfelek
Yalnızalperen

LONCA ETKİNLİK BAŞKANLARI..
Gandalfbüyümxx Blackxmask

LONCA ÜYELERİ

**Gandalfbüyümxx (Yaprakxşifam)**
**Blackxmask**
**Mantus**
**Ejderinöpücüğü**
**Geceninefendisi**
**Zagros(Büyükdoğu)**
**Robertxbravo (ECELL)**
**Apple**
**İntikamxasiasi**
Gizemliaşkxbüyü
**Kartalbey**
**Marul**
**Ergenekonhekim**
**Campell**
**Xxpederxx** (Matkapp)
**Cihadxlokman (Xefemx Cihadxekber)
**serdengecer**
**Harpxharp
**Lonesome**
**Suhkan (Eserefe)

Loncamıza Harpxharp Lonesome ve Memet abimiz Suhkan (Eserefe) abimiz Dahil olmuştur başarılar abimize ... Loncamız büyümeye devam ediyor...
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Exelcium
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: TheLodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Exelcium »

hayırlı olsun Loncanız tüm Kuklacıya
başarıllarılarınız daim olsun
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

İYİ DİLEKLERİN için teşekür ederim...

ÖNEMLİ DUYURU: LONCAMIZDA BULUNAN ARKADAŞLARIN ŞAHESER TAKI SİLAH ZIRH GİBİ EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN BANA PM ATMANIZI RİCA EDERİM LÜTFEN...

LoNCA aLIMLARImız devam etmekte ...
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön